Jump to content
Nok!a

Ministrul Sănătăţii vrea taxă pe viciu la suc, bomboane şi hamburgeri

Recommended Posts

E taxa doar la alimentele nesanatoase.Si an alte tari este aceasta taxa.

Asta e daca vrei sa mananci nesanatos sa fie si scump. :nanana:

Spunele celor care fac bomboane sa nu mai bage Euri si coloranti.

Carnea de porc/pui.Porc/pui crescut intr-o zi cu tot feluri de prosti bagate in el

Legume iarasi din Turcia cu tot feluri bagate in ele.etc...

In alte tari nu-i asa saracie ca la noi,romanu ii rupt in fund de foame iar europa vrea sa fie ecologic.

Ma bucur pentru tine ca mananci numai pui,legume,fructe si lapte de la tara,bun si sanatos. (eram ironic,in caz ca nu ti-ai dat seama)

Cred ca taxa asta s-ar asorta de minune cu o taxa pe manele, ca si alea sunt daunatoare ... culturii. :D

Ti-as zice ca te iubesc,dar ma bati si tu si prietena :lol:

@Care vrea sa manance sanatos,mananca,care nu,nu,americanilor nu le interzice nimeni asta si ei mananca numai la fast food.

Pai,in primul rand,CINE hotaraste CE anume e daunator sau nu?Oricum,acest criteriu nu poate fi niciodata impartial,motivul nu este greu de ghicit - interesele,da.

Taxele astea - sunt doar un mod adoptat de politicieni pentru a scoate bani de la populatie.

Exemplu - de ce as mai plati impozit pe casa si masina?Logic - am platit odata pentru ele,sunt ale mele,de ce ar trebui sa mai platesc?Adica,eu cumpar o casa de la altcineva,platesc pretul cerut,platesc tva la stat,platesc comisioane,platesc taxe si dupa aia tot tre sa mai platesc in continuare.Nu este cam ciudat?

La tigari si alcool - astea sunt vicii si as fi de acord - desi sunt fumator - sa pui diverse taxe.Dar nu ingrosi gluma.

Taxele pt fast-food si dulciuri - aberatie.In curand or sa decida si ca aerul este nociv la oras si or sa se mai adauge diverse taxe pentru cei care polueaza,nu se vor opri doar la masini .

Eu,de unguri nu spun nimic rau,insa va las pe voi sa judecati - de ziua nationala a Romaniei,presedintele udmr spunea ca el nu se poate bucura de ziua asta nici sarbatori,ca pentru el e o zi trista.Asta a fost publicata intr-un ziar la vremea respectiva si mi-a starnit o manie si o intrebare - ce mai cautati in tara asta daca nu va convine?

Probabil ar trebui sa mai iesim inca o data in strada ca-n 89 pentru a sesiza UE despre aberatiile din Romania.

Si cum defineste el nesanatosulO,o?

Si ma rog de ce taxa pe cola mea:|?ce ia facut lui cola mea de o taxeaza>.> imputitu

Darth cat timp unguri fac parte din electorat o sa ramana buni pupatori de funduri mult si bine , pana nu fac vreo alianta rromi-unguri si hai la guvernare, atunci o sa se trezeasca "poate" cineva.

Cat despre taxa in sine , e doar o alta taxa pentru a plati bani fmiului , taxa pe calcat "betonul guvernului" nu s-a pus incaO,o? as taxa fiecare pas cu 1 leu sa`mi cresc salariu.

Sucurile si astea fast food sa zicem....dar :| ciocolata , dulciurile in general ..cum o sa'si mai bucure parintii copii cand se duc acasa de la servici . (cei care au salari mici ) mai trebuie taxa ca ne uitam la televizor si tara se duce si mai in fund..desi s'a dus destul pana acum dar :-j nu poti sa faci nimic ..

asta doar nu vorbeste serios ? :o sunt zile in care traiesc doar din pizza si cola :error: dupa ce ii taxeaza cineva cauciucurile la masina, cu o lama, si ii ia foc usa de la intrare, asa din senin, cred ca mai aduce si bani de acasa sa sponzorizeze fast foodurile de pretutindeni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...