Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vdragosh

Season2 Beta Online

Recommended Posts

Posted

E super season 2.

Din cate am observat a scazut xpu la solo si a crescut in party aproape dublu.

In felul acesta fiti siguri ca se va dubla comunitatea pe server

Posted

explicami si mie ce inseamna :-??

pai asa trebuie sa se dea la cateva zile sau saptamani cate un restart din acesta,ca sa nu aiba severul lag sau probleme :D

Cat despre s2,ce sa zic daca ar fi bagate spoturi kantru ar fi super :) in rest e ok :-j

Posted

ce sa intamplat cu s1 ????

L-am oprit sa fac "curatenie"

Desi ati avut 5 minute la dispozitie sa iesiti de pe server , in momentul opririi server-ului erau 315 jucatori online !!! RUSINE !!! :P

De aici ( si nu numai ) trag eu concluzia ca majoritatea joaca de fapt 1 minut la fiecare 5-15 minute .

Adica, cei care cica stau online 24 din 24 , joaca de fapt doar 1-5 ore pe zi , in rest stau AFK ... RUSINE :P

Avem un regulament anti-afk de 2 lei :D ( care incurajeaza afk-ul cu timpul de preluare de 5 minute )

:nanana:

Posted

Am testat xpu in party pe s2.

La arena gigas tarc:

solo xp - 25-29 k

party(mg, bk, elf, sm)-12-14k

party(mg, bk, bk, elf, sm)-26k

party(mg, bk elf, sm, dl)-12 k

Nu inteleg de ce scade xpu in party la jumate cu dl. Va dati seama ca asa nu o sa mai ia nimeni dl in party nu?

In schimb, la party full cu 2 bk(fara dl) xpu e de 26k!!!ceea ce e cat solo ceea ce e foarte bine.

Cum am spus si mai sus, se va dubla comunitatea pe linkmania cu xpul asta in pt!

Posted

La arena gigas tarc:

solo xp - 25-29 k

Nu inteleg de ce scade xpu in party la jumate cu dl. Va dati seama ca asa nu o sa mai ia nimeni dl in party nu?

In schimb, la party full cu 2 bk(fara dl) xpu e de 26k!!!ceea ce e cat solo ceea ce e foarte bine.

Cum am spus si mai sus, se va dubla comunitatea pe linkmania cu xpul asta in pt!

Ai incercat sa inlocuiesti MG-ul cu bk-ul si sa lasi DL-ul?

DL cu MG nu cred ca pusca in acelasi pt. Cred ca daca ai lasa DL fara MG ai scoate tot 26k, dar e doar o banuiala, trebuie testat.

Spor la testat.

P.S: bine, sa nu uitam ca lvl-urile intra in discutie, deci e aproximativa chestia.

Posted

sa inteleg ca al doilea bk dubleaza xp? :)) ce veste buna pentru ei :P

DL-ul intotdeauna a fost foarte papacios la xp, si normal, intr-un party cel mai bun xp se face din sm, bk, si elf (charurile de lvl 1)

Intrebare: Pe S2, DL-ul va avea voie sa foloseasca firescream in tarcul de bk?

Posted

La arena gigas tarc:

solo xp - 25-29 k

tu ai testat xp-ul in party doar pe charul tau. nu stim ce lvl are charul tau si nici cei din party, si nici nu stim pe ce spot ai tras. xp se calculeaza la cel mai mare si cel mai mic in lvl, pe un tarc/spot mediu. charurile intermediare nu sunt importante.

take a look:

XP in party arena la gigas golem.

sm 324

bk 360

dl 395

mg 309

elf 375

cel mai mic ia intre 16 si 22k xp iar cel mai mare ia intre 19-27k xp.

sm 324

bk 360

dl 395

mg 309

cel mai mic ia intre 13-18k xp iar cel mai mare ia intre 17-24k xp

sm 324

bk 360

mg 309

cel mai mic ia 13-19k xp iar cel mai mare 18-22k xp

dl 395

dl 324

cel mai mic ia intre 14-17k si cel mai mare intre 16-21k xp

mg 310

singur ia intre 31-45k xp

dl 395

singur ia intre 30-40k xp

dl 395

dl 324

mg 309

cel mai mic ia 13-18k cel mai mare ia 16-19k

dl 395

dl 324

mg 309

bk 360

cel mai mic ia 15-18k xp cel mai mare ia 18-20k xp

dl 395

dl 324

mg 309

bk 360

sm 380

cel mai mic ia 13-20k xp cel mai mare ia 19-25k xp.

