THuG-Radu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Fac eu cinste, stiu drumu, fete va dau eu (si tie niste baieti frumosi Narcisa), o sa iasa belea rau acuma seara. La intoarcere, facem schimb in roaba lui Lucian
Lucian Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 am mai gasit si un tomberon. WHO'S WITH ME? pasim in club cu clasa
the_first Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Tot nu mi'ati zis cine face cinste :-?platesc eu tot :>
Narcisa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Fac eu cinste, stiu drumu, fete va dau eu (si tie niste baieti frumosi Narcisa), o sa iasa belea rau acuma seara. La intoarcere, facem schimb in roaba lui Lucian Haideti atunci pana nu se inchide clubul am mai gasit si un tomberon. WHO'S WITH ME? pasim in club cu clasa ) platesc eu tot :> Foarte bine asa, sa tot mergem in club cu oameni generosi ca tine :D
Lancelot Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Radu te rog nu pe aici acest gen de discutii thx
THuG-Radu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Radu te rog nu pe aici acest gen de discutii thxSorry boss.Narcisa, noi suntem deja la club, HAI ODATAAAA ! Ti`am dat adresa pe PM !
Narcisa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Acuuuuuuuuum ajung si eu, inca sunt indecisa ce pereche de pantofi sa asortez la tinuta mea :-? Sa'mi ocupati si mie un loc la masa :D
RAPTURE- Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Unde pleaca toata lumea ... ?! Oricum ma tin dupa voi
THuG-Radu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Unde pleaca toata lumea ... ?! Oricum ma tin dupa voi There`s room for everybody ! Haida numa :D Doar sa nu o tii pe suc, ca n`ai loc la masa atunci :D NU SE POATEEEE !!! )) NARCISA DANSEAZA PE BAR ))
Lucian Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 NU SE POATEEEE !!! )) NARCISA DANSEAZA PE BAR )) nu poti opri ceea ce a fost creat sa petreaca :D
Narcisa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Cred ca mi'a pus careva bautura in suc, de fac asa rau
RAPTURE- Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 There`s room for everybody ! Haida numa :D Doar sa nu o tii pe suc, ca n`ai loc la masa atunci :D Hahaha Nu vroiam sa-i fac paguba lu first; dar daca e p`asa, s-o facem lata! ps; dimineata, la plecare, sa ma adunati si pe mine de pe jos!
Lancelot Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Pentru a nu mai sta :P in mod oficial incepe noaptea care tine pana sambata dimineata :)Dupa o seara agitata si vesela..in care o parte din oaspetii hotelului au petrecut fara sa para a resimtii uciderea receptionerului si disparitia bunurilor lor..noaptea invaluie orasul..ince dar sigur
thd Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 m-am intalnit cu naomi am bagat-o-n tomberonul lu' Lucian
THuG-Radu Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 OMFG ce noapteeeeee !!! Lucian era inconjurat de pahare, first era cu vreo 3 stripere in brate, Narcisa ... pfoai, n`o putut`o da nimeni jos de pe bar, rapture o adormit in baia clubului asa mort era , iar eu .. well, let`s just say i had a nice night
the_first Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 When we all give the powerWe all give the bestEvery minute of an hourDon't think about the restAnd you all get the powerYou all get the bestWhen everyone gets everythingAnd every song everybody singsAnd it's life nananananaLife is life nananananaLife is life nananananayeaaa.....o noapte nebuna .... nebuna de tot :wub:urmatorul chef tot "je" face cinste :>
nu ma cunosti Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 E noapte, nu mai postati, trimite-ti tintele !
Lancelot Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 cei care nu ati fost atenti..am zis ca e noapte..nu mai posteaza nimeni dupa mine damn it..
Lancelot Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Noaptea se ridica lenes ..oraselul se trezeste la viata...Cameristele isi incep rondul prin camere ..iar politistii sunt toti la o cafea cu ochii rosii de nesomn..Deodata..din camera 30 incep sa se auda urlete de groaza...Toata lumea fuge acolo..si ramane cu gura cascata..Radu..un veteran cazat acolo de mai bine de jumate de an..un petrecaret cunoscut deja de toata lumea..este gasit mort..cu o punga pe cap si legat cu catuse de cap..imbracat doar in boxeri..se pare ca de data asta nu s-a mai ridicat la inaltimea petrecerii :(Linşare instantă 10 voturiLinşare la termen 8Traiesc 1.Lucian2.Andix3.Equiilibrum4.Nu mă cunoşti5.Pitikoo6.Narcisa7.Liquidlove8.Crazy kid9.Black dragon10.Thade11.Rapture12.13.Celmaisaban14.Luckyshot15.Trance16.The first17.Wanskta18.Mihai19. Irina20.FanaticaldollZiua tine pana Luni..enjoy
the_first Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 R.I.P. tovarase Radu... O sa ne lipsesti :(Un mic moment de reculegere va rog!