Mihnea Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Este mult mai greu sa joci pe net decat live , deoarece live ii poti vedea mimica fetei , sau reactiile , si iti poti da seama , dar asa cand joci pe net multi dau ALL-in si nu au nimic in mana , deci aiurea de tot .
mihai91 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 clar ca nu se comparata poker ul pe net cu cel live :) , aseara le-am luat toti bani la astia din cartier
Andu Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Intradevar este o diferenta enorma de la poker online la poker IRL. Am castigat 50 $ pana acum la pokerstars,cu greu,si dupa 1 an de jucat incontinuu.
LeNoR Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Eu joc pe facebook pe bani virtuali :P, e destul de ok acolo, daca va strangeti sa jucam online cei de aici, call me :PAm un client cu care ne putem conecta unii la altii si putem juca daca doriti :)
vudu Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 lenor si tu ai tot Texas Holdem Poker 3D Deluxe Edition ? daca nu il ai si vrei sa il incerci ia de aici
POLAND Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hai sa stabilim o ziua, o ora si sa jucam poker :)LeNoR ai onoarea :D
vudu Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 pe Full Tilt Poker ? eu acolo joc in tournamente :)
LeNoR Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Eu ziceam sa ne strangem doar cei dornici de aici sa bagam una mica intre noi :DSambata seara ar merge :P
Random Hero Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Eu ziceam sa ne strangem doar cei dornici de aici sa bagam una mica intre noi :D Sambata seara ar merge :P May I join?
Guest PokerAddict Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 cei care vor sa joace online pe orice platforma fara sa depuna bani din buzunarul lor intrati aici http://www.pokerstrategy.com/uOH6HQ
vudu Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 nu ii vad farmecu la poker daca nu este nici macar cea mai mica miza in joc :P
Guest PokerAddict Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nu ii vad farmecu la poker daca nu este nici macar cea mai mica miza in joc :Pnici eu nu vad rostu pokerului fara miza,dar pe acest site http://www.pokerstrategy.com/uOH6HQ se ofera oricui 50$+100$ pe orice platforma... o ocazie buna pentru cei care nu au chef sau nu au de unde sa depuna din proprii bani,dar sunt dorinici sa invete poker sau sa inceapa sa-si cladeasca un bankroll.