afroMAN Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cine a tipat? Persoana care l`a gasit (cine?) sau el(atunci cum de nu a vazut nimeni cine a iesit in camera lui?)?RIP Radule :(
thd Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 <deget acuzator> nu_ma_cunostiunde ai fost tu azi noapte cand Radu a fost omorat? din s-a auzit din camera ta zgomot, la distanta de o ora cam asa, se auzea cand umblai prin sertare si cand tranteai, te-ai intors dupa o ora, exact dupa ce s-a auzit un tipat (al lui radu cred)?
Life Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 si eu am auzit zgomotele, probabil ca au avut o cearta, sau .. weird
the_first Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 OMFG ce noapteeeeee !!! Lucian era inconjurat de pahare, first era cu vreo 3 stripere in brate, Narcisa ... pfoai, n`o putut`o da nimeni jos de pe bar, rapture o adormit in baia clubului asa mort era , iar eu .. well, let`s just say i had a nice night Noaptea se ridica lenes ..oraselul se trezeste la viata...Cameristele isi incep rondul prin camere ..iar politistii sunt toti la o cafea cu ochii rosii de nesomn.. Deodata..din camera 30 incep sa se auda urlete de groaza...Toata lumea fuge acolo..si ramane cu gura cascata..Radu..un veteran cazat acolo de mai bine de jumate de an..un petrecaret cunoscut deja de toata lumea..este gasit mort..cu o punga pe cap si legat cu catuse de cap..imbracat doar in boxeri..se pare ca de data asta nu s-a mai ridicat la inaltimea petrecerii :( Linşare instantă 10 voturi Linşare la termen 8 Traiesc 1.Lucian 2.Andix 3.Equiilibrum 4.Nu mă cunoşti 5.Pitikoo 6.Narcisa 7.Liquidlove 8.Crazy kid 9.Black dragon 10.Thade 11.Rapture 12. 13.Celmaisaban 14.Luckyshot 15.Trance 16.The first 17.Wanskta 18.Mihai 19. Irina 20.Fanaticaldoll Ziua tine pana Luni..enjoy o partida sado-maso care nu sa incheiat tocmai bine? crazy_kid unde ai fost noaptea trecuta?
Life Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ^ partida sado-maso .. iar singuru suspect momentan e nu ma cunostithats so gay !
ReneGade Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 deget acuzator >> andix Aseara , de ce nu aveai stare ? Tot te plimbai pe hol incontinuu ,t e tulbura ceva anume ?
afroMAN Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 o partida sado-maso care nu sa incheiat tocmai bine?crazy_kid unde ai fost noaptea trecuta?Eu am facut o baie cu spuma si m-am pus in pat. Am adormit dupa vreo 5-10 minute..
the_first Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Eu am facut o baie cu spuma si m-am pus in pat. Am adormit dupa vreo 5-10 minute..sa inteleg ca ai facut baie tarziu in noapte... deoarece te-am vazut intrand in camera dupa ce am venit de la club...
afroMAN Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 sa inteleg ca ai facut baie tarziu in noapte... deoarece te-am vazut intrand in camera dupa ce am venit de la club...sunt somnambula, shhht :-$
Lucian Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 deget acuzator celmaisabanai vreo arma de foc la dispozitie...ceva? :-?
the_first Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 sunt somnambula, shhht :-$ok...sa treci si pe la mine :whistle:
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 sunt somnambula, shhht :-$Pai daca esti somnambula,puteai sa fi tu criminala,fara sa-ti dai seama ,sa te trezesti dimineata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .
ReneGade Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pai daca esti somnambula,puteai sa fi tu criminala,fara sa-ti dai seama ,sa te trezesti dimineata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .Sa omori un omori in asa fel (cum a murit radu , cu punga pe cap si catuse) e o actiune complexa . Un somnambul nu poate face asa ceva , decat actiuni simple (gen sa se plimbe la el in apartament) .Ceea ce vreau sa zic , faptul ca crazy_ este somnambula nu are nicio legatura cu moartea saracului Radu .
Irina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Sa omori un omori in asa fel (cum a murit radu , cu punga pe cap si catuse) e o actiune complexa . Un somnambul nu poate face asa ceva , decat actiuni simple (gen sa se plimbe la el in apartament) .Ceea ce vreau sa zic , faptul ca crazy_ este somnambula nu are nicio legatura cu moartea saracului Radu .deget acuzator renegadetu unde te aflai cand a murit Radu ?:)
ReneGade Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 La mine-n camera pe pat , continuam cartea de citit .
Lucian Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 La mine-n camera pe pat , continuam cartea de citit . deci stii momentul in care a murit si totusi iti citeai cartea linistit? ce sarpe
ReneGade Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 /ohshit ^^La ora 22:15 am iesit de la baie , si m-am pus in pat , la ora 07:25 m-am culcat :) .Cel mai probabil in acest interval de ore a murit saracul Radu . Mai tarziu de ora 7 dimineata nu cred ca se putea intampla asta .
thd Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 camera mea e intre a lu rene si a lu nu_ma_cunosti, iar de la rene nu s-a auzit nimic, doar de la nu_ma_cunosti, cum am spus mai sus
liquidlove Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Sa omori un omori in asa fel (cum a murit radu , cu punga pe cap si catuse) e o actiune complexa . Un somnambul nu poate face asa ceva , decat actiuni simple (gen sa se plimbe la el in apartament) .Ceea ce vreau sa zic , faptul ca crazy_ este somnambula nu are nicio legatura cu moartea saracului Radu .Somnambulii sa sti ca sunt capabil sa faca actiuni complexe .Sunt care fac si de mancare,care trec strada cu semafor pe verde ,care conduc masina . (No really) Eu dadeam cu presupusu,stim cu totii ca la crazy ii plac ritualurile masochiste ,asa se explica machiajul excentric pe care il poarta .
Equilibrium Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 neata bunaDoamne ce dureri de stomac am :(, nu mai mananc la restaurantul hotelului! Am si niste dureri de cap :(