Razvan Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Foarte provocatoare nu sunt pozele, da' trebuie sa recunoastem ca nu arata rau tipa :-"are you fucking nuttz? are un nas praca-i teava de tanc si tu zici ca nu arata rau? cat despre provocatoare, in afara faptului ca te poate provoaca sa te sinucizi cand iti dau seama cat de oribile pot fi unele fete, alta reactie nu cred ca iti poate starni. Link to comment
florin Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Daca si astea sunt poze provocatoare.. naspa sa fi fiica unu om politic Link to comment
Random Hero Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 are you fucking nuttz? are un nas praca-i teava de tanc si tu zici ca nu arata rau? cat despre provocatoare, in afara faptului ca te poate provoaca sa te sinucizi cand iti dau seama cat de oribile pot fi unele fete, alta reactie nu cred ca iti poate starni.Ce ai tu cu omul daca are alte standarde fata de restul care au comentat aici? :( Link to comment
Strike^^ Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Ce ai tu cu omul daca are alte standarde fata de restul care au comentat aici? :(Facem un test,mai punem niste poze si vedem ce reactie are :crazy: Link to comment
Random Hero Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Facem un test,mai punem niste poze si vedem ce reactie are :crazy: O frumusete, ce mai :D Link to comment
Guest HateLord Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 are you fucking nuttz? are un nas praca-i teava de tanc si tu zici ca nu arata rau? cat despre provocatoare, in afara faptului ca te poate provoaca sa te sinucizi cand iti dau seama cat de oribile pot fi unele fete, alta reactie nu cred ca iti poate starni.Pf, tu te-oi crede frumos rau, nu? Fata nu arata nici excelent, dar nici rau. Nu inteleg de ce tot spuneti ca e oribila. Uitati-va in oglina mai intai astia care criticati lumea asa aiurea. Link to comment
K1ddo Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Pf, tu te-oi crede frumos rau, nu? Fata nu arata nici excelent, dar nici rau. Nu inteleg de ce tot spuneti ca e oribila. Uitati-va in oglina mai intai astia care criticati lumea asa aiurea. pwned ON:Provocatoare tipaaa Link to comment
Cristi-MG- Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 da marfa am un tricou cu care dorm noapte cu MIRCEA GOANA PRESEDINTE ) la prima intalnire cu ea o sa port acel tricou .. ps: la corp e buna la fatza nu prea :D Link to comment
Radu21 Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Mi-a murit elefantul cand i-am vazut sprancenele de bufnita. Link to comment
gaby888 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Aia provocatoare? Mai frumos e pitbull (Cel de la avatar) Link to comment
Guest spanky Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Ce sprancene asta mi'a venit si mie in minte cand le'am vazut :rofl2: m-am speriat de 3 ori la poza asta damn she ug-lee. e naspa si la corp Link to comment
Heinekener Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 =)) Asta chiar nu mi se pare pitipoanca. Sau poate nu avem aceeasi definitie pt. cuvantul pitipoanca. Nu e machiata strident, nu e imbracata de prost gust (hai poate putin costumul ala de baie). Asta mi se pare pitipoanca http://i14.servimg.com/u/f14/12/14/06/10/bla_510.jpg exact , mie mi se pare normala... pt astia dp linkmania toate sunt pitipoance :error: @SilenR tu pe toata lumea critici , ia pune-te si urca niste poze q tn ! Link to comment
Stargate Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 mult zgomot pt nimic :blink: Link to comment
Shadow * ClimaCool Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Poate nu il lasa tata sau sa se penseze, altfel ar fi dragutica, cam asta e singurul defect ce iese in evidenta. Link to comment
0ana Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Poate nu il lasa tata sau sa se penseze, altfel ar fi dragutica, cam asta e singurul defect ce iese in evidenta. Hai si putin nasul. Mie mi se pare o fata normala. Nu va inteleg de ce spuneti ca e urata. Link to comment
Bakacsin Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Buei sunteti voi invidiosi ca nu apare o stire cu niste poze despre voi :P :P :PNu mai primeste salar de presedinte nea Gioni asa ca trimite fetitza la actiune... dupa cum vad pasul acesta nu a iesit. Nuuuuui bai maine o vedem culegand capsiuni in Spania :P Link to comment
tyger1985 Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 frumusica, dar nu mi se par provocatoare fotografiile alea, ma asteptam sa vad ceva naked Link to comment
Guest LoLz0o0r Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Nu ai ce sa ii zici . Link to comment
Life Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 holy shit, cred ca am avut orgasm :"> Link to comment
Alkanphel Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 are you fucking nuttz? are un nas praca-i teava de tanc si tu zici ca nu arata rau? cat despre provocatoare, in afara faptului ca te poate provoaca sa te sinucizi cand iti dau seama cat de oribile pot fi unele fete, alta reactie nu cred ca iti poate starni. provocatoare rău,nu glumă... :-j Link to comment
MonK Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 daca e ta'so mare scula prin guvern asta inseamna ca nu trebuie sa mai aiba viata sociala? sa stea inchisa in casa? pur si simplu se imbraca/manifesta ca orice alta pustoaica de varsta sa (norocul ei e ca are o conditie financiara mai buna decat restul). Daca nu se distreaza acum,cand o mai face? la 69 de ani? Se cauta nod in papura degeaba... Link to comment
Cristi-MG- Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 poate cu punga pe fata ) altfel nu Link to comment
Life Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 @monk, nu vad unde era vorba de "viata ei sociala" .. nu i-am interzis nici unul sa nu iasa din casa ... faptul pentru care rade toata lumea, este titlul .. daca nu era titlu asta, nu radea lumea chiar asa, toata lumea se astepta la ceva mai "p0rn" Link to comment
flamer Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 numai la p0rn0graf1e va duce mintea ) Link to comment
Mackensen Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Nu mi se pare deloc provocatoare, faptu ca stie sa se imbrace nu inseamna ca vrea neaparat sa fie provocatoare, daca asa ii place sa se imbrace, soarta, cu totii avem gusturi diferite. Link to comment