Jump to content
acelasi_bandit

Florin Salam la Eurovision

Recommended Posts

Ediţia din acest an a preselecţiei naţionale Eurovision ar putea fi mai interesantă decat de obicei. De ce? Pentru că, in 2010, in afară de compozitorii şi interpreţii “abonaţi” la acest concurs, apar şi câteva surprize. Probabil cea mai mare dintre ele poartă numele Florin Salam.

Nu e nici o greşeală! Florin Salam vrea să reprezinte ţara noastră la Eurovision. În acest sens, el a trimis, deja, două melodii, pe adresa Televiziunii Române, urmând ca, la finalul lunii, juriul să decidă dacă acestea pot intra în finala naţională de pe 6 martie. Dacă una dintre cele două piese va trece de aceste etape, manelistul va putea reprezenta România la Oslo, Norvegia, unde va avea loc finala continentală, pe 29 mai. Interesant e că nici una dintre cele două piese nu e de petrecere.

Are o melodie lentă şi una pop

Una dintre ele e lentă, de dragoste, iar cea de-a doua, pop. Ambele sunt cântate în limba engleză, lucru care reprezintă o premieră în cariera solistului. Compozitorul melodiilor este Marian Colţea.

sursa: http://gabrieldima2000.blogspot.com/2010/0...eurovision.html

@LOL!

Link to comment

Daca si asta ajunge la Eurovision... :| Inseamna ca peste cativa ani Simona Senzual va participa la miss si tiganul din canal isi va cumpara telefon, va filma maruntaiele unei matze ( vezi topicul asta ) si o sa fie nominalizat la Globurile de aur, la categoria "Cel mai bun regizor" 8-| Nu m-as mira :-??

Link to comment

Pnm eu am auzit ca participa si Fernando de la Carasebes, eu pe ala il votez ce talente are omu, parca il si vad intrand pe schena aia mare dansand de parca tremura ca un handicapat si cu vocea lui de numai zic... pfaai va dati seama :))

Cat despre salam probabil ca o sa mearga in finala la cati asa zisii culti ai poporului, coca si pitzi avem printre noi or sa dea si ei mancale'as ficatzi un sms ptr. nenea salam.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...