Stefan^MG Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 lukl nu ma intereseaza sa`ti invat numele pt mn esti egal cu O ca te agiti pe aici ca un catel numa numa sa prinda 1 os nici asta nu ma intereseaza
BlueAndy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 salz history pplaiurea , cine se agita? eu sau tu?esti simpatic lache, dar daca omul te-a invitat frumos sa-ti vezi de treaba, incearca totusi sa ii respecti dreptul sau ca gm/deschizator de topic de a-ti inchide usa in nas.ai aberat destul pe aici degeaba. apreciem ajutorul de a mari numarul de pagini ale topicului, dar incearca sa nu iriti aiurea oamenii. iti multumim frumos pentru intelegere! :-j
Anomys Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Salutare noilor nostri aliati! Sper sa cooperam frumos si civilizat vreme indelungata :beer: :beer: :beer:
Guest BuLL^eT Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :beer: Galagieeeeeee cui nu-i covineee.. :violent: :violent: :violent: b-( si lukz0r aruncate la gunoi baiete praf esti tu . A si salutare si voua aliatilor :right: :bananadance2:
Stefan^MG Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 :bananadance2: :bananadance2: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :wub:
darkandy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 hai cu spamu legendelor :-? hai ca tre sa stiti asta ca sunteti' istoria' in sine: cine a fost tatal lui Decebal :-?? ? :)
Stefan^MG Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Scorilo a fost rege al dacilor pe timpul când împăratul Octavian (27 î.Ch. - 14 d.Ch.) a început să conducă Imperiul Roman, şi a domnit după spusele lui Iordanes, vreme de 40 de ani. A fost predecesor, poate chiar frate al lui Duras-Diurpaneus. Se crede că era tatăl lui Decebal. Stiam eu ceva da nu prea google stie mai bine :))
luk Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :beer: Galagieeeeeee cui nu-i covineee.. :violent: :violent: :violent: b-( si lukz0r aruncate la gunoi baiete praf esti tu . A si salutare si voua aliatilor :right: :bananadance2: Mai bine ai lasa glumitele astea deoparte <_< . Nu am mai postat in topicul vostru si te-ai gasit tu cu musca pe caciula p`aci .
Stefan^MG Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mai bine ai lasa glumitele astea deoparte <_< . Nu am mai postat in topicul vostru si te-ai gasit tu cu musca pe caciula p`aci . Ms de spam in rest ma fac ca nu vad ce zici :nanana:
darkandy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Scorilo a fost rege al dacilor pe timpul când împăratul Octavian (27 î.Ch. - 14 d.Ch.) a început să conducă Imperiul Roman, şi a domnit după spusele lui Iordanes, vreme de 40 de ani. A fost predecesor, poate chiar frate al lui Duras-Diurpaneus. Se crede că era tatăl lui Decebal. Stiam eu ceva da nu prea google stie mai bine :))pfiii, a dracu google asta. cum li stii iel pi tati :D Decebalus per Scorillo :-j hai ca sunteti buni bree, nu degeaba o sa facti historie pacilisha
serghey123 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 EU STIAM CA SCORILO A FOST FIUL LUI DECEBAL , IDEE INVATATA IN SCOALA DIN INSCRIPTIA DE MAI SUS : DECEBAL PER SCORILO, ADIK DECEBAL IA DAT LU ASTA MICU, NU IA DAT LU TASU.EU ZIC SA MAI CAUTAM (sincer eu nam cautat, mam cautat doar in cap...gol)
Stefan^SM Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hehe nu mi`a placut istoria am fost si profil chimie-biologie in liceu asa ca istoria nu e unul din punctele mele tari ;))
darkandy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 EU STIAM CA SCORILO A FOST FIUL LUI DECEBAL , IDEE INVATATA IN SCOALA DIN INSCRIPTIA DE MAI SUS : DECEBAL PER SCORILO, ADIK DECEBAL IA DAT LU ASTA MICU, NU IA DAT LU TASU.EU ZIC SA MAI CAUTAM (sincer eu nam cautat, mam cautat doar in cap...gol)http://www.geocities.com/libraelves/Deceba...per_scorilo.htm
BlueAndy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 neatza si pe la voi, cum merg sapaturile? ati mai descoperit ceva, vreo mumie prin joc ceva? nik nik? :)) :pepsi:neeeeee, ia daci ca aia e otrava :beer:
serghey123 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://www.geocities.com/libraelves/Deceba...per_scorilo.htmdaca asa a fost tradusa...mea culpa
darkandy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 faci cinste :> ? :beer:hai pana in Iasi si rezolvam nu'i bai :D