Jump to content
Domino628

Exit-poll

Recommended Posts

Guest Mircea"Sfincter"Geoana
Posted

Bineinteles ca sunt eu, Mircea-Dan Geoana! Nu m-ati vrut! O sa va infunde Basescu acuma! Nu ati vrut sa il infundati voi cu dosarul 'Flota'.

Daca ieseam eu, cu guvernul condus de Klaus Johannis faceam o treaba perfecta! BASESCU INFUNDA PUSCARIA, MAREAM SALARIILE, TREBURI SOCOTELI! Nu ati vrut. O sa muriti incet dar sigur ba!

Posted

=)) astia sunt penali ii imita perfect

Penal esti tu bai ! Si cu pinguinul ala de la avatarul tau :D !!

Eu sunt Base si sunt unic ! Nu am egal in lume ma-ntelegi ?! Cand dau eu cu croseu, e ca atunci cand da Mutu cu bombeu ! :D (nu ma crezi, intreaba puradelu` )

Posted

Nebunule! Cand l-ai lovit pe copilul ala ce ai gandit ? Ce ti-a putut spune fiinta accea atat de mititica ? Am auzit ca ai dat-o afara pe nevasta-ta din masina intr-un drum spre Brasov! A luat-o ultima masina! Ti-ai batut fetele! Si pe UDRICA o bati ? Batete-ar toporu!

Guest Vadim"Pastilatul"Tudor
Posted

BA, CIRCARILOR, VOI ASTIA 2, EU SUNT SEFU !!!

Posted

Penal esti tu bai ! Si cu pinguinul ala de la avatarul tau :D !!

Eu sunt Base si sunt unic ! Nu am egal in lume ma-ntelegi ?! Cand dau eu cu croseu, e ca atunci cand da Mutu cu bombeu ! :D (nu ma crezi, intreaba puradelu` )

se vede dupa ipul tau cine esti =)))))

Posted

Vadime, tu esti de partea mea. Cand ai explicat azi la Antena 3 despre frauda facuta de Basescu, de ce nu ai zis ca am 55% din voturi ? Zi m3n!

Posted

m3n, alea 55% sunt ale mele. DACA RECUNOSTI CA EU SUNT SEFU, poate o sa spun lumii ca acest marinar chior te a furat....

Posted

BAI PUTULICA, ASA BINE O BATI PE UDRICA CA MEREU VINA LA MINE SA SE JOACE CU "AIA MICA"

Posted

Nu ai tu furtun d-ala. Ti l-au mancat piratii somalezi cand v-au prins in '81. Nu mai stii ? A dat si la TV. Ceausestu a facut tot pisibilul sa va elibere dar nu l-am lasat! AM SPUS NU COMUNISMULUI!

VA rog frumos sa respectam femeile!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ma pana la urma cine e presedinte?

EU, NORMAL, CINE ALTCINEVA ?

Posted

ma pana la urma cine e presedinte?

EU, Gi Ceai Goana.

Guest Ion Iliescu
Posted

Ai spus NU comunismului asa cum ai spus NU lui ion iliescu !

Pacat ca i-ai spus NU cand te-a intrebat " Mai Geoana Mai, te deranjeaza sa te penetrez anal mai ?!" :D

Ha ha ha

BAI CE AI CU MINE EU NU SUNT AICI

Posted

Iliescule, prietene! Hai sa ii dam in gura tiranului!

Guest Ion Iliescu
Posted

GEOANA UITAI SA ITI DAU FOAIA CU MITA

Posted

BAI BAIETILOR, BAGATI-VA MINTILE IN CAP

NU MA FACETI SA MA RIDIC LA VOI CA VA PLEZNESC DE NU VA VEDETI

MIZERILOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...