Jump to content
mau

Vulcanul Etna s-a trezit

Recommended Posts

Posted

Etna s-a trezit la viata. Cel mai inalt vulcan activ din Europa a erupt azi-noapte oferindu-le celor aflati la poale un spectacol de neuitat. Rauri de lava incandescenta si-au facut drum pe versanti, fara a ameninta zonele locuite.

foto&video

Posted

Mda,pacat pentru oameni de acolo..cred ca au murit multi oameni datorita lavei incinse.Tot nu imi vine sa cred...Dar nah..

Posted

Mda,pacat pentru oameni de acolo..cred ca au murit multi oameni datorita lavei incinse.Tot nu imi vine sa cred...Dar nah..

Nici mie.

Rauri de lava incandescenta si-au facut drum pe versanti, fara a ameninta zonele locuite.

Posted

As putea spune sa stati linistit, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Se zice c? vulcanul erupe la fiecare 3 luni, ?i c? la fiecare aproximativ 150 de ani sunt distruse ?i localit??i.

Posted

As putea spune sa stati linistit, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Se zice c? vulcanul erupe la fiecare 3 luni, ?i c? la fiecare aproximativ 150 de ani sunt distruse ?i localit??i.

A mai erupt si acum 3 luni ?

Posted

A mai erupt si acum 3 luni ?

Prietene, eu ti-am zis dintr-o sursa de pe internet care se presupune a fi o enciclopedie.

Datele unor astfel de evenimente nu sunt niciodata exacte sau poate sunt. Poate a erupt acum 3 luni dar nu a fost atat de puternica eruptia ca si acuma sau poate a erupt acuma 5 luni, dar la fel, nu a fost atat de puternica eruptia, nu ai de unde sa stii.

Posted

Zona Italiei e o zona expusa riscurilor seismice fiind prezenta o tectonica destul de complicata , multe rupturi de placi ,i falii , subductii etc. S-a avansat mult cu tehnologia insa seismica Pamantului e destul de greu de apreciat deoarece efectele si fenomelele ce tin de aceste miscari ale scoartei se produc la distante colosale in adancime fiind foarte greu de studiat :) sa speram ca nu va erupe totusi.

Posted

Nu e o chestie de neglijat,poate fi o problema periculoasa,iar autoritatile din zona ar trebui sa fie foarte atente,pentru ca niciodata nu stii cand un vulcan poate erupe ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...