Mihnea Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Toti avem superstiti , ma rog , aproape toti . Chiar daca tu te mai uiti la ceas din cand in cand nu iti dai seama , si cand te uiti la 11:11 atunci iti amintesti ca te`ai mai uitat si ieri si ca e un semn rau / bun . Ia`o ca pe o parte buna , joaca la lotto :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Nagasaky' date='06 December 2010 - 03:31' timestamp='1291599111' post='5511792'] @SouthBoy_Lucyo: Si Mos Gerila n-a trecut azi pe la tine? Nu, pentru ca nu mai am baterie la ceas. Nu pot observa cand ora fatidica spulbera realitatea de fantasme si prin urmare Mos Gerila este pe DN1, executa un control amanuntit la prostata unui ren pe nume Geta , faptura lapona nascuta la ora 11.11 pe data de 11.11, din 1 mama si 1 tata, avand acasa alti 11 frati si locuind pe Aleea Nasterii numarul 11 . Curios , s-a nascut cu 11 degete la maini si 11 la picioare . Mos Gerila asta...he's a twisted perv .... :mellow:
Guest spanky Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Nu cred in Mos Craciun heiiiiiiiiiiii ! vezi ca Mosu' se uita si pe reply-urile copiilor obraznici http://img257.imageshack.us/i/mosu.jpg/
Maluco Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ar trebui sa am si eu o superstitie ca ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6:30 )? Stiti care este raspunsul la superstiatia care e la mine? ))))))))))) Atunci suna alarma.
Crys. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Superstiti , eu nu cred . Mie mi se intampla zilnic sa ma scol din cauza unui mieunat sau a unei zgarieturi :blink: ( maybe devil ? ) si observ ca ma scoala pisica . Poate aveti puteri supernaturale :> , ghiciti ora la ceas mereu , va sculati si urlati la luna , aveti boala pe cifra 3 , 9 , 6 :> .
Balocco Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Mai treceti si voi pe la o biserica(nu doar pe langa ea) sau pe la un psiholog si spuneti-va fobiile. :despair:
Redix Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 haha...singura superstitie pe care o inca mai cred asa putin e cea cu pisica neagra cand iti trece prin fata
Guest bogdanel.rebirth Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Va dau un sfat.Rugati-va ba faceti-va rugaciunea si 2-3 matanii inainte de somn si dimineata ... Va zic eu ca rezultatele sunt sigure...eu ma rog mereu la Dumnezeu si El ma apara de notele rele si ma ajuta sa copiez la teze :X si multe alte chestii... Nu mai credeti in toate cacaturile...a si apropo... 6 ... 6 este numarul fiarei....scrie in BIBLIE ( nu mai stiu exact dar nu e un mit,e ceva adevarat ) Eu am o singura superstitie,cea cu pisica neagra care iti trece in fata ochilor.De obicei cand vad asa ceva,ma rog in gand si merg spre stanga...si nu mai am ghinion...ma rog... i'm crazy :crazy:
Nagasaky Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 La cate pisici mi-au taiat mie calea de cand am aparut pe lume si pana acum... daca le adun ar trebuii sa ma loveasca o racheta NASA pe trecerea de pietoni (Ar fi un ghinion destul de mare, nu?) . Si... nush... nu s-a intamplat. E ceva dubios la mijloc.
trAANCe Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 da trebuie sa il intorc,zile la rand,am boom,dolce intr-o camera de fiecare data 11:11 innebunesc... #Da mor,pa :crybaby: Nu apreciez aceste glume de balta...sincer.Daca vreti sa fiti smecheri fiti in alta parte Dar topicul tau, ai stat sa te intrebi cum e ?( de balta )
HighVoltage Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Mai treceti si voi pe la o biserica(nu doar pe langa ea) sau pe la un psiholog si spuneti-va fobiile. :despair: Va dau un sfat.Rugati-va ba faceti-va rugaciunea si 2-3 matanii inainte de somn si dimineata ... Va zic eu ca rezultatele sunt sigure...eu ma rog mereu la Dumnezeu si El ma apara de notele rele si ma ajuta sa copiez la teze :X si multe alte chestii... Nu mai credeti in toate cacaturile...a si apropo... 6 ... 6 este numarul fiarei....scrie in BIBLIE ( nu mai stiu exact dar nu e un mit,e ceva adevarat ) Eu am o singura superstitie,cea cu pisica neagra care iti trece in fata ochilor.De obicei cand vad asa ceva,ma rog in gand si merg spre stanga...si nu mai am ghinion...ma rog... i'm crazy :crazy: Daca ma rog la satan,se pune?
slvr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Daca ma rog la satan,se pune? sa te scape de .... bune?
Comy Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Am o superstitie,de fiecare data cand ma uit la un film/serial/ma joc la calculator ma uit la ceas "instinctiv" si este 11:11 dar de fiecare data...inevitabil Eu cred ca sunt numai aberatii toatea chestiile astea si nu cred in superstitii,noi sa fim sanatosi .
