Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ai vrut sa arati ca esti destept cu asta? Daca nu esti in stare sa iti dai seama ce am vrut sa spun prin acel post shut up! ba da. nu-ti plac tiganii, in consecinta melodia pe care NIMENI n-a ascultat-o e naspa
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Da , e blues , dar tu nu ai de unde sa`ti dai seama ca asculti toata ziua 2pac si 50 cent , nu? Hahahahhahaha clar ))) si din pacate te anunt ca nu ascult 50 cent :( btw daca ascult toata ziua rap crezi ca nu am habar de alte genuri de muzica? pls nu mai incerca sa faci pe desteptu
NoComment Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Iesiti ma in strada si urlati cat va tin plamanii : SALAM SALAM ... PARIZEEER PARIZEER hai fanii lu` salam sariti #-o Zau asa ... nici nu stiu daca au inceput preselectiile pentru Eurovision si voi va dati cu parerea despre cantecul lui ... Prima data sa treaca de faza nationala si dupa aia va puteti arata "muschii" ...
Guest FLMCbo$$$! Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pentru ca sunteti atat de dobitoci incat sa catalogati o astfel de melodie manea cand e blues toata ziua. AHAHAHAHAHhAAHHAAHAhAAHAHahAHAHAHAHahhahaHAHaHah x n Asta a fost o gluma ce-ai zis? ) PWAHAHAHhaH! Cum sa se prezinta unu ca asta ( SALAM REGGAETON )( http://www.youtube.com/watch?v=ldYh8ecs2e8 ) la eurovision pt romania? Si piesa de la tine, cu vocea aia ragusita, si versurile alea, ajunge cel mult in ... difuzoarele manelistilor.
Life Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 si voi spuneati ca salam e prost,incult,dobitoc ... ar trebui sa va uitati in oglinda :) .. ascultati rap si gata sunteti destepti, vai vai
SpAnCHoC Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 M**e Tiganilor!M**e Salam!Sa ne reprezinte tara cel mai c***t om[suspend 10 zile]
MoBiLe2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 cat de bolovani sunteti :< .. repede sariti cu jigniri si alte penalitati, omul asta are voce, decat sa o aud pe elena cum a cantat balkan girls.. cum se lalaieste, il prefer pe salam :)ati auzit si voi o manea si hai sa bagam toate manelele si toti manelistii in aceeasi oala, asa faceti cu tot, iara daca zice 1 ceva, hop inca 2-3 papagali dobitoci ... :-jeugene, nush ce sa spun, dar cred ca salam asta are habar de mai multe decat tine."Mi-a fost adus la cunostinta faptul ca exista multe cazuri de discriminare la adresa tiganilor, in Europa de Est, iar acest lucru m-a intristat mult". Atunci cand, in Parcul Izvor, Madonna si-a rostit mesajul, a incasat niste huiduieli care au facut turul presei nationale si internationale.-------------------------------------------------------------------------------Cred ca tu nu te-ai numarat printre romanii jigniti.
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 si voi spuneati ca salam e prost,incult,dobitoc ... ar trebui sa va uitati in oglinda :) .. ascultati rap si gata sunteti destepti, vai vaiAm zis ca sunt eu marele destept daca ascult rap? sincer din genu asta macar inteleg ceva , dar din manele ce? sa arunc cu sacii de bani pe tine? sa moara dusmanii? sa plang dupa fosta prietena? :lol:
Vasily_Zaytsev Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 BA CE TARE E SALAM :wub: SA MOR DE NU CASTIGA EUROVIZIONU ANU ASTA !!!!!
Life Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 @mobile, ce zic eu, ce spui tu ...@2pacwannabe - dusmani alea alea, dar rapul si hip hopul intradevar AU VERSURI MULT MAI DESTEPTE .. bande,crime,injurii,chiar dusmani,chiar bani ..
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 @mobile, ce zic eu, ce spui tu ...@2pacwannabe - dusmani alea alea, dar rapul si hip hopul intradevar AU VERSURI MULT MAI DESTEPTE .. bande,crime,injurii,chiar dusmani,chiar bani ..http://www.youtube.com/watch?v=ojTVN3cyRM0 ti se pare ca canta despre bani sau genu ?:)
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Am zis ca sunt eu marele destept daca ascult rap? sincer din genu asta macar inteleg ceva , dar din manele ce? sa arunc cu sacii de bani pe tine? sa moara dusmanii? etc? -_- as putea sa te intreb si pe tine cum l-am intrebat si pe pante, ce pana mea intelegeti voi din rap-ul care a fost inregistrat acum 10-15 ani din SUA (la mii de km distanta)? adica ba...bine, oi intelege tu ceva, dar ce dracu legatura are cu tine? ghetto gospel romania, from da pitesti hood, alea alea? zi-le wigga
SpAnCHoC Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 M**e Tiganilor!M**e Salam!Sa ne reprezinte tara cel mai c***t om
Life Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 @2pacwannabe, aia e doar o melodie cum nu toate manelele au acelasi subiect
MoBiLe2 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 @mobile, ce zic eu, ce spui tu ...@2pacwannabe - dusmani alea alea, dar rapul si hip hopul intradevar AU VERSURI MULT MAI DESTEPTE .. bande,crime,injurii,chiar dusmani,chiar bani ..Sa o luam logic. Daca nu avea dusmani nu avea despre ce sa cante. Mai bine ne multumesti pentru ca datorita noua, dusmanilor lui, scoate piese dupa care iti agiti tu buricu.Regatrop
frankie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hai nu va mai cacati atata pe voi cu pareri filozofice... Eurovision este un concurs in care SE CANTA, nu in care se fac analize ale marilor opere literare. Salam se duce acolo sa cante... intr-adevar, e un retardat, e spart din toate punctele de vedere, DAR din punctul de vedere al calitatilor sale de cantaret, e peste multe "vedete" din tara noastra. Sincer sa fiu, nu agreez manelele, dar daca ar fi sa ma reprezinte salam la un concurs de CANTAT as fi mult mai incantat decat sa vad o pitipoanca pe jumatate dezbracata care da din cur si are voce de rahat.
