slvr Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Daca incepem sa comentam articole din Cool Girl.... we are bitches :D
The Wizard Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 adca esti prost crescut ragai sa te auda tot orasul. asta 1. 2. ragai si de la lapte, deci nu ai nevoie de stomac plin de haleala. deci treaba cu partida buna pica. articol din cool girl...
Glau Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ce topic de 2 lei, intrebari existentiale frate :rofl1: . #Nu-mi place, si cand se intampla ... te poti manifesta intr-o maniera mai discreta.
xIcarus Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Eu o fac din amuzament. E funny cand dintr-un grup de 5 barbati se aude o serenada de 5 voci in paralel :D
Random Hero Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Eu o fac din amuzament. E funny cand dintr-un grup de 5 barbati se aude o serenada de 5 voci in paralel :D Subscriu. ON: De ce imi place sa ragai (zgomotos)? Pentru ca pot.
Guest Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Sincer e aiurea sa ragai zgomotos,cei din jor o sa creada ca esti un proc si te faci si de rusine
Random Hero Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Sincer e aiurea sa ragai zgomotos,cei din jor o sa creada ca esti un proc si te faci si de rusine Si daca nu iti pasa de ce crede lumea? Oricum, n-o sa se duca nimeni la opera sa le zguduie peretii alora.
Denzel_Lsd Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 De ce le place baietilor sa ragaie zgomotos? ...Pentru ca sunt baieti ?? @Fuck ..Coolgirl ...girl :P
MonK Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 e bine sa mai eliberezi din cand in cand animalu' din tine on-topic: de chichi
2dor Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ragaitul este o necesitate a organismului, dupa parerea mea. Care ca si alte necesitati trebuie sa se desfasoare in locuri speciale. Pentru ragait nu sunt locuri desemnate dar sa zicem ca un loc desemnat ar fi un loc mai retras. In incinta casei ar putea fi in locul obisnuit de stat al omului. Dar mie nu imi place sa ragai zgomotos decat daca sunt singur acasa. oO
slvr Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Pentru a intra in evidenta :) sigur nu vrei s? ie?i în eviden??? :blink: so...r?mân la p?rerea c? a râgâi ca un porc în strad? este absurd. chiar ?i pentru un b?iat :) .
corioneMG Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ragaitul este o necesitate a organismului ??? in cele mai multe cazuri da...insa cand vezi 5 tipi care ragaie incercand sa vada al cui ragait e mai zgomotos... ca fata..la ce te gandesti?? pai ca uite ce porci ...asa atrag ei fetele ?? vreau sa zic ca aceste concursuri au devenit un sport prin licee. si cred ca daca esti un baiat cu capu pe umeri nu faci asa ceva sincer nu am vazut decat baieti de 15 -16 -17 ani facand asa ceva..este probabil acel efect de turma :).
LuckyShot Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ca fata..la ce te gandesti?? pai ca uite ce porci ...asa atrag ei fetele ?? cata nesimtire!! ce porci libidinosi! cum de-i mai inghite pamantul? sau poate ar fi mai bine sa te duci la o scoala de fete.
Lucian Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Pentru a intra in evidenta :) :rofl1: incercand sa vada al cui ragait e mai zgomotos...asa atrag ei fetele ?? errr ??? pai ori una ori alta
Guest koop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ca fata..la ce te gandesti?? pai ca uite ce porci ...asa atrag ei fetele ?? da' cand vezi niste fete care o s*g pentru bani... la ce te gandesti ? ragaitul este perfect normal (in anumite circumstante) atat timp cat nu ragai ca sa-ti creasca nivelul de testosteron
Persanu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 eu personal cred ca ma simt mai bine sa ragai zgomotos... dar bine inteles ca ma abtin sa scot vreun sunet daca sunt cu cineva sau ceva.... dar defapt cred ca imi place sa ragai zgomotos :D
corioneMG Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 da' cand vezi niste fete care o s*g pentru bani... la ce te gandesti ? ragaitul este perfect normal (in anumite circumstante) atat timp cat nu ragai ca sa-ti creasca nivelul de testosteron tu compari prostitutia cu acest joc de ragait? sau aceasta nevoie total normala ptr organism ?! dar ca sa-ti raspund cand vad asemenea fete nu pot sa zic decat ca e treaba lor ce fac pt a-si castiga existenta. atata timp cat ele nu deranjeaza pe nimeni...dar ce gandesti u cand in metrou vezi 5 baieti care se intrec in ragaituri ?dupa cum si tu ai zis ,,in anumite circumstante" sa ragai e ceva normal dar nu cred ca trebuie sa-l consideri un talent cum o fac multi...
