Prutus Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 :nanana: cum m-ati scos voi pe mine din casa pe vremea asta
F@NT@ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 LE: ma duc sa ma culc. o sal visez pe ala de lam dus in brate =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 nu mai zi la nimeni =))) era tare o poza acolo :))) app Fanta ai ajuns bine acasa ? :))) usor usor am ajuns :))
BuBu_4u2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 :nanana: cum m-ati scos voi pe mine din casa pe vremea asta lasa ca te tin eu minte ca nu ai venit :violent:
F@NT@ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 lasa ca te tin eu minte ca nu ai venit :violent: a venit dupa ce a plecat juma` de trib :)
BuBu_4u2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 a venit dupa ce a plecat juma` de trib :) ei na ce om ... si dc nu ati mai dat un telefon sa ma intorc daca o venit si intarziatul asta?? :angry1:
Brotherhod Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Da .. foarte interesant gatherul :D este primul pe db-ul asta la care am fost ....salut la toti si sa ne auzim cu bine la urmatoarele iesiri ;) EDIT :Warn Down , somebody... :crybaby:
Brotherhod Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 5 mii poza cine vrea?:)) Ai sa ma inviti intr-o dimineatza la cafea si ai sa spui uite vecinu in timp ce servim cafeaua ...sa ne uitam si la poze :))
BuBu_4u2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ai sa ma inviti intr-o dimineatza la cafea si ai sa spui uite vecinu in timp ce servim cafeaua ...sa ne uitam si la poze :)) zile brother :))
F@NT@ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ai sa ma inviti intr-o dimineatza la cafea si ai sa spui uite vecinu in timp ce servim cafeaua ...sa ne uitam si la poze :)) Va bat :rofl2:
Maeve Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 http://img233.imageshack.us/g/09102010190.jpg/ frumoase pozele, si mai frumosi oamenii :) distrati-va :P :) astept ze money.small bills or...jelly beans :D
Brotherhod Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 http://img233.imageshack.us/g/09102010190.jpg/ frumoase pozele, si mai frumosi oamenii :) distrati-va :P :) astept ze money.small bills or...jelly beans :D ..foarte frumos ... :photo: :hello: :right:
F@NT@ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 http://img233.imageshack.us/g/09102010190.jpg/ Poza 1 : Poza de trib :P de la stanga la dreapta : pityy , rede , some , zaicoo si dobrica ( cei care se vad ) 2 : Hero and BrotherHoD in the hood 3 : Brother , pityy & MrMarius 4 : SprynkyMG , Brother , Rede , Some , Lloyd , Dobrik. 5 : pityy , MrMarius & Maeve 6 : Dobrik & Fantasy 7 : Rede , Maeve & Some zambitor 8 : Lloyd & Fantasy ... 9 : Lloyd , Brother & Fantasy se incurca in degete 10 : Rede , Brother , Maeve ( saraca fata , toti vroiau sa faca poze cu ea ) & Some 11 : Rede , Fantasy & Maeve 12 : Nu stim ce am vrut aici Maeve deja isi pusese mana in cap , asta e singura fata suporta consecintele :)) , Mady , Dobrica , Fantasy & Some 13 : Aici am ramas juma` de trib , Prutus , Rede , Maeve , Some , Brother , Lloyd , Fantasy. 14 : Toti care si cum sa`si puna pile la Rede ^_^ , Rede , Maeve , Some si un alb...nush cine`i 15 : Prutus & Dobrica concentrati la meci 16 : Aceeiasi nebuni care faceau reclama la Fanta 17 : Dupa atatea beri si tequila cu dobrica merge si o Fanta ... incercam sa explic nush ce dar din cate vad nu`mi iesea 18 : Hero , Fantasy , Zaicooo , MrMarius , pityy si SprynkyMG 19 : idem18 ( un pic mai reusita ) 20 : Aici sau alaturat tribului Brother , Dobrica & ShadowLord 21 : Ne simntim mai in siguranta langa Rede , mai ales Fanta intre 2 elfe :D Maeve & Some 22 : Fantasy & Dobrica :beer: 23 : Brother , Lloyd & Fantasy , ca`ntre baieti , o barfa , o bere , 2 , 3 ... 24 : Coltul vesel Some , Fantasy , Brother & Lloyd 25 : Dobrica drojdierul , a zis`o p`aia noua ... inca 2 si ma duc ! 26 : Nu e ceea ce pare , erau goale vroiam doar sa ajut ospatarita 27 : Comentati voi poza asta 28 : Fantasy vesel 29 : Asa`i Dobrica , intre 2 nu te ploua 30 : Fantasy face cinste c`o fanta 31 : Maeve`i ii place fanta ;;) , ( ce se uitau aia din spate ) 32 : Cheers :D 33 : Bucurosi ca a ajuns si Prutus 34 : Dobrica n`avea intentii bune :)) 35 : Dobrica aproape il imbata pe Prutus cu Respiratia lui de teq si bere :)) Mia facut placere si de cate ori o sa mai am ocazia o sa mai particip la gatheruri ! :photo:
Dropkillerz Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A fost cel mai reusit gather din Iasi de pana acum la care am fost, la mai multe la fel ca asta. :) Inca ceva,multumim lui some pentru primul rand,nu s-a facut ca ploua :D
Zaicooo Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Chiar nu ma asteptam sa ne adunam in numar atat de mare, avand in vedere si vremea urata de afara. A fost reusit gather-ul, multumim Mady pentru buna organizare :kiss:
WhiteLion Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Data viitoare promit sa fiu prezent :tiphat:
Maeve Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 data viitoare dak nu vii te parasc lu simo si lui zamo dak nu vii <_< :kiss: