Jump to content
Nok!a

Ministrul Sănătăţii vrea taxă pe viciu la suc, bomboane şi hamburgeri

Recommended Posts

Daca iesea geoana nu mergea la guvernare cu udmr 100% , mergea cu pnl ...si daca esti ungur si noi nu suportam ungurii care e problema ta ? dute si vorbeste de tara ta pe alt forum , numai vorbi tu aici despre ungurii tai , my last reply

Vezi ca tara mea este si a ta, asa ca ai grija cum ma injuri si unde ma trimiti :)!

Atata timp, cat avem buletine din acelasi tara avem drepturi egale, indiferent ca iti place sau nu.

In concluzie, nu stiu unde ar trebui sa plec daca stau in tara mea :)

Nu generalizam, doar ca UDMR aduce un renume rau celorlalti, atata timp cat va exista UDMR toti veti fi bagati de voie sau nu in aceeasi oala cu ei.

De acord cu aceasta afirmatie!

Din pacate, trebuie sa recunosc ca ai dreptate.

Daca iesea geoana nu mergea la guvernare cu udmr 100% , mergea cu pnl ...si daca esti ungur si noi nu suportam ungurii care e problema ta ? dute si vorbeste de tara ta pe alt forum , numai vorbi tu aici despre ungurii tai , my last reply

vezi ca poate iar te alegi cu un suspend.. si de data asta o sa propun sa fie mai mare ca ala de data trecuta.. controleaza-ti cuvintele..

tara lui e in Romania pentru ca aici s-a nascut.. bagati odata in capatanile alea goale

@on mie mi se pare ok taxa pt fast food

1. eu nu mananc, decat foarte rar un cate un gyros

2. cine se sinucide sa plasteasca (aici ma refer la cei care mananca fast food si beau sucuri zi de zi)

3. normal ca se vor fura si din banii astia.. iar daca nu vreti sa dati bani la stat nu mancati de la fast food.. asa de simplu e.. atata va tot plangeti pf

sa profitam cat mai avem bunici

Vezi ca tara mea este si a ta, asa ca ai grija cum ma injuri si unde ma trimiti :) !

Atata timp, cat avem buletine din acelasi tara avem drepturi egale, indiferent ca iti place sau nu.

In concluzie, nu stiu unde ar trebui sa plec daca stau in tara mea :)

Nu vreau sa te jignesc dar nu imi place cand cineva care nu este roman vorbeste urat despre tara asta , scuze daca te-ai simtit jignit , orium asta e...nu o sa schimbe nimic prea curand desi cred ca toti isi doresc asta ,ultimul reply am terminat tot ce am avut de zis.

Bagamiasi p**a in mortii masii !

Nu puteam crede nici cum asta cand am auzit la radio in maxi taxi. Am crezut ca fac astia caterinca dar pana la urma s-a dovedit ca si aia are o limita. Ei bine, lichelele astea ce ne conduc ne-au dovedit clar cine v-a avea de suferit dupa urma imprumutul la FMI.

'SA MANANCI E UN VICIU' - auzi tu, nenorocitii pamantului, sa-i fereasca sfantu sa-i am vreodata pe mana;

Chestia asta nu o sa duca decat la falimentul intreprinderilor mici si la disparitia multor locuri e munca.

Acum putem spune ca ni se taxeaza si 'aerul'.

Tari astia...au scumpit tot. Curent, gaze, caldura, tigari, bauturi alcoolice si acum mai vin si cu asta :). Mai lipseste sa puna la fiecare scara de bloc un fel de cutia milei. Bagi banu, iesi din scara. Nu bagi banu, stai acolo. Sa spunem ca scumpirea fast foodului nu e o nebunie atat de mare. Daca ti-e foame, te duci la restaurant. Dar dulciuri si racoritoare ? O sa se ajunga ca acum ceva vreme, sa bei un suc si sa mananci o ciocolata doar de sarbatori :). Oricum sunt dobitoci pentru simplul fapt ca ei se gandesc ca or sa se pastreze incasarile astea de acum. Dar odata cu scumpirile, scapa si de ceva "clienti".

Bagamiasi p**a in mortii masii !

Nu puteam crede nici cum asta cand am auzit la radio in maxi taxi. Am crezut ca fac astia caterinca dar pana la urma s-a dovedit ca si aia are o limita. Ei bine, lichelele astea ce ne conduc ne-au dovedit clar cine v-a avea de suferit dupa urma imprumutul la FMI.

