MurDoc Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Avem un nou (vechi) moderator: [Creator]Inca doi asistenti: Obi-Wan si Sirius Si o schimbare de functie de la asistent la moderator: MurDocDin pacate avem si o demitere: Alex86Bun venit celor noi si spor la treaba !
ratandula Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 congrats , celor doi 2 admini noi , si congrats si mai mari pt Alex86 , hai boom vino si plangi zi si asa " adminii din hhz ne nedreptatesc " :))Warn UP + pauza 15 zile pentru nesimtireCine mai implica admini in conflictul/competitia HH vs HONEY va fi sanctionat drastic de acum incolo.
Obi-Wan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Apreciem Bunny! Cum te gandesti tu la noi :))PS: Alex86 nu a fost demis de "adminii din HH". Haideti sa terminam cu astea... nici macar in gluma!
luk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Multa bafta MurDoc , [Creator] , Obi-Wan si Sirius , sper sa faceti multe lucruri bune care ar ajuta la imbunatarirea serverului :)Legat de Alex ... sincer nu ma asteptam la asta din partea lui :-j altceva numai zic :) .
uLise Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Stiam ca a mai fost Creator moderator.Few questions:Creator aka CreatorDW ala de 15 ani ( ma rog acu 2-3 ani :-? ) sau esti unchiul lui ?Cine esti ma KooX cumva DMX ( parca te-am mai intrebat :-? )Spor echipei
Lancelot Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 welcome celor noi :) sper sa va descurcati mai bine si ca noi :Din rest no comment
-Cristal- Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Multa bafta celor noi si multe eventuri pentru cei mici:D
KooX Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Stiam ca a mai fost Creator moderator.Few questions:Creator aka CreatorDW ala de 15 ani ( ma rog acu 2-3 ani :-? ) sau esti unchiul lui ?Cine esti ma KooX cumva DMX ( parca te-am mai intrebat :-? )Spor echipeiM`ai mai intrebat si ti`am mai raspuns....nu sunt DMX :)
bunny Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Sunt invidios, mie nu mi-ati facut topic cand am trecut de la asistent la teh. [-( Lasa ba, va tin eu minte. :sef:
Obi-Wan Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Multa bafta celor noi si multe eventuri pentru cei mici:DFara numar :))
Heinekener Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Stiam ca a mai fost Creator moderator.Few questions:Creator aka CreatorDW ala de 15 ani ( ma rog acu 2-3 ani :-? ) sau esti unchiul lui ?Cine esti ma KooX cumva DMX ( parca te-am mai intrebat :-? )Spor echipeioricati ani ar avea Creator e veki , si decat cRs mai bn Creator lipsesc R@iz3r,EDit: ales , Invi si Kitte :>@ Succesuri !
TyreXel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Sunt invidios, mie nu mi-ati facut topic cand am trecut de la asistent la teh. [-( Lasa ba, va tin eu minte. :sef:Cry me a river :> Multa bafta celor noi :cool2:
NEWTOPIC Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 felicitari noilor admini Sirius & Jafar :D buna alegere :D creator wbcongrats MurDoc pentru promovare :Ppentru alex, ce sa zic. era de asteptat. este printre multii ce au gresit si putinii care au fost pedepsiti/demisi. pura mea parere :Dcongrats , celor doi 2 admini noi , si congrats si mai mari pt Alex86 , hai boom vino si plangi zi si asa " adminii din hhz ne nedreptatesc " :))nu stiu daca ai observat, dar am incercat sa-mi vad de ale mele de o bucata de vreme, lucru care va rog si pe voi sa-l faceti. mai continuati sa ma provocati si o sa incep si eu ca garrone sa va iau mortii in p***, bineinteles de pe zecile de mii de proxi care exista pe intreaga retea de internet :D
-GUNIT- Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 felicitari noilor admini Sirius & Jafar :D buna alegere :D creator wbcongrats MurDoc pentru promovare :Ppentru alex, ce sa zic. era de asteptat. este printre multii ce au gresit si putinii care au fost pedepsiti/demisi. pura mea parere :Dnu stiu daca ai observat, dar am incercat sa-mi vad de ale mele de o bucata de vreme, lucru care va rog si pe voi sa-l faceti. mai continuati sa ma provocati si o sa incep si eu ca garrone sa va iau mortii in p***, bineinteles de pe zecile de mii de proxi care exista pe intreaga retea de internet :Dpls nu #-o felicitari Sirius, Jafar si murdoc si celor care i`au ales :P
lixandra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 One thing I don`t get it :-??: De ce TitanicSM ( [Creator] )? Daca intelegeti aluzia.
Dream Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 One thing I don`t get it :-??: De ce TitanicSM ( [Creator] )? Daca intelegeti aluzia. :-?? welcome!
[Creator] Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bun sa lamurim niste chestii pe aici inainte de toate !Nu sunt TitanicSm in primul rand referitor la aluzia lixandrei !Nu am 15 ani cu toate ca mi-as mai dorii sa fiu tanar ... daca vrea sau doreste cineva sa imi afle varsta o gaseste la profilul meu !Eu sunt [Creator] am mai activat ca Mod si ca Gm pe Linkmania !Alte intrebari ciudate daca mai aveti va astept pe PM nu aici , nu va suparati dar unele sunt chiar aberante !Multumesc De Urari Tuturor si Bun Venit Celor Noi !O seara placuta in continuare !
Lancelot Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 felicitari noilor admini Sirius & Jafar :D buna alegere :D creator wbcongrats MurDoc pentru promovare :Ppentru alex, ce sa zic. era de asteptat. este printre multii ce au gresit si putinii care au fost pedepsiti/demisi. pura mea parere :Dnu stiu daca ai observat, dar am incercat sa-mi vad de ale mele de o bucata de vreme, lucru care va rog si pe voi sa-l faceti. mai continuati sa ma provocati si o sa incep si eu ca garrone sa va iau mortii in p***, bineinteles de pe zecile de mii de proxi care exista pe intreaga retea de internet :Dasta suna un pic ca amenintare hm?:) dar o luam in spirit de gluma normal.Incercati sa va limitati strict la ce e de zis legat de noii admini..alte pareri colaterale nu-si au locul aici
lixandra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nu am zis ca esti Titanic, ci dai dovada de unul ca el :-??.Si nu, nu cred ca e aberanta intrebarea :).