eu spun ca xp-ul e setat super bine asa.

am testat si GAP-ul in kanturu1. 169 de lvl diferenta intre cel mai mic si cel mai mare.

elf 226

mg 310

bk 360

dl 395

dl-ul ia intre 7-10k xp iar elful ia intre 4-5k

dl 395

singur ia intre 8-9k xp

elf 226

singur ia intre 10-14k xp

LE:

sm 386

bk 360

elf 378

16-20 k ia cel mai mic si cel mai mare ia 16-23

eu spun ca xp-ul e setat binisor. daca s-ar mai ridica putin cel din party si s-ar micsora (tot putin) cel de solo, ar fi perfect

@de precizat ca valorile xp-ului mare sunt mai rare. valorile mici predomina

Posted

nice:P

dap, n-ar strica sa se mai scada din xpu solo si sa se bage la cel de party. Am vazut in trecere ceva Iris pants in in kanturu. Asta ar insemna seturi noi.

Stie cineva care sunt acele seturi si un eventual link la o poza cu ele?

danke

Posted

Cam multe pagini ca sa mai caut... pragurile de agilitate raman aceleasi sau sunt altele?

nu cred ca raman aceleasi. oricum trebuiesc testate pragurile la firescream si buff/penetration la elf

Posted

well regulamentul nu cred ca se va schimba cu mult ..deoarece majoritatea celor care joaca aici s-au obisnuit cu el..si e un lucru care a diferentiat tot timpul Link Mania de serverele de cartier sau cele cu fun mode on.

Ideea cu xp-ul in party este una la care ne-am gandit de mult dar S1 nu ne-a dat posibilitatea sa o realizam. Speram ca prin setarea asta sa incurajam apropierea/socializarea dintre voi in detrimentul orelor si lunilor petrecute solo prin tarcuri cu sau fara bot-ul vestit :)

Posted

well regulamentul nu cred ca se va schimba cu mult ..deoarece majoritatea celor care joaca aici s-au obisnuit cu el..si e un lucru care a diferentiat tot timpul Link Mania de serverele de cartier sau cele cu fun mode on.

nu se va schimba regulamentul din cauza ca cei care joaca aici s-au obisnuit cu regulamentul? :) pai singurul lucru care diferentiaza linkmania de celelalte servere e ca aici sunt suspendurile mari? :) sa fim seriosi.

PS: n-ar putea cineva sa stearga reply-urile care contin RRDB? cine sta sa citeasca topicul va pierde timpul dupa parerea mea

Posted

Eu cred ca voi nu intelegeti romaneste, voi chiar nu pricepeti ca baza de date se va muta pe S2, indiferent de ce parere aveti voi? E chiar asa greu sa pricepeti ca oricat de "eu nu sunt de acord" nu conteaza nici macar negru sub unghie? Decizia a fost luata, ce atata "eu vreau/eu nu vreau". Voua trebuie sa vi se explice in particular, ca de inteles pentru toata lumea nu sunt sanse.

Nu incepeti cu "vaiiiiii, da nu conteaza si parerea noastra? :o", eu v-am spus un adevar.

Sunteti chiar plictisitori unii, vedeti ca li se explica altor useri aceleasi dubii ca ale voastre, voi postati exact acelasi lucru, crezand ca faceti vreo diferenta. Well, YOU DON'T!

Acum postati armonios si bucurati-va de ce vi se ofera. :D

Posted

am si eu o intrebare...dc nu pot sa intru in mu? dau click pe start-S2 si imi zice run as administrator

Posted

am si eu o intrebare...dc nu pot sa intru in mu? dau click pe start-S2 si imi zice run as administrator

nu ai privilegii de administrator ci de limited user :) fa-ti cont de administrator pe calculator :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...