Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

din cate stiu e mai greu de mutat charurile de pe s1-2 pe s3. deja se schimba multe chestii in db care nu sunt tocmai compatibile cu versiunile mai vechi. aceeasi chestie a fost si cu trecerea de la 97d la s1.

@se pot adauga si SD potions?

@poarta din tarkan spre kanturu e buguita, te da in spate cand vrei sa intri in ea la fel ca bugul de move de pe s1, numai ca o face de foarte multe ori.

@se poate pune si portalul din tarkan in arena?

cu setarile actuale am vazut ca eu ca bk, cu 4500 hp si 15000 energy, am viata de 27000. cam aiurea totusi.. nu credeti? ca sa nu mai zic de SD-ul care imi e de 223. alti bk au SD de 10-15-30-56k SD, dar bk-ul meu il are de 223. kinda sucks :|

http://www.imagebam.com/image/17a72e55665503

http://www.imagebam.com/image/46d70955665504

Posted

boom, din cate am inteles portalu din tarkan spre arena a fost scos de catre cei de la webzen de la versiunea season 1, deci portalul a existat doar pe 97d si nu cred ca poate fi introdusa de dragosh :)

SD potions ar trebui bagate la magazin, asa cum ar trebui sa fie si (small or large)Complex potions

@@EDIT

Noutati :

6 - /online command ( momentan )

imi poate explica cineva ce este cu aceasta comanda si care este rolul ei?

Guest teko4mu
Posted

parerea mea.

Daca sunt aceleas conturi pe s1 ca pe s2, sunt si aceleas caractere nu? pai doh..

eu cresc ep s2 beta, si dupa intru pe s1 cu charu crescut , rrit etc? in cazul in care pe s2 beta este xp dublu, mai ales in party? deci ar putae profita palyeri de acest lucru, si n-ar fi oke.. parerea mea, daca am inteles bine, sa fie 2 baze de date diferite.. sa nu se faca confuzii ,intre s1 si s2.. pentru ca ar fi ceva haotic si toti ar baga la gramada vand , cumpar , schimb etc. si s-ar face o harababura.

Insa, buna ideea cu 1 singur server , asta depinzand de cum merge treaba, sfat, nu evoluati la s3,ep1 , va fi bataie pe wings lvl 3, pe seturi de s3 si toate alea.. soo.. ramaneti la clasice si no bugs :P

Posted

parerea mea.

Daca sunt aceleas conturi pe s1 ca pe s2, sunt si aceleas caractere nu? pai doh..

eu cresc ep s2 beta, si dupa intru pe s1 cu charu crescut , rrit etc? in cazul in care pe s2 beta este xp dublu, mai ales in party? deci ar putae profita palyeri de acest lucru, si n-ar fi oke.. parerea mea, daca am inteles bine, sa fie 2 baze de date diferite.. sa nu se faca confuzii ,intre s1 si s2.. pentru ca ar fi ceva haotic si toti ar baga la gramada vand , cumpar , schimb etc. si s-ar face o harababura.

Insa, buna ideea cu 1 singur server , asta depinzand de cum merge treaba, sfat, nu evoluati la s3,ep1 , va fi bataie pe wings lvl 3, pe seturi de s3 si toate alea.. soo.. ramaneti la clasice si no bugs :P

Sunt 2 baze de date diferite. :comp1: Ce faci pe s1 se va transfera pe s2 cand va fi gata serverul si nu invers ! Conturile de pe s1 au fost copiate in data de xyz. Daca tu iti faci cont acuma pe s1 nu il vei avea pe s2. Intelegi?

Posted

http://www.linkmania.ro/s2

Noutati :

7 - ManaShield formula

8 - GreaterFortitude formula

O sa ramana doar 1 server ...

Daca merge totul ok schimbam doar versiunea ( pastram conturile de pe S1 )

Am putea afla formulele de calcul? De asemenea am vazut pentru bk hp-ul redus drastic si nu am remarcat diferente la dammage. E greu si asa sa cresti cu bk datorita razei limitate si daca se schimba GF in felul asta s-ar putea chiar sa fie neinteresant sa joci cu bk.

PS Daca sunt formule de calcul necunoscute, atunci un caracter cu multe puncte disponibile ar fi util pentru toata lumea.

Guest teko4mu
Posted

inteles, mersi frumos, am sa joc si pe s2 , si felicitari pt efortul depus sunt sigur ca va merge foarte bine!

