Guest Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Daca stapana ar avea grija putin de el ar avea timp sa-l duca la un veterinar sa vada si ea ce are...Voi vedeti comparatia dintre porc si motan ?...
Heini Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Zici ca ii porc sa mor eu . Ii da mancare de fast food de aia e asa indopat
DeejayR8 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 si eu radeam de motanu meu care are vro 7 kg da pe langa asta a meu e balerin
Stargate Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Arestati :-j,pentru ce? Ca mananca animalul ce i se da? Daca nu-i placea nu manca,doar nu vrei sa-l tina pe apa/paie si bataie ? "arestati" e un fel de a vorbi, desi am vazut uneori politia animalelor care salveaza caini si cai si ce mai au oamenii prin curti - dar de exemplu sunt multi pesti de acvariu care mananca de cate ori le dai si sunt in stare sa manance pana le plesneste burta, asta e normal la tine? Animalul in captivitate este degenerat si rupt de realitatea cu care ar trebui sa fie in sintonie...e o cruzime sa nu ai grija de animal
bunny Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Eu ca propietar de motan ma declar ingrozit cand vad ditamai burtosul. Cred ca nu mai iese de sub scaunul ala pana in 2012 Get outta' here, pun pariu ca ai camera plina de sticky-uri pe pereti cu garfield. :D
Syzu Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 mama daca pisica asta mai mananca mult o sa ajunga in cartea recordurilor daca nu cumva este
heineken Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 De curiozitate l-am cantarit si eu pe al meu si are 6Kg si ceva... cum zice si djk , ameu e balerin fata de asta...
Hearon Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 voi nu v'ati gandit ca poate il pregateste pentru Craciun? O fi mai buna carnea de Cotoi decat aia de Porc :yum:
xScorpioNx Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cred ca mananca cat 4 pisici odata , incredimil cum arata...
Parazitu' Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a devenit si vedeta astfel motanul :) interesant :P oricum nu va avea viata lunga zic eu din cauza greutatii. la fel ca si la oameni. apar probleme cu inima si circulatia la cei supraponderali . :) pS: nu imi place pisicile :D as prefera mai degraba un ciobanesc mioritic :)
_eXceSs Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 banuiesc ca mananca foarte mult , daca arata asa
Lord.Pici Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 am avut si eu un motan...lam facut mai gras decat un caine .... pacat ca a sarit pe geam p.s / stau la etajul 4
Guest NightWishMaster Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Stapana/ul are 100% vina ca a ajuns in halul ala mata. Animalele nu sunt "prgramate" sa se abtina de la mancare pentru ca in logica lor, mancarea e oportunitate, nu un lucru ordinar. Astfel, el profita de ocazie si cumulat cu faptul ca animalele de casa duc lipsa miscarii, toata mancarea se transforma in masa de grasime care nu face decat sa provoace probleme grave de sanatate.
Guest k1nd3rb0y Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Stapana/ul are 100% vina ca a ajuns in halul ala mata. Animalele nu sunt "programate" sa se abtina de la mancare pentru ca in logica lor, mancarea e oportunitate, nu un lucru ordinar. Astfel, el profita de ocazie si cumulat cu faptul ca animalele de casa duc lipsa miscarii, toata mancarea se transforma in masa de grasime care nu face decat sa provoace probleme grave de sanatate. La fel ca oameni , nu sunt programati sa ne abtinem la macare ba din contra e oportunitate . Bine , acuma depinde de persoanele care vor sa cantareasca 1KG ..
Random Hero Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 La fel ca oameni , nu sunt programati sa ne abtinem la macare ba din contra e oportunitate . Bine , acuma depinde de persoanele care vor sa cantareasca 1KG .. Poate in lagarele de concentrare si in Africa actuala mancarea e o oportunitate pentru om.
Guest NewStarR Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Porbabil omul il tine pentru la craciu. Doamne cata pisica ma mir cum mai ajunge la fata de masa )
Guest k1nd3rb0y Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Poate in lagarele de concentrare si in Africa actuala mancarea e o oportunitate pentru om. In africa e alta istorie, acolo sunt sceicchi multe chestii. Acolo totul depinde de persoanele care au in mana petrolul , minierele de aur/argint de diamente samd. De ce crezi ca nu vor ca Africa sa evolueze? Iti zic eu : Daca Africa ar evolua ar deveni cel mai bogat continent din lume. Si iti dai seama cu toti bani care sunt acolo ce vor face? :-j Legat de lagare, acele chestii nu mai exista sau poate in Rusia .
xIcarus Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 duda, e animal, tu crezi ca el (motanul) e rational ? ii dai mancare d-aia de la whiskas (sau de la ce o fi) cu sos si o mananca, ii mai dai, o mananca si pe aia, ii mai dai si a 3-a portie, o mananca si pe aia, si tot asa pana vomita; trebuie sa ai grija de animalele astea si sa le dai doar 2 portii de mancare pe zi (sau 3, depinde de fiecare) Ahm nu, de fapt nu mananca, se vede ca nu ai avut niciodata pisica. Am avut o pisica si un motan si atata timp cat caserola cu mancare sta acolo permanent nu are niciun motiv sa manance ca handicapatul pana boraste. O pisica mananca odata bine, sa zicem dimineata, iar apoi mananca putin cate putin.
Bobi_ZamorA Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Mda e cam gras motanul dar ce o fi mancat de e asa gras ,cred ca mananca din 5 in 5 minute.
Guest bogdanel.rebirth Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 vreau si eu unu d'asta...Imi plac pisicile :X
Mandanda Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Deja e prea abusr la pisis dai mancare de pisici nu ii dai cavaiar si nu mai stiu eu ce bunataturi....
Beib` Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 wow :mellow: motanul asta deja e obez :lol: vorba multora , zici ca`i porc
acelasi_bandit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Mie mi se pare urata pisica asta.Pisica e apreciata pentru frumusete,agilitate...nu pentru grasime..