'SA MANANCI E UN VICIU' - auzi tu, nenorocitii pamantului, sa-i fereasca sfantu sa-i am vreodata pe mana;

Chestia asta nu o sa duca decat la falimentul intreprinderilor mici si la disparitia multor locuri e munca.

Acum putem spune ca ni se taxeaza si 'aerul'.

cenzor mai usor cu limbajul ca nu esti la tine pe tarla..

cat despre legea asta.. va obliga cineva sa dati bani la stat? nu cred..

1. nu ma bucur pentru ca angajatii de la fast food-uri isi vor pierde locul de munca ci m-as bucura sa nu se mai manance de la fast food-uri.. noi inca mai avem sat-uri pline cu batrani autentici si noi mancam de la fast food.. sincer ne cam meritam soarta..

2. stai linistit ca nu vor da faliment, asa cum pe oameni nu-i intereseaza ca platesc amenzi dupa amenzi pentru centura de siguranta, pentru trusa de prim ajutor samd.. crezi ca o sa-i intereseze ca platesc taxa de viciu, care e mult mai mica (la fel gandesc si politicienii).. ganditi fratilor inainte sa postati..

Pacat ca 80% care au comentat la aceasta stire sunt idioti.

Ne bucuram ca ne-ai impartasit parerea ta de "inteligent".

Daca-mi scumpesc astia shaorma,fac greva foamei,nu vad ce dracu sa aiba asa "toxic" in ea,eu mananc din doua locuri in Iasi si ii cunosc pe patroni,incredientele ce se raman la sfarsit de zi,sunt aruncate.

Iar o shaorma e mai buna de o mieeee de ori decat cacaturile alea de cipsuri si nustiu ce rahaturi se mai vand in magazinele de pe langa scoli.

Daca-mi scumpesc astia shaorma,fac greva foamei,nu vad ce dracu sa aiba asa "toxic" in ea,eu mananc din doua locuri in Iasi si ii cunosc pe patroni,incredientele ce se raman la sfarsit de zi,sunt aruncate.

Iar o shaorma e mai buna de o mieeee de ori decat cacaturile alea de cipsuri si nustiu ce rahaturi se mai vand in magazinele de pe langa scoli.

1. lipia care se foloseste nu e lipie.. e tentativa de lipie..

2. se folosesc cele mai ieftine produse pentru prepararea lor (calitate proasta)

3. se arunca doar ingredientele folosite, cele nefolosite se baga la loc in frigider

4. shaorma de la noi noi sa fie niciodata shaorma adevarata, cum se face in Turcia sau Egipt

si chips-urile apartin de fast food

aici nu generalizez.. recunosc ca sunt si fast food-uri de calitate.. dar eu sincer decat sa mananc un gyros sau o shaorma mai bine imi pun un sandvich cu paine cu untura sau cu unt si cu branza.. sunt mai sanatoase si mai sigure..

' date='Jan 6 2010, 21:15' post='4617209']

2. se folosesc cele mai ieftine produse pentru prepararea lor (calitate proasta)

3. se arunca doar ingredientele folosite, cele nefolosite se baga la loc in frigider

4. shaorma de la noi noi sa fie niciodata shaorma adevarata, cum se face in Turcia sau Egipt

aici nu generalizez.. recunosc ca sunt si fast food-uri de calitate.. dar eu sincer decat sa mananc un gyros sau o shaorma mai bine imi pun un sandvich cu paine cu untura sau cu unt si cu branza.. sunt mai sanatoase si mai sigure..

Daca tu ai mancat asa ceva,nu inseamna ca patronii acelor shaormarii fac la fel,ii cunosc foarte bine si isi respecta clientii,fata de alte persoane,de asta si mananc de acolo.

Cele doua persoane mentionate mai sus,isi respecta clientii,nu ca romanul nostru care pune in shaorma,varza,castraveti si nustiu ce rahaturi mai baga si o incalzesc la microunde.

Te invit cu cea mai mare placere in Iasi sa te duc la una din shaormarii sa vezi cum isi primeste patronul clientii, la cea de a doua,nu prea are cum patronul sa fac asa,pentru ca shaormaria e situata in mall si mai are si in alte orase. :)

Romanul sau alta natie nu se pricepe la facut pizza sau shaorma si-ti zic asta din experienta,n-am gasit pizza facuta ca in Italia in tot orasul iar situatia la shaorma sta la fel.

Mi-ar conveni sa scumpeasca toate rahaturile alea de sucuri la 3 litri din care 2 apa,cipsurile si alte porcarii,dar nu shaorma.

