Jump to content
Lancelot

Mafia 3

Recommended Posts

Posted

Eh,cand era treaz nu,findca..machiajul ala te face putin respingatoare . Dar sti cum e lumea la betie ? Si tu..ce te-ai gandit,iti poti face toate fanteziile cu el,doar e beat..si nu era nici urat ,pacat ca avea cosu ala mare pe nas .

Posted

Eh,cand era treaz nu,findca..machiajul ala te face putin respingatoare . Dar sti cum e lumea la betie ? Si tu..ce te-ai gandit,iti poti face toate fanteziile cu el,doar e beat..si nu era nici urat ,pacat ca avea cosu ala mare pe nas .

Mda.. dar te`ai gandit ca eu nu eram beata ? :)))

ps: eu ma bag la somn, bye :P

Posted

deget acuzator Narcisa

cand te-ai despartit de Radu ?

R.I.P Radu

Irina, eu m'am trezit in ambulanta.Mi s'a facut rau de la cat whisky am baut. :(

Posted

Deci a murit radu, să-i fie de bine ;)

deget acuzator => fanaticaldoll

tu ce-ai facut azi noapte? ai vreun alibi? mi se pare ca esti o persoana suspecta, tacuta si asta nu da bine printre noi, cei care discuta si incearca sa isi dea seama care e vinovatul! vreau explicatii de la tine si asta rapid :)

So, thade, cine e tăcut nu dă bine printre VOI?! Ok, notez asta.

Noaptea trecută nu m-am simţit prea bine, m-am tratat cuminte cu un ceai de tei şi am dormit dulce. Dar tu? Sincer nu prea mă interesează ce ai făcut tu azi noapte pentru că sigur risc să citesc aiureli, dacă ai ceva concret de spus mai bine fă-o, dacă nu, pot să întreb de ce tot arăţi cu degetul în stânga şi în dreapta fără să ai nimic concret? Cumva crezi că vreun mafiot are să-ţi spună ceva ce seamănă cu ADEVĂRUL? Visezi!

Stai jos şi fii cuminte!

Nu mă cunoşti, pot să subliniez faptul că joci la fel de haotic ca şi data trecută? Acelaşi stil, mor de râs! Iar ai picat mafie? Uită-te şi tu la răspunsurile tale şi analizează-le un pic.

Renegate sunt cu ochii pe tine my dear, am impresia că vrei să vrăjeşti pe cineva dar nu ştii cum să o faci mai bine ;)

So, o investigaţie concretă, ceva palpabil nu avem? Trece ziua şi nu reuşim să votăm nimic. Avem doar un mort, prin urmare e doar o gaşcă rea, radu nu a trimis ţintă sau doctorul a reuşit să salveze; nu ştiu ce să spun de psihopat dar la cum jucaţi avem mai mulţi :)) (joke)

Ne mobilizăm şi facem şi noi o treabă?

Posted

Nu mă cunoşti, pot să subliniez faptul că joci la fel de haotic ca şi data trecută? Acelaşi stil, mor de râs! Iar ai picat mafie? Uită-te şi tu la răspunsurile tale şi analizează-le un pic.

ahaaaaaaaaaaaaa

basically, daca erai mafioata nu-l intrebai pe nu_ma_cunosti daca e mafie, pentru ca din cate stiu din jocul trecut mafiotii se cunosc intre ei.

o jucatoare cu experienta ca tine nu ar fi trebuit sa spuna asa ceva, sincer, esti fata inteligenta si nu-ti merge psihologia inversa cel putin cu mine. intrebandu-l pe nu_ma_cunosti daca e mafie imi pui multe intrebari si sincer, cred c-ai avut legatura cu moartea lui radu.

nici nu pari prea "intristata" de moartea lui radu, mai mult fericita LOL

Posted

nu recunosc nimic celine :)) n-am vazut, nu stiu nimic :) aa.. si poti sa fii sigura ca ne mobilizam.. un suc/ bere ceva ?

