Jump to content
Otz3larul

Hackerii romani lovesc din nou !

Recommended Posts

Gruparea intitulată Romanian National Security a făcut o nouă victimă! După ce au spart două secţiuni ale site-ului publicaţiei Daily Telegraph şi au lăsat mesaje în limba română prin care cereau presei britanice să nu mai asocieze ţiganii cu românii, a venit rândul francezilor să cunoască furia acestora.

Supăraţi că românii au fost ironizaţi în cadrul unei emisiuni de mare audienţă, "On n'est pas couch?", difuzată pe 17 aprilie de postul public France 2, hackerii români au spart site-ul lemonde.fr şi au cerut presei franceze să respecte România.

Imagine IPB

"Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest, sau o revoltă! Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă un sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisa istoria neamului nostru cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor şi nepoţilor noştri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocura.Țiganii nu sunt Români! Nu ei ne-au scris istoria!Când vorbiţi despre compatrioţii noştri nu mai folosiţi expresiile "Țigani Români".Noi v-am respectat Franţa, voi ne veţi respecta ROM?NIA! R.N.S. VEGHEAZĂ pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite", au scris aceştia.

Sursa : libertatea.ro

Link to comment

Trebuie sa recunosc ca sunt buni in ceea ce fac doar ca nu prea vad rostul hackuit-ului. Degeaba sunt sparte site-urile de stiri...redactorii oricum nu o sa respecte mai mult tara noastra, si indiferent de ceea ce se intampla, o sa scrie, si o sa prezinte ceea ce vor ei...pe asta se bazeaza toata afacerea mass-media.

Cred ca mai simplu ar fi ca impreuna cu hack sa ataseze cadou si niste trojan-uri :)

Link to comment
Guest LoLz0o0r

Bravo lor macar asa ne mandrim si noi cat despre ce a zis Superstars am vazut si eu cum este salutul romanesc X(...cu mana intinsa.

Link to comment

am vazut azi imagini din cadrul emisiunii si ...gestul pe care l-a facut imbecilul ala e dea dreptul dezgustator , a luat la misto un intreg popor in direct , credeam ca francezii sunt oameni mai cu obraz ...m-am inselat.

Ce vrei daca tiganii se duc in Franta la cersit si cer azil spunand ca sunt "romani"?Iar pe buletin scrie tot "roman".Iar daca cineva ii intreaba de unde sunt spun ca sunt din Romania, ceea ce nu-i o minciuna.Iar cand francezu' pune la cap datele problemei, "e roman, scrie roman pe buletin, vine din Romania", trage concluzia ca asa-s toti in Romania.

Link to comment

gg mai zi d-astea pe net

Nu ca i-ar veni politia la usa, first thing in the morning, neaaaah.

eseeet, fugi. fugi mai tare ca forest gump.

felicitari celor din RNS, desi...nu vad cum ar putea imbunatati aceste actiuni imaginea Romanilor in lume...

Mai conteaza, ideea e sa "show them who's boss". Cand cineva te injura doar nu spui multumesc, nu? Tu-l injuri inapoi, asta inseamna ca rezolvi ceva? Nu neaparat, doar te simti impacat cu ideea ca macar ai avut replica in fata lui.

Link to comment

sigur , poate esti chiar tu

@au spus totu perfect in acel mesaj , inca astept ziua cand tiganii o sa fie expulzati din Romania

Ma indoiesc ca ar fi posibil, sunt si multi, si aceasta actiune nu s-ar asemana cu nazisti contra evreilor? exceptand partea cu killaritul?

Link to comment

Ma indoiesc ca ar fi posibil, sunt si multi, si aceasta actiune nu s-ar asemana cu nazisti contra evreilor? exceptand partea cu killaritul?

who gives a fuck ? :D

Respect pentru ei frate, desi ar trebui, cum zicea cineva mai sus, sa le ataseze si un trojan ceva.. :))

Link to comment

eu ma bucur ca le-au spart site-ul .. macar sa invete cu forta francezii daca ei sunt asa de ignoranti.

tiganii in sus, tiganii in jos.... cati ministri unguri avem? 2-3 ?? aha.. in romania avem ministri unguri :) cine a fost la vot (cu oricine a votat) sa-i fie rusine.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...