Guest koop Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 atata timp cat ele nu deranjeaza pe nimeni...dar ce gandesti u cand in metrou vezi 5 baieti care se intrec in ragaituri ?dupa cum si tu ai zis ,,in anumite circumstante" sa ragai e ceva normal dar nu cred ca trebuie sa-l consideri un talent cum o fac multi... dar tu ce-ai gandi daca ai vedea in metrou 5 fete care o sug grav? asa e si cu ragaitu.. cum ai zis tu .. atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni e ok
Guest White. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tu compari prostitutia cu acest joc de ragait? sau aceasta nevoie total normala ptr organism ?! dar ca sa-ti raspund cand vad asemenea fete nu pot sa zic decat ca e treaba lor ce fac pt a-si castiga existenta. atata timp cat ele nu deranjeaza pe nimeni...dar ce gandesti u cand in metrou vezi 5 baieti care se intrec in ragaituri ?dupa cum si tu ai zis ,,in anumite circumstante" sa ragai e ceva normal dar nu cred ca trebuie sa-l consideri un talent cum o fac multi... Eu cred ca sexul este o necesitate mult mai importanta decat eructatia. Oricum, aproape toti barbatii ragaie, si asta nu depinde de varsta ci de bunul simt. Sunt multe persoane care daca ragaie in teatru, de exemplu, se cred interesante.
corioneMG Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dar tu ce-ai gandi daca ai vedea in metrou 5 fete care o sug grav? asa e si cu ragaitu.. cum ai zis tu .. atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni e ok maiiii tu realizezi ce zici ??? una e sa faci sex oral in public..sa fim seriosi este absurd si poate si ilegal.... cum poti sa compari aceste doua lucruri???????? Sunt copii in metrou... te-ai gandit la asta??ce ar fi mai grav ???niste tipe care o sug in metrou...sau niste tipi care se amuza pe baza ragaitului #-o
Random Hero Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ce ar fi mai grav ???niste tipe care o sug in metrou...sau niste tipi care se amuza pe baza ragaitului #-o Tipii se amuza pe baza ragaitului tipelor de la finalul.....? Ma rog, varianta 1 e mai grava.
LuckyShot Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tu compari prostitutia cu acest joc de ragait? sau aceasta nevoie total normala ptr organism ?! dar ca sa-ti raspund cand vad asemenea fete nu pot sa zic decat ca e treaba lor ce fac pt a-si castiga existenta. atata timp cat ele nu deranjeaza pe nimeni...dar ce gandesti u cand in metrou vezi 5 baieti care se intrec in ragaituri ?dupa cum si tu ai zis ,,in anumite circumstante" sa ragai e ceva normal dar nu cred ca trebuie sa-l consideri un talent cum o fac multi... hai sa te-nvat eu ce sa faci. cand mai treci pe langa niste colegi care ragaie, te opresti, tragi aer in piept si le dai o ragaitura din aia zdravana in fata sa moara de ciuda.
Mehico Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ce ar fi mai grav ???niste tipe care o sug in metrou...sau niste tipi care se amuza pe baza ragaitului #-o Situatia in care tipele o sug in metrou, aia e mai grava :). Ragaitul intentionat si provocat nu e ok, restul adica alea normale si firesti care-ti cad bine sunt in regula. Eu unul ma abtin intotdeauna in public, dar acasa nu.
slvr Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 hai sa te-nvat eu ce sa faci. cand mai treci pe langa niste colegi care ragaie, te opresti, tragi aer in piept si le dai o ragaitura din aia zdravana in fata sa moara de ciuda. We have a winner ?i a?a to?i b?ie?ii ar r?mâne masc? , foarte bun? tehnic?.