Jump to content
AdYY_89

Vampiri, varcolaci exista oare?

Recommended Posts

Sa stii ca si eu m`am intrebat lucrul asta ... mai ales dupa ce auzi povesti cu vampiri sau varcolaci. Desi mi`i greu sa cred ca exista, undeva in adancul meu, parca tot am o bucatica din mine care crede ca exista. :)

Sper sa nu existe si ca toate povestiile despre ei sa fie SF

Link to comment
Share on other sites

Guest FernandoCristi

Normal ca exista eu sunt unu dintre ei :D .Ar fi bine daca ar exista pentru ca m-as face si eu vampir:)

Link to comment
Share on other sites

Am si eu o intrebare pentru initiatorul topicului, sti macar de unde s-a pornit povestea "vampirilor"? De Vlad Tepes ai auzit?

However, ca sa fiu si putin on topic nu, nu cred ca exista vampiri sau varcolaci, sunt doar niste povesti de speriat copiii.

Link to comment
Share on other sites

Vatzi intrebat vreodata dak vampirii exista? sau varcolacii?.....eu cred k exista...sincer nu am nici o dovada, dar asa cred.

Voi ce credetzi? Pareri?

Si va rog nu venitzi si comentatzi aiurea.

Pai ok daca nu ai nici o dovada atunci inseamna ca crezi in ceva ce nu exista ? oO

@ nu, nu cred , povesti de adormit copii -_-

Link to comment
Share on other sites

Da,exista unul singur in lume care sta in fiecare noapte sub patul tau si are coltzi infioratori mai mari decat cei care-i vezi la avatarul tau si e pregatit in fiecare noapte sa-ti suga sangele sa te omoare ai grija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 :confused:

Link to comment
Share on other sites

nu exista. in schimb daca vreti sa va temeti de ceva real, ganditi-va la raketi, neo-nazisti si traficanti de carne vie. pe ei nu ii deranjeaza sa va taie gatul ca la un porc si sa va lase intr-o balta de sange in mijlocul orasului chiar si cu oameni in jur.

acuma va intreb, va mai este frica de vampiri/varcolaci/vrajitoare ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Xspeed

"G-UNOOOOT NIGGAZ

WEST COAST!!!!!"

Unitatea Ge

cu asta trebuia sa inceapa threadu' ca sa nu ne mai obosim sa il citim

Link to comment
Share on other sites

dudes, eu am vaz la televizor pe Discovery un documentar despre vampiri...desi nush dak a fost fake sau real......in America se luase un interviu la un vampir....si dp kum am vaz a recunoskut k bea sange desi nu sange de om si nu omoara oameni, iar chestia ku ziua cum k nu ar putea iesi la lumina zilei, nu era adevarata.....A zis k doarme in sicriu...avea dintii ascutiti....si pentru a se hranii, a zis k are ferma si creste animale....bea sange de animal...

Link to comment
Share on other sites

dude, chiar nu ai altceva de facut dekat sa ma faci pe mn prost?....eu cred k uh ejti mai prost ka prostu.....te rog frumos dute si fa pisi in olitza k deja putzi.....eu nu te-am jiknith pokemonule..... vreau sa raman on topic....si crek am pus o intrebare ka toata lumea....eu vam rugat sa va datzi cu parerea, dak nu crezi uh nu comenta deampulea.....nu tre sa ma faci pe mn prost...dute si masturbeazate....GET A FCKIN LIFE!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...