Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Azura

Guild Dragonz

Recommended Posts

Posted

io ce fac acuma, cu cine mai concurez? ca se pune scrisul la acelasi post....

eu vorbeam de guilda asta, unde suntem acum, adica Dragonz, nu de TRACIA :)

Guest MihaElla
Posted

Hmm bag de seama ca vreti sa pastrati bok in guild ,nu e corect vreau si eu macar 2 zen din cei care va pica :))

Posted

Yuna, welcome, te intrebasem pe undeva intr-o zi daca esti fana de ff X. Nu mi-ai raspuns cred, ca nu mai stiu pe la ce guild era scrisu"....batranetile, maica. eu nu sunt in guildul asta si nici lexa, e valabil ptr toata lumea concursul

Guest MihaElla
Posted

Andy sa ma anunti cand esti pe joc on sa iti dau ceva :>

Yuna, welcome, te intrebasem pe undeva intr-o zi daca esti fana de ff X. Nu mi-ai raspuns cred, ca nu mai stiu pe la ce guild era scrisu"....batranetile, maica. eu nu sunt in guildul asta si nici lexa, e valabil ptr toata lumea concursul

Stiu ca nu sunteti in guild(il necajeam pe andy :)) )

Cat despre nick am spus am un prieten nebun dupa ff ,mie doar mi-a placut cum suna + ca am urmarit cateva videoclipuri cu Yuna

NU E CORECT TREBUIA SA FIE 2 POSTURI :(( :((

Posted

Am jucat tot ce am gasit de la ff, acum am reusit sa-mi iau de pe un torent ff 1 si 2, sunt ingrozitoare, si foarte greu de jucat. Fiica-mea cea mare e fana, poate le facem legatura sa mai discute despre ff, ca eu m-am lasat de playstation de cand cu Mu.

Eu la conquiztador mi-am pus nick rikku, imi place mai mult de rikku decat de yuna, e mai genul meu. Adevarul e ca secventele cinematice sunt mortale nimic de comentat

Guest MihaElla
Posted

Pe alte servere de am jucat si cu alte nickuri (Tifa,Selphy)dar pe 97 cand am inceput sa imi fac elfa nu mi-a venit altu in cap in afara de Yuna ,ok vb si le facem legatura sa poata discuta

Posted

Cum ziceam, nu e cinstit, ca eu nu am 2 conturi sau mai multe, am numai unu :P

Da' in fine...nu ma supar ca-i fata de treaba :)

pai mai fa 1 cont ca nu e greu. dupa cum vad ca sta treaba, mai vin cu vreo idee noua si o sa trebuiasca sa imi fac si eu :-j . lumea se mai schimba dar vad ca pe link se stagneaza rau :-?? . aceiasi oameni, aceleasi idei comuniste ca acum 2 ani. dar am ajuns la faza: ei vorbesc, eu imi vad de treaba mea. cu ei sau fara ei pentru mine nu e o mare diferenta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...