Posted

Am putea afla formulele de calcul? De asemenea am vazut pentru bk hp-ul redus drastic si nu am remarcat diferente la dammage. E greu si asa sa cresti cu bk datorita razei limitate si daca se schimba GF in felul asta s-ar putea chiar sa fie neinteresant sa joci cu bk.

PS Daca sunt formule de calcul necunoscute, atunci un caracter cu multe puncte disponibile ar fi util pentru toata lumea.

De curiozitate, la tine defense-ul unui bk (fara sweal) = defense-ul unui sm (fara ms) :)?

Tot spuneti ca bk-ul se vaita dar bk-ul a fost PREA avantajat pana acum. Dupa ce ca are un defense marit (si hp de 2 milioane) fata de un defense mai mic si un HP MAI MIC, faceti gura ca bk-ul este in dezavantaj? Bk-ul are 2-0 la avantaje (daca mai pui si damage-ul, pierde la "masa verde" cu 3-0 sm-ul :) ).

Eu chiar m-as bucura daca s-ar trece la S2 pentru xp-ul in party si pentru echilibrarea caracterelor. Faceti ca cei care nu doreau 97d (trebuie sa recunosc ca am fost una) in defavoarea noului S1 :). Uite ca mie mi se pare mai bun S1 iar S2 sunt sigura ca va fi mai bun (conform celor spuse).

Daca nu va mai cresteti bk, cresteti DL. Din cate am inteles, DL-ul o sa cam fie "za boss" pe S2. Ce va fi, ramane de vazut.

Posted

Tot spuneti ca bk-ul se vaita..

Uite ca mie mi se pare mai bun S1 iar S2 sunt sigura ca va fi mai bun (conform celor spuse).

Nu e vorba de a te vaita. Eu am sa joc oricum. Dezavantajul e ca am dat 4 rr cu bk in timp ce tu ai dat 18 cu sm. Dar daca tu esti sigura ...

Asta speram toti.

Posted

Nu e vorba de a te vaita. Eu am sa joc oricum. Dezavantajul e ca am dat 4 rr cu bk in timp ce tu ai dat 18 cu sm. Dar daca tu esti sigura ...

Asta speram toti.

Joci de la inceputul db-ului ca sa zici ca "ai doar 4 rr" si sa si poti compara numarul tau de reset-uri cu al meu?

Posted

lexa bk full fara nici un item pe el are 10920 deff iar sm are 8190 dar sa nu uitam ca sm face mult mai rpd lvl SI sm este full (fara str) la 45 fata de bk care face full abia la 60

Posted

o idee cam in cat timp se va trece la s2 definitiv? :P

Depinde de voi cat de mult jucati/testati si gasiti cat mai multe bug-uri posibile.

DAR! Dupa lansarea oficiala sa nu va treziti ca "ah, am mai gasit un bug". Faceti-o acum pentru tot timpul.

Posted

"Conturile de pe s1 au fost copiate in data de xyz. Daca tu iti faci cont acuma pe s1 nu il vei avea pe s2. Intelegi?"

Il contrazic pe Cafeniul ....conturile vor fi copiate de pe S1 pe S2 cand va fi gata S2 ....

Am observat un lucrul pe S2 cand am fost in CC 6 ..si eram doar eu l-am putut face. SINGUR

Posted

orice arc

dupa ce are marlon quest facut are o magie noua infinity arrow care trebuie activata de fiecare data cand intri in joc

deci pana la 220 tot ma chinui cu sagetile?

Posted

deci pana la 220 tot ma chinui cu sagetile?

Da, atata timp cat infinity arrow e quest de la marlon, cam pana atunci stai cu tolbele in inventory. :) Hai ca e un lucru bun, chiar daca e pe jumatate. :D

Posted

Da, atata timp cat infinity arrow e quest de la marlon, cam pana atunci stai cu tolbele in inventory. :) Hai ca e un lucru bun, chiar daca e pe jumatate. :D

E f bine asha! E infima exp ce trebuie acumulata de la 1 la 220 pe langa cea de la 220 pana la rr!

Da, corect.

Posted

elfa mea nu are facut questul de marlon dar am skillul infinity arrow. cand am intrat prima data pe srv era deja pus, deci cred ca se poate de la lvl 1 :)

Posted

Io din cate am testa nu am gasit nici 1 bug :)

Deci serveru e super perfect :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...