Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Obi-Wan

[event] loto

Recommended Posts

Posted

Au fost 6 castigatori, fiecare a primit cate 50 bless.

Daca esti cine scrie la semnatura tu nu te-ai numarat printre ei :D

Posted

si mie mi se pare mai corect sa se anunte castigatorii si aici....:P sau macar sa scrie careva numerele :)

ps : am impresia ca am castigat cu nr 43 :)

Posted

--> Click <---

Uite pun linkul si aici, desi topicul ala e primul de la sectiunea asta si mai si scrie mare acolo: Important event loto ^_^

mc sherifu' acu stiu sigur ca am castigat :)) ...

Posted

Fond de premii pentru 29 august: 4080 bless

Categoria 1 (3 nr): 2800 bless !!!

Categoria 2 (2 nr): 930 bless !!!

Categoria 3 (1 nr): 350 bless !!!

ok si unde scrie care sunt numerele care au iesit ..asta e ultimul post din topicul ala?? ori imi trebuie mie ochelari :)) aa sczzz acum vad ca e pt data de 29 :D da imi trebuie ochelari

Posted

Mai este. oick strange jwls saptamanal.

de strans le strange dar on cand intra sa dea premiile e joi il astept de duminica..???vreau sa stiu si eu....

Posted

Am intrat azi acum 2-3 ore, o sa intru si mai pe seara-dimineata, stai linistit o sa tot intru si o sa tot incerc sa dau de voi. Nu o sa fug cu blessurile voastre :D

Ps: si ca o nota personala azi e miercuri, vezi sa nu stai vineri acasa crezand ca e sambata ^_^

Posted

Am intrat azi acum 2-3 ore, o sa intru si mai pe seara-dimineata, stai linistit o sa tot intru si o sa tot incerc sa dau de voi. Nu o sa fug cu blessurile voastre :D

Ps: si ca o nota personala azi e miercuri, vezi sa nu stai vineri acasa crezand ca e sambata ^_^

ok te astept dimineata daca poti ms

sunt accidentat nu prea mai stiu ce si cum cu zilele

Posted

eeee :whistle: particip dar nu stii tu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...