Daca tu ai mancat asa ceva,nu inseamna ca patronii acelor shaormarii fac la fel,ii cunosc foarte bine si isi respecta clientii,fata de alte persoane,de asta si mananc de acolo.

Cele doua persoane mentionate mai sus,isi respecta clientii,nu ca romanul nostru care pune in shaorma,varza,castraveti si nustiu ce rahaturi mai baga si o incalzesc la microunde.

Te invit cu cea mai mare placere in Iasi sa te duc la una din shaormarii sa vezi cum isi primeste patronul clientii, la cea de a doua,nu prea are cum patronul sa fac asa,pentru ca shaormaria e situata in mall si mai are si in alte orase. :)

Romanul sau alta natie nu se pricepe la facut pizza sau shaorma si-ti zic asta din experienta,n-am gasit pizza facuta ca in Italia in tot orasul iar situatia la shaorma sta la fel.

Mi-ar conveni sa scumpeasca toate rahaturile alea de sucuri la 3 litri din care 2 apa,cipsurile si alte porcarii,dar nu shaorma.

Loyd tu zici la cea de la arab de la umf? Daca da e super si mai ales ca te invita patronul la masa si vezi si tu pe gemuletul acela ce iti gateste.

@ Nu prea manc eu shaorma sau fast food sunt mai conservator, mai bine vin rapid in pauza de masa acasa pt o mancare gatita.

@@ Cat despre suc si bomboane fac greva, sunt innebunit dupa dulciuri, daca nu am ceva dulce langa mine fac criza :banghead: .

@@@Cu taxa pt fast food sunt de acord, dar pt dulciuri nu.

Loyd tu zici la cea de la arab de la umf? Daca da e super si mai ales ca te invita patronul la masa si vezi si tu pe gemuletul acela ce iti gateste.

Da,de Warda zic,il cunosc pe patron si e super de treaba.

Ma atrage foarte mult caldura cu care esti primit cand intri si shaworma care-i mai buna decat cea de la Mado,cu 1 leu mai scumpa,dar din una te saturi,desi eu de fiecare data iau la pachet cate doua :D

Da,de Warda zic,il cunosc pe patron si e super de treaba.

Ma atrage foarte mult caldura cu care esti primit cand intri si shaworma care-i mai buna decat cea de la Mado,cu 1 leu mai scumpa,dar din una te saturi,desi eu de fiecare data iau la pachet cate doua :D

Ma duc acolo de cand eram prin a 10 in liceu, acu vreo 6-7 ani. Merita shaorma de fiecare data nu pot manca tot si e fain locul face pofta de mancare, bine e greu sa prinzi o masa mai ales la pranz cand vin toti arabi de la fac.

Ma duc acolo de cand eram prin a 10 in liceu, acu vreo 6-7 ani. Merita shaorma de fiecare data nu pot manca tot si e fain locul face pofta de mancare, bine e greu sa prinzi o masa mai ales la pranz cand vin toti arabi de la fac.

Eu imi iau la pachet,ca mi se lipeste stomacul de spinare daca as sta sa astept,asa ca stau la doi pasi si tot calda e.

E taxa doar la alimentele nesanatoase.Si an alte tari este aceasta taxa.

Asta e daca vrei sa mananci nesanatos sa fie si scump. :nanana:

Shit si la bomboane? Pai inteleg bautura si tigari insa las-o frate si la bomboane ... se lasa omul de fumat trece pe bomboane acuma daca le scumpesti si pe astea ramanem cu lucrul manual ...

Spunele celor care fac bomboane sa nu mai bage Euri si coloranti.

Carnea de porc/pui.Porc/pui crescut intr-o zi cu tot feluri de prosti bagate in el

Legume iarasi din Turcia cu tot feluri bagate in ele.etc...

' date='Jan 6 2010, 21:15' post='4617209']

tin sa te contrazic aici , cum suntem o tara importatoare , uite ca au venit turci si arabi cu shaorma si la noi , sunt foarte multe shaormerii in bucuresti de calitate buna , care iti fac placere cand le mananci produsele , daca stai in buc ar trebui sa stii...cel putin eu mananc la 2 saptamani de vreo 2-3 ori de la ei si pana acum nu m-au dezamagit deloc , si uneori ce faci daca nu ai nici cu ce sa iti faci sandvich , eu stau cu parinti si in general numai ei fac cumparaturile din hypermarket , si cateodata pur si simplu nu am ce sa mananc in frigider si apelez la o shaorma/hamburger :)) :))

p.s. asta nu mi se pare un viciu cand mai ai cate o pofta din cand in cand :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...