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 as putea sa te intreb si pe tine cum l-am intrebat si pe pante, ce pana mea intelegeti voi din rap-ul care a fost inregistrat acum 10-15 ani din SUA (la mii de km distanta)? adica ba...bine, oi intelege tu ceva, dar ce dracu legatura are cu tine? ghetto gospel romania, from da pitesti hood, alea alea? zi-le wigga Degeaba as incerca sa iti explic pentru ca nu ai intelege =\ si trebe sa aibe vreo legatura cu mine? ia zi muzica ce o asculti tu are vreo treaba cu tine ? hai last post here .
Guest FLMCbo$$$! Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 si voi spuneati ca salam e prost,incult,dobitoc ... ar trebui sa va uitati in oglinda :) .. ascultati rap si gata sunteti destepti, vai vaiPoi sa sti ca hip hop-u romanesc, care e mai underground nu e asa comercial, are versuri pe care - nu-s sigur daca si tu pentru ca nu stiu daca esti manelist - 90% dintre manelisti n-o sa le inteleaga niciodata, pentru faptu ca sunt inculti. Asa ca fapt divers, un produs nou scos pe piata, este proiectu 2012, nu prea imi place, dar au niste versuri, din care multi nu inteleg mare lucru.
Guest MaGic_MaStEr Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Sa vedem ce va face... bafta Florine :)...
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Degeaba as incerca sa iti explic pentru ca nu ai intelege =\ si trebe sa aibe vreo legatura cu mine? ia zi muzica ce o asculti tu are vreo treaba cu tine ? hai last post here . ma n-are legatura cu mine. eu o ascult ca-mi PLACE CUM SUNA, voi deja vorbiti de parca faceti parte dintr-o secta in pana mea, ca voi INTELEGETI CHESTII care nu-s rostite pentru voi, iluminatilor ce-i de inteles? asculti tupac, stai in romania si te simti destept, esti GG...dar te rog revino printre noi
Sensini Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hai nu va mai cacati atata pe voi cu pareri filozofice... Eurovision este un concurs in care SE CANTA, nu in care se fac analize ale marilor opere literare. Salam se duce acolo sa cante... intr-adevar, e un retardat, e spart din toate punctele de vedere, DAR din punctul de vedere al calitatilor sale de cantaret, e peste multe "vedete" din tara noastra. Sincer sa fiu, nu agreez manelele, dar daca ar fi sa ma reprezinte salam la un concurs de CANTAT as fi mult mai incantat decat sa vad o pitipoanca pe jumatate dezbracata care da din cur si are voce de rahat.cred ca asta e cel mai la subiect post, cititi ce a scris frankie de 2 ori si lasati-o moarta, ca threadu nu are ca tema "manele vs hip-hop" sau "moarte tiganilor"
i sin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ma n-are legatura cu mine. eu o ascult ca-mi PLACE CUM SUNA, voi deja vorbiti de parca faceti parte dintr-o secta in pana mea, ca voi INTELEGETI CHESTII care nu-s rostite pentru voi, iluminatilor ce-i de inteles? asculti tupac, stai in romania si te simti destept, esti GG...dar te rog revino printre noi :lol: Am zis eu cumva ca ma cred/sunt destept daca ascult Tupac ? nicidecum eu doar pur si simplu mi-am spus parerea in fine fiecare trage ce concluzie vrea
Lucian Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :lol: Am zis eu cumva ca ma cred/sunt destept daca ascult Tupac ? nicidecum eu doar pur si simplu mi-am spus parerea in fine fiecare trage ce concluzie vrea nu, ai zis ca INTELEGI CHESTII. serios de nu rad in timp ce scriu ba amice...cred ca si un bold infipt in cur te-ar afecta mai mult decat versurile lui tupac despre cum sunt subjugati astia de culoare neagra PESTE OCEANE. nu mai invoca faptul ca tu intelegi ceva din rap-ul american ca motiv ca manelele-s naspa si mai bine asculta de frankie ca el vorbeste despre romania. k ms pa