mala Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 parca mie incredibil sa accept k a murit.p mtv de ieri numai micheal canta p vh1 la 2 melodii una e a lu micheal..de ieri de knd am auzit k a murit am inceput sa ascult numai melodii de`ale lui.. inainte mai ascultam f rar un billie jean un thriller chiar si they don`t care about us.. dar zilele astea am descoperit niste melodii de care mie greu sa ma despart ..cea mai superba mi se pare in the closetmai e who is it , will be theresi.. am mai vazut un video frumos p youtube cu micheal si britney s cantand the way you make me feelincercatile si voi sunt niste melodii superbe..we never forget you micheal..
acelasi_bandit Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dar totusi,v-ati gandit vreodata ca poate asta e o stire falsa si ca vrea dekt sa se ascunda de oameni sau kinda?...cum s-a zis si de 2pac ca ar fi pe nu stiu ce insula ...btw...mai bn sa fie o farsa dekt adevarat !!!!
mala Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dar totusi,v-ati gandit vreodata ca poate asta e o stire falsa si ca vrea dekt sa se ascunda de oameni sau kinda?...cum s-a zis si de 2pac ca ar fi pe nu stiu ce insula ...btw...mai bn sa fie o farsa dekt adevarat !!!!o lume intreaga ii plange disparitia si se gaseste un nimeni sa spuna k e stirea falsa.. ganditi mai mult de cat trebuie cateodata
acelasi_bandit Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 o lume intreaga ii plange disparitia si se gaseste un nimeni sa spuna k e stirea falsa.. ganditi mai mult de cat trebuie cateodataam zis io ca e stirea falsa,doar ca m-am gandit la asta! #-o ...spune ca tie nu ti-a trecut prin gand asta...si mintea m-a dus asa departe prin faptul ca statea numai ascuns si iesea deghizat pe strada in femeie si kinda..ca sa nu fie vazut de lume etc... :error:
AdrlaN Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dumnezeu Sal Odihneasca! Un cantaret si un dansator care nu poate fi inlocuit muzica lui va ramane totdeauna :(
Heinekener Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 si eu am vazut desene animate cu elvis gras ca manca hamburgeri si traia intr-un vulcan pe o insula @regret , melodia care o adoram si am crescut cu ea , they don't care about us , Rest in peace Michael Jackson , cuvantul MEGASTAR nu a existat pana la el . A murit MEGASTARUL (e 1 singur si e Michael Jackson)
Tweety Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Am vazut ieri la mare. La inceput credeam ca e o gluma proasta,dar dupa ce am vazut si la CNN... R.I.P....un mare talent,desi nu sunt/eram fan.
spauny Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 deja a aparut un chinez care il imita... chinezoii astia copie tot.
Guest spanky Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 si eu am vazut desene animate cu elvis gras ca manca hamburgeri si traia intr-un vulcan pe o insula in piratul jack cel teribil @ nu eram mare fan dar imi pare rau ...R.I.P.
2dor Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dar totusi,v-ati gandit vreodata ca poate asta e o stire falsa si ca vrea dekt sa se ascunda de oameni sau kinda?...cum s-a zis si de 2pac ca ar fi pe nu stiu ce insula ...btw...mai bn sa fie o farsa dekt adevarat !!!!o lume intreaga ii plange disparitia si se gaseste un nimeni sa spuna k e stirea falsa.. ganditi mai mult de cat trebuie cateodata# mala - uneori trebuie sa iti pui si aceste intrebari, poate afli ceva in plus fata de ceilalti
Azyzz Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Detali socante de la autopsia lui Michael! Purta peruca si avea coastele frante!
KBK Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dincolo de toate detaliile, a murit un om care la randul lui a reusit sa faca fericiti milioane de oameni si a fost o sursa de inspiratie pentru multi. A murit cineva care toata viata a luptat cu el, cu lumea distructiva din jur, a militat pentru drepturile celor multi si saraci si a reusit ceea ce nu multi reusesc in viata.Nu am fost niciodata un fan al lui dar i-am recunoscut mereu valoarea incontestabila. Pacat ca viata functioneaza asa, iar cei buni mor prematur in timp ce jigodiile colcaie din ce in ce mai mult pe lumea asta. :tiphat: RIP
CPU Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.dailymotion.com/video/xbaph_mic...e-movies_events
Fury Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://www.dailymotion.com/video/xbaph_mic...e-movies_events :clap: #pe Michael trebuie sa-l admiram pentru ce a facut pentru noi , nu pentru viata privata
Radu21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Am auzit ca a avut peruca, si ca 7 persoane s-au sinucis pentru el. Pacat, a avut cel mai bine vandut albul, Thriller, peste 1 mil de albume...
The^DiamondZ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Am auzit ca a avut peruca, si ca 7 persoane s-au sinucis pentru el. Pacat, a avut cel mai bine vandut albul, Thriller, peste 1 mil de albume... Eu stiam de 12 persoane. @ O mare pierdere pentru intreaga planeta... . Nu stiu ce sa mai zic... pur si simplu n'am cuvinte`.
marius_truckerfan Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Thriller, peste 1 mil de albume...Peste 1 miliard de dolari a scos de pe urma lui .
Guest Pok1 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 eu unul sunt ramas fara cuvinte si imi vine sa dau in plans. ma simt ca si cum ar fi dat o masina peste mine. am atata ura in mine ca nici nu m-as mai duce la bac. muzica lui a insemnat mult pentru mine cand eram mic si a continuat sa insemne pana azi. odihneasca-se in pace. Exagerezi . De ce nu te simti ca si cum ar fi dat o masina peste tine la fiecare om care moare ? ca ce ? ca MJ avea o voce incredibila . Mie de ce nu mi-a dat Dumnezeu o voce fabuloasa sa ma plangeti si pe mine knd o sa mor ? sau pe vecinu de la 3 ?!
The^DiamondZ Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Exagerezi . De ce nu te simti ca si cum ar fi dat o masina peste tine la fiecare om care moare ? ca ce ? ca MJ avea o voce incredibila . Mie de ce nu mi-a dat Dumnezeu o voce fabuloasa sa ma plangeti si pe mine knd o sa mor ? sau pe vecinu de la 3 ?!Pentru ca fiecare om primeste un dar de la D'zeu.Poate tu ai un talent si nu l'ai descoperit inca. MJ a avut acest dar de a canta, dar si de a dansa foarte bine. Se naste foarte rar un asemenea om si crede'ma, ca in momentul de fata fiecare fan de'al lui sufera, se simte groaznic pentru ca s'a stins o mare stea, un mare om.... .
dvL Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Pacat ca nu a mai trait macar 1 an , am auzit ca , concertele pe care le pregatea erau FENOMENALE , ceva ce nu s-a mai vazut ..