ahaaaaaaaaaaaaa

basically, daca erai mafioata nu-l intrebai pe nu_ma_cunosti daca e mafie, pentru ca din cate stiu din jocul trecut mafiotii se cunosc intre ei.

o jucatoare cu experienta ca tine nu ar fi trebuit sa spuna asa ceva, sincer, esti fata inteligenta si nu-ti merge psihologia inversa cel putin cu mine. intrebandu-l pe nu_ma_cunosti daca e mafie imi pui multe intrebari si sincer, cred c-ai avut legatura cu moartea lui radu.

nici nu pari prea "intristata" de moartea lui radu, mai mult fericita LOL

amice.. cred ca ai vazut prea multe filme :)

ps : vezi ca nu iti merge psihologia inversa nici cu mine thd ;)

Posted

<deget acuzator> the first. tu ai fost ultimul care l-a vazut pe radu in seara de dinaintea crimei, dupa ce v-ati intors din club. nu cred ca voi vrea sa fac parte din urmatorul tau chef, citez:

yeaaa.....o noapte nebuna .... nebuna de tot :wub:

urmatorul chef tot "je" face cinste :>

Posted

Deci a murit radu, să-i fie de bine ;)

So, thade, cine e tăcut nu dă bine printre VOI?! Ok, notez asta.

Noaptea trecută nu m-am simţit prea bine, m-am tratat cuminte cu un ceai de tei şi am dormit dulce. Dar tu? Sincer nu prea mă interesează ce ai făcut tu azi noapte pentru că sigur risc să citesc aiureli, dacă ai ceva concret de spus mai bine fă-o, dacă nu, pot să întreb de ce tot arăţi cu degetul în stânga şi în dreapta fără să ai nimic concret? Cumva crezi că vreun mafiot are să-ţi spună ceva ce seamănă cu ADEVĂRUL? Visezi!

Stai jos şi fii cuminte!

Renegate sunt cu ochii pe tine my dear, am impresia că vrei să vrăjeşti pe cineva dar nu ştii cum să o faci mai bine ;)

So, o investigaţie concretă, ceva palpabil nu avem? Trece ziua şi nu reuşim să votăm nimic. Avem doar un mort, prin urmare e doar o gaşcă rea, radu nu a trimis ţintă sau doctorul a reuşit să salveze; nu ştiu ce să spun de psihopat dar la cum jucaţi avem mai mulţi :)) (joke)

deci...2 tabere : una care sa distrat si una careia i-a fost rau...interesant....

<deget acuzator> the first. tu ai fost ultimul care l-a vazut pe radu in seara de dinaintea crimei, dupa ce v-ati intors din club. nu cred ca voi vrea sa fac parte din urmatorul tau chef, citez:

vrei sa-ti reamintesc parea lui radu despre mine...?

catuse...si alte magarii ...DOH... nu-mi sta in caracter....dar tu ca fata nu se stie ce fantezii ai...

app.tu de ce nu ai venit la chef ... sau si tie ti-a fost rau ??

Posted

Hmm.. ce a facut asa rau de merita omorata?

Daca vreti sa votez/votam trebuie sa stim si de ce o facem sau smth, nu?

Thade, creeed ca o sa te votez.. si Rene.. hmm, ciudat..

Posted

thade, mă faci să râd! am două aspecte de discutat în raport cu tine.

1. dacă eşti mafie joci tare prost! argumentele tale îndreptate contra mea sunt stupide... sunt tăcută - păi da, că am fost plecată, uite acum că nu mai tac. şi mă bucur de moartea lui radu, well of course I do, nu mai citesc bazaconiile lui peste tot, ce e aşa păcat să recunosc asta?

