Cosmin90 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Eu prefer si am preferat intotdeauna un fund ferm, si atragator in detrimentul sanilor . Nu conteaza pentru mine dimensiunea sanilor, ca nu-mi da lapte din ei sa beau. Categoric sunt de acord . Pentru mine fundul este mai important decat sanii .
gexy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Un fund bine lucrat , conturat si carnos ;sa ai de ce apuca .
Stargate Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ( * )( * ) neaparat cu areole mari - chiar si in antichitate, sanii erau simbolul feminitatii, al fertilitatii :right:
Andu Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Cred ca as alege fundul, sanii sa fie doar cat sa-i poti cuprinde in palma :whistle:
Phyxyon Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ( * )( * ) neaparat cu areole mari - chiar si in antichitate, sanii erau simbolul feminitatii, al fertilitatii :right: Prefer un fund atractiv si sani mai mici decat sani atragatori si un fund dezolant . Totusi vreau sa-mi mai privesc partenera in ochi din cand in cand nu doar in decolteul ei .
41nd Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 baieti, am o posibila veste proasta pentru voi: cred ca O.P. face un sondaj social gen: 1. cine prefera fundul are inclinatii mai puternice "ghei" 2. cine e atras mai mult de sani.. e pe drumul cel bun :> :crazy:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 baieti, am o posibila veste proasta pentru voi: cred ca O.P. face un sondaj social gen: 1. cine prefera fundul are inclinatii mai puternice "ghei" 2. cine e atras mai mult de sani.. e pe drumul cel bun :> :crazy: Update : Funduleana sexoasa de fatuca nazdravana nu fund de homalau paros cu scrot lasat la orizont....BA
dmn_master Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 femeia fara tate e ca ... (puneti voi ce vreti) fundul se poate lucra. sanii doar chirurgical. deci prefer ( . Y . ) de acord cu wizard :D
JUV3NTUSSS Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 De preferat ambele... Cam greu de ales, dar cred ca fundul... :beer:
Camorra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Fundul este baza....Nu prea ma intereseaza sanii prefer fundu'.