Dani Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Va dau un sfat.Rugati-va ba faceti-va rugaciunea si 2-3 matanii inainte de somn si dimineata ... Va zic eu ca rezultatele sunt sigure...eu ma rog mereu la Dumnezeu si El ma apara de notele rele si ma ajuta sa copiez la teze :X si multe alte chestii... Nu mai credeti in toate cacaturile...a si apropo... 6 ... 6 este numarul fiarei....scrie in BIBLIE ( nu mai stiu exact dar nu e un mit,e ceva adevarat ) Eu am o singura superstitie,cea cu pisica neagra care iti trece in fata ochilor.De obicei cand vad asa ceva,ma rog in gand si merg spre stanga...si nu mai am ghinion...ma rog... i'm crazy :crazy: Dumnezeu te ajuta sa copiezi la teze? Hai ca am trait s-o vad si pe asta Si eu cred in Dumnezeu, dar nici chiar asa. Cat despre superstitii, nu cred in ele. De aia vi se "intampla" pentru ca va ganditi doar la acele lucruri. Ganditi negativ, atrageti negativ. Incercati sa nu va mai ganditi la ele si o sa vedeti ca nu o sa vi se mai para superstitii.
Dobrik Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 well singura superstitie e ca. lunea daca am uitat ceva acasa plec asa nu ma mai intorc cat despre numarul fiarei e 666 da e vazut oglindit adica 999 deci mai aberati vreo 20 de posturi pe tema asta:). PS: tre sa testez aia cu 7 ani de ghinion. facem o cheta de ani?
Mfoch Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Tie ti se trage de la CS 1337 e un lucru dubios si strans legat de cs :) btw, si eu mai demult ma trezeam in fiecare zi la aceeasi ora, nu mai tin minte la cat, oricum era 8 si ceva nicidecum 13 Oricum nu cred in superstitii. Mai intai invata ce inseamna , 1337 = LEET , 1 este folosit ca L / l ( celelalte sunt pretty obvious , 3 e E pe invers si 7 e T ) in leet speak , adica '' limba de elita'' , uite aici niste exemple de mesaj codat : L33T 5P34K codat de baza 1337 5p34k codat lejer ; £33‡ š?3@? codat greu |_ 33¯|¯ _/¯|°3/-\|< codat foarte greu Limbajul e facut ca n00bii sa nu inteleaga doar roxxori sa il inteleaga ( roxxor este oposul noobului) , se foloseste mai mult in parole , deoarece nu se poate sa descoperi parola prin brute force :) . Acum ca am trecut de partea off-topic , sa va zic despre chestiile astea . Am facut treaba cu lumanarile si nu sa intamplat nimic . Am pus ceasu sa sune la 3 noaptea , mam ridicat din pat , si sa vad daca se intampla ceva am inceput sa strig '' ia-ma satana ia-ma'' si sa intamplat pe dracu .. nimic. Am facut si rahatu ala cu bloody marry , de 3 ori cu cateva lumanari in mana dar nimic .
Sensini Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 eu is trecut in registrul de nasteri sub numarul 666, deci la mine in certificatul de nastere apare numarul asta (daca vreti, fac o poza). asta ce inseamna, sunt blestemat sau blestem pe altii? right. well, eu nu cred in nimic. unele lucruri au scopul lor, insa doar din punct de vedere psihologic, pt ca fizic nu se intampla nimic.
Worer Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Mda.. eu mereu cand ma uit la un film/serial si ma uit la ceas este xx:30 , mereu!Iar mereu obisnuiesc sa ma trezesc la ora 11:02... instinctiv, nu stiu de ce ....
Morello Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Eu odata m-am trezit la 07:20 si...si s-a intamplat un lucru groaznic ....trebuia sa merg la scoala si.. .sii... si am uitat sa imi fac ghiozdanul
Skybrax2 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Si eu cand descarc sau instalez ceva, destul de des mi se intampla sa fie la 37% cand verific.
slvr Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Si eu cand descarc sau instalez ceva, destul de des mi se intampla sa fie la 37% cand verific. asta-i rau de tot. mie mi se intampla sa-mi dea aceasi eroare la instalarea san andreas-ului de doi ani incoace :blink:
Morello Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ' date='24 December 2010 - 16:35' timestamp='1293201359' post='5545970'] Am facut treaba cu lumanarile si nu sa intamplat nimic . Am pus ceasu sa sune la 3 noaptea , mam ridicat din pat , si sa vad daca se intampla ceva am inceput sa strig '' ia-ma satana ia-ma'' si sa intamplat pe dracu .. nimic. Am facut si rahatu ala cu bloody marry , de 3 ori cu cateva lumanari in mana dar nimic . Plimbate la ora 3 intr-un cimitir singur si ai sa vezi ca simti prezenta cuiva.
Juliano17 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ' date='24 December 2010 - 16:35' timestamp='1293201359' post='5545970'] Am facut treaba cu lumanarile si nu sa intamplat nimic . Am pus ceasu sa sune la 3 noaptea , mam ridicat din pat , si sa vad daca se intampla ceva am inceput sa strig '' ia-ma satana ia-ma'' si sa intamplat pe dracu .. nimic. Am facut si rahatu ala cu bloody marry , de 3 ori cu cateva lumanari in mana dar nimic . Iti pun eu cum sa faci sa se intample ceva frumos. Dai o fuga la psihiatru. Nu cred in superstitii, doar diferite fixatii nebunesti.
Mfoch Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Plimbate la ora 3 intr-un cimitir singur si ai sa vezi ca simti prezenta cuiva. Simti frica ... altceva nu o sa ti se intample ;)
Nagasaky Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ' date='26 December 2010 - 22:32' timestamp='1293399141' post='5550076'] Simti frica ... altceva nu o sa ti se intample ;) Poti sa simti si un caine infipt in picior... Clar Satan e de vina. Nu ca te plimbi ca boul.