Înlocul tău, drag mafioţel, aş fi ucis-o pe celine ca să scap de dureri de cap, dar nu e târziu! Care a fost raţionamentul? Nu o ucid, o las să trăiască şi o umilesc pe timp de zi prin linşare! mai cunosc astfel de zmei ;) Sfatul meu e ca un poliţist să mă investigheze la noapte ca să vă convingeţi că sunt ok (aş ieşi curată dacă aş fi naş sau cetăţean cinstit simplu, cum nu sunt nici una nici alta ar trebui să ies activă, depinde de moderator.)

2. dacă eşti poliţist sau ceva de genul ăsta joci şi mai prost, te arunci aşa fără motiv, fără să ştii mare lucru şi rişti să dai jos un om bun. So, cum facem?

renegate, thade e mentorul tău sau cum? cum a votat el votezi şi tu? stai jos copile!

un alt poliţist să investigheze pe unul din ăştia doi ca să ne convingem şi de ei!

sorry de edit, am completat nu am modificat nimic din ce am scris iniţial!

Posted

ce rahat are faptul ca votez cu faptul ca sunt politist sau mafiot sau ca joc prost? fac ce dracu' vreau lol, nu vorbim despre cum "jucam" aici, ci jucam pur si simplu, parca asta era vorba, fara comentarii de prost gust ca ba esti fericita ca iese radu, ba ca ai fost plecata, mi se rupe c-ai fost tu plecata puteai sa nu te mai intorci deloc sau sa dea o masina peste tine, dar poti sa alegi tu sa joci, sa-ti folosesti imaginatia sau sa incepi sa arunci in stanga si in dreapta "ESTI JUCATOR PROST STAI JOS COPILE" wtf? wake up.

si inceteaza cu "stai jos copile", ca daca ma asez in fund si eu si renegade tot avem un cap peste tine, poate pe spate ar fi ok dar acolo intram in lucruri intime.

eu am iesit din joc, deja devine penibil, cya

si ca sa intru in pas cu moda : SUNTETI TOTI JUCATORI PROSTI, STATI JOS lololol

Posted

incep eu

votez fanaticaldoll

VOTEZ -> fanaticaldoll

uite mafioti !!!!!!! ce dovezi aveti de o votati ambii pe celine?

Votez thd !

ps : rene tu esti urmatorul

edit : usor thd ca faci riduri =))

Posted

o dovada era ca intra dupa zile de inactivitate si ne face jucatori prosti si face tutoriale de cum sa jucam, o votez pentru vreau sa joc linistit, despre asta era vorba. mi se pare si mai penibil sa te bucuri ca iese un jucator doar pentru ca ti se pare ca "abereaza", las-o-n cacat de treaba...

daca mi se spunea de la inceput ca am voie sa va fac jucatori prosti doar ca scrieti cuvantul "a" in thread-ul asta, pai imi bateam joc de toti si faceam ironii ca-mi place, dar n-am facut, am zis sa joc, dar deja pute jocul.

degeaba ma votezi pe mine pentru ca nu mai joc

le; nu fac riduri ca duc o viata buna :wub:

Posted

:blink: wtf...

Probabil ca urmeaza sa inchid topicul si jocul..nu am nevoie de acest fel de manifestari pe aici..si e pacat de restul care incearca sa joace la modul cat de cat for fun ...

Posted

tocmai din cauza ca vreau sa joc DOAR pentru fun vreau sa ies pentru ca nu e fun deloc si se spun lucruri care n-au treaba cu jocul si nu-s de acord cu asta. motivul pentru care m-am bagat in joc e ca difera fata de rahaturile care se vorbesc in general pe formului asta, in niciun caz n-am intrat pentru tutoriale si nici sa-i vad pe toti cum se gudura c-a iesit unul sau altul ca era incompetent sau ti se parea tie.

