Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Azura

Guild Dragonz

Recommended Posts

Posted

Decat atat a durat concursul vostru de spam ? :))

'decat atat' #-o :)) n-am scris clar ca tine pana maine dimineatza la ora 09:00?

io nush de ce purtati voi de grija altora, ca mi-a mai dat un apropo' si Redemption, in loc sa va ocupati de plangeri ca sunt destule. dar deeee, cine n-are ce face.....

Guest MihaElla
Posted

Eu observ ca Andy e un picut egoist nu vrea sa de-a bok si la altii doar el face spam pe aici :nanana:

Posted

Eu observ ca Andy e un picut egoist nu vrea sa de-a bok si la altii doar el face spam pe aici :nanana:

eu nu concurez scumpa, dar te invit sa faci o sesiune sa vedem cum misti degetele. eu zic ca te cam impleticesti in taste :P, dar eu te tzuc si asa impleticita :angelbath: :kiss:

Guest MihaElla
Posted

eu nu concurez scumpa, dar te invit sa faci o sesiune sa vedem cum misti degetele. eu zic ca te cam impleticesti in taste :P, dar eu te tzuc si asa impleticita :angelbath: :kiss:

Nu te mai pup si nici iubesc :((:(( m-ai facut impleticita :crybaby: te spun eu lui Ovi sa vezi numa :duel:

Posted

:angelbath: uite uite :camouflage: cum vine Miha siii siiiiiii :copilas: ce facusi scumpa? :P hopa sus :baby: sa te :kiss: nenea de :angel: mic ce esti.

>:) huhaha ha haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaa >:)

Posted

cum nu am avut decat doi concurenti, castigatoarea CONCURSULUI de SPAM este :clap: lixandra :clap:

am sa te caut eu in joc sa iti dau premiul.

daca eram mai mare puneam si bokuri +5, dar nu ma tine staff-ul sa fugarec blonde atat de inalte...inca :D

Posted

Spam Spam Spam Spam sa moara dujmanii lu andy si toti cei care sufera de grija lui , o noapte plina de afk va dorec :)) spor la liniutze si somn usor

hai ca meriti o :beer: :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...