Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Guest -Jafar-
Posted

elfa mea nu are facut questul de marlon dar am skillul infinity arrow. cand am intrat prima data pe srv era deja pus, deci cred ca se poate de la lvl 1 :)

Cel mai probabil aveai questul facut pe s1 atunci cand s-a copiat baza de date pe season 2.

Posted

nu ai privilegii de administrator ci de limited user :) fa-ti cont de administrator pe calculator :)

ba am privilegii de administrator..oare o fi de la windows 7?

Edit Later : ms mult Keltuzard

Posted

Da, atata timp cat infinity arrow e quest de la marlon, cam pana atunci stai cu tolbele in inventory. :) Hai ca e un lucru bun, chiar daca e pe jumatate. :D

Stiam ca este activat odata cu questul de muse elf, de aceea am intrebat. Cam greu sa testez, nu rezista pc-ul meu bine la doua jocuri lansate :D si trebuie sa stau ceva pana dau rr. Dar o sa incerc.

Dupa ce dau rr, o sa postez aici.

Posted

eu pe S1 aveam lvl 340 pe sm si intru acum pe S2 cu lvl 340 si sa zicem ca fac lvl se salveaza sau ramane tot 340 ? Ca daca e xp mai mare fac lvl :))

later edit : am aflat raspunsul la intrebare. numai e nevoie. scuzati de post inutil

Posted

Intrebare: imi pot fi scoase punctele de la energy (cei 6k) sa-i pun la agil sa trec peste prag mai rpd?

Am lvl 390 si stau sa dau rr pe s2

Char: ThoraBella

Posted

Intrebare: imi pot fi scoase punctele de la energy (cei 6k) sa-i pun la agil sa trec peste prag mai rpd?

Am lvl 390 si stau sa dau rr pe s2

Char: ThoraBella

Nu mai e dragosh on acum, si nu cred ca citeste toate reply-urile de-aici, trimite-mi pm maine, o sa-i zic eu cand il prind pe messenger. (asta daca vrea)

Posted

AcMilan ca bine zici..97 D fost cea mai reusita vers pe care s-a jucat pe linkmania(zic eu) ar fii mult mai bine dak ar revenii (cu sau fara bd de akm)..oricum sper sa se dea odata drumu la unu sa putem juca..:)

Posted

AcMilan ca bine zici..97 D fost cea mai reusita vers pe care s-a jucat pe linkmania(zic eu) ar fii mult mai bine dak ar revenii (cu sau fara bd de akm)..oricum sper sa se dea odata drumu la unu sa putem juca..:)

iar dezgropati mortii #-o

Posted

' date='Nov 12 2009, 21:42' post='4404955']

Iau jocu si cand vreau sa intru .... nu pot.... poc eroare.... ?

Dc ??

http://img190.imageshack.us/img190/9030/79407902.jpg

tare greu este sa cautam pe forum ...
Guest boogaloo
Posted

Brotherwod, jewel of harmony e ....un alt jewel pe care il poti pune pe un item, oferindu`i o optiune ..cred, asa stiam..

Posted

Brotherwod, jewel of harmony e ....un alt jewel pe care il poti pune pe un item, oferindu`i o optiune ..cred, asa stiam..

Nu stiu daca si pe S2 functioneaza sa bagi op galbena (incr hp,incr mana,SD,incr dmg7% etc)pe iteme,dar printre altele cu jewel of harmony+jewel of guardian+chaos poti pune 2 optiuni mov la itemele de lvl 380

Level 380 New item option

Armor

SD Auto Recovery

Defense Success Rate increase +10

Pants

Defensive Skill +200

Gloves

Max HP increase +200

Boots

Max SD increase +700

Helm

SD Recovery Rate increase +20

Weapon

Additional Damage +200

Attack Success Rate increase +10

Cam astea ar fi :D

Guest Kyprianos
Posted

Deci cand o sa se bage S2 sper sa lasati caracterele de pe S1...ca o sa fie nasol sa o luam iar de la 0 si daca o sa bagati S3 sa spunem.....sa spunem.....iar dati rr la db.....pai asa ne chinuim degeaba. :crazy: :crazy:

Posted

Culoarea chat-ului se poate schimba sau e doar un anumit set de culori (galben, verde, albastru, portocaliu)? Nu prea deosebesti cand iti da cineva pm, mai ales cand e agitatie pe global.

Posted

Frate ssul de pe lucyanMG INCA NU IESE PE S2 :| ...i-am dat pm lui vdragosh si mi-a zis ca ssurile expira automat la logout...am dat logout in draci....scoteti-mi si mie ssul pe lucyanMG

Posted

1:daca sa zicem ca fac 20 lvl pe s2 o sa am si pe s 1 cu 20 lvl mai mult? :) ca nu sunt sigur daca am inteles bine

2:s-a rezolvat acea problema cu luncheru? :)

era chiar asa greu de citit pana acuma? NU, NU ITI RAMANE LVL-UL FACUT DE PE S2 PE S1!

@lipseste npc-ul din valley of loren.

@am vazut ca harta crywolf nu este pe lista de move. se poate adauga cumva? ca este cam nasol sa se mearga pe jos de fiecare data in valley apoi in crywolf.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...