Posted

Lucrurile degenereaza . Propun sa discutam doar despre joc,daca un jucator sau altul nu ne place cum activeaza,sau ma rog cum se comporta,hai sa ne tinem parerea pentru noi,si sa terminam jocul daca tot l-am inceput . Thade,cand ai spus ca vrei sa joci,ne-ai facut o promisiune la toti ca il si termini,de aceea te rog sa faci cum ai promis ,indiferent ca te certi cu unul/alta,ceea ce faci tu e lipsa de profesionalism .

Nu mai vreau sa ne certam aiurea,uite...trece o zi,si mafiotii scapa fara a fi votati , practic tot ce s-a discutat ziua asta,a fost in zadar,am pierdut o zi cu alte cuvinte .

Posted

argumentele tale îndreptate contra mea sunt stupide...

renegate, thade e mentorul tău sau cum? cum a votat el votezi şi tu? stai jos copile!

fanatic, ce argumente vrei sa aiba cineva de pe aici, oricine? tu ce argumente ai avea? nu tot inventate? nu e vorba de thade sau de altcineva, e vorba de toti. de ce anume dovezi ai nevoie? sa te caut ziua prin oras si sa-ti fac poze? sau ce? scenariile se inventeaza si se minte. in asta consta tot jocul asta cretin.

si inca o chestie, de ce te oftici atata si vorbesti asa de sus ("sta jos copile")? nu e un joc? nu stii sa te aperi altfel cand esti acuzata? adica sa inventezi scenarii ca si restul lumii? de unde pana unde atitudinea asta superioara? cu alte cuvinte, cine te crezi? daca ai adus jocul pe forumu asta, nu inseamna ca poti sa dai ordine cum vrei pe-aici. fiecare acuza cum vrea si pe cine vrea. si nu e loc de replici nesimtite, ok?

vrei sa-ti reamintesc parea lui radu despre mine...?

catuse...si alte magarii ...DOH... nu-mi sta in caracter....dar tu ca fata nu se stie ce fantezii ai...

app.tu de ce nu ai venit la chef ... sau si tie ti-a fost rau ??

si vrei sa te cred pe cuvant ca nu iti sta in caracter? poate ai vrut sa maschezi, sa atragi atentia. pana una alta, tu si narcisa sunteti singurii care ati petrecut noaptea cu el, deci nu e normal sa te banuiesc pe tine? mai ales ca te vad asa putin iritat.

cat despre mine, am alte planuri in weekend decat sa stau in oraselul asta lipsit de viata, aka i was out of town.

Posted

fanatic, ce argumente vrei sa aiba cineva de pe aici, oricine? tu ce argumente ai avea? nu tot inventate? nu e vorba de thade sau de altcineva, e vorba de toti. de ce anume dovezi ai nevoie? sa te caut ziua prin oras si sa-ti fac poze? sau ce? scenariile se inventeaza si se minte. in asta consta tot jocul asta cretin.

si inca o chestie, de ce te oftici atata si vorbesti asa de sus ("sta jos copile")? nu e un joc? nu stii sa te aperi altfel cand esti acuzata? adica sa inventezi scenarii ca si restul lumii? de unde pana unde atitudinea asta superioara? cu alte cuvinte, cine te crezi? daca ai adus jocul pe forumu asta, nu inseamna ca poti sa dai ordine cum vrei pe-aici. fiecare acuza cum vrea si pe cine vrea. si nu e loc de replici nesimtite, ok?

si vrei sa te cred pe cuvant ca nu iti sta in caracter? poate ai vrut sa machezi, sa atragi atentia. pana una alta, tu si narcisa sunteti singurii care ati petrecut noaptea cu el, deci nu e normal sa te banuiesc pe tine? mai ales ca te vad asa putin iritat.

cat despre mine, am alte planuri in weekend decat sa tau in oraselul asta lipsit de viata, aka i was out of town.

tu cred ca ai ceva personal cu mine... doar pentru ca si i-am dat papucii nu intr-un mod tocmai placut nu trebuie sa imi poti pica...

ai uitat ca in club au mai fost Lucian si rapTure ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...