Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Guest DigitalAssassin
Posted

HAHAHA

am vazut discutzi despre un hdd ars .... voi chiar credetzi ca a fost ars?

lau inchis si vau trimis obligat aici!

-> asta nu e o problema!a fost a trecut!

Se face dupe pe server?

-> asta nu e o problema! se poate remedia foarte usor! daca doritzi mai multe informatzi despre cum se poate reduce dupe hack la 0% eu va pot deschide un topic informativ!

Dc au jumatate din players reset prematur?!

Asta e problema! Sigur nu este BUG nu mai spunetzi asta!

Si sunt la fell de sigur ca sa facut INJECT la db!

Nu cred eu ca DB ala se bulea el aja de la sine!

Oricum important este sa gasitzi problema.......cauza!Dupa care sa alegetzi solutzia cea mai buna! chiar daca asta inseamna roll back..... restore new fresh db!

Posted

lasama ma si cu 97d-ul tau..... dupa ce ca iti iei in prostie d/c de la toti obsedati mai are si bug-uri

(stati voi linistiti ca shadowbug inca functioneaza)

De ce crezi ca nu se poate da d/c si pe season1 ?:)

Shadow bug nu mai functioneaza de demult pe 0.97d, sunt zeci de caractere suspendate ca au incercat asa ceva.

Buguri are si Season1 cu zecile, vezi pe la plangeri, aspecte tehnice, informatii ca sunt multe probleme ciudate.

On Topic: Hai sa ne linistim, ne uitam la meci, bem o bere si judecam apoi la rece situatia.

Si eu sugerez un VOT pentru rr DB sau roll back.

Posted

Ar fi pacat sa nu se poata rezolva problema decat cu rollback sau reset db...era chiar frumos serveru si incepuse sa prinda atmosfera de pe 97D....cei care zic ca se apuca de global nu au decat sa o faca eu unul am jucat sute de servere de mu online si nici unul nu a reusit sa ma tina in priza ca si linkmania....domnilor admini incercati sa aduceti o rezolvare nu pt X sau pt Y ci pt intreaga comunitate linkmania

Posted

Shadow bug nu mai functioneaza de demult pe 0.97d, sunt zeci de caractere suspendate ca au incercat asa ceva.

Buguri are si Season1 cu zecile, vezi pe la plangeri, aspecte tehnice, informatii ca sunt multe probleme ciudate.

On Topic: Hai sa ne linistim, ne uitam la meci, bem o bere si judecam apoi la rece situatia.

Posted

Eu ma intreb in ce masura ar fi putut avea ulIse acces la db,avand in vedere recenta lui excludere din staff... :-?

P.S.Nu ma bagati in seama,e doar "paranoia de primavara''

Posted

deja pag7 :))

mai bn il inchideti de tot sau deschideti iar 97d gasiti ceva sa nu se de-a d/c :tiphat:

u esti cu capu ,in loc sa avanseze,ei dau inapoi?Think a little.

as fi de acord sa se dea rr db in cazul in care s-ar mari xp-ul la 40-50X si dropul rate-ul ar fi mai mare timp de 2-3 saptamani.

si sa ne dea si 2-300 de puncte nebagate asa de inceput :D

Ar merge.

Ar fi o chestie...buna sugestie.

Guest Hrusciov
Posted

off: conjugarea verbului "a scrie" la conjunctiv, persoana a 2-a, singular: Tu să scrii.

on: Pentru staff,

Aţi putea să vă daţi interesu' mai mult pentru serveru' ăsta şi să chemaţi pe cineva mai competent.

Spor.

Posted

Daca se da rollback de pe 17 sunt avantaje si dezavantaje pentru orice player de pe LM insa cared ca nu ar vrea aproape nimeni sa se faca asta, bineinteles ca toata vina o au cei care se ocupa de intretinerea srv dar fie ca ne place fie ca nu e alegerea noastra daca mai jucam sau nu...eu cred ca dak se da rollback de pe 17 se vor lasa de koaca...nush dak multi sau putini...insa dak se va da rr la db....nu vor fi asha multi care vor da delete la game pentru ca ...(si nu vb de playeri care au deja rr) vor avea o noua sansa in TOP...nu e vb de seturi ..jwls...etc...ca astea se fac rost...deci parerea mea e ca un rr la db ar fi mai bun decat un RB de pe 17.... :tiphat:

Posted

Eu ma intreb in ce masura ar fi putut avea ulIse acces la db,avand in vedere recenta lui excludere din staff... :-?

P.S.Nu ma bagati in seama,e doar "paranoia de primavara''

aproape toata ziua m-am gandit a asta si sincer... :clap:

Posted

te contrazic functioneaza Shadow bug dar altfel......... stiu eu sigur

eu nu am mai jucad dupa ce am dat contul la un "prieten" iar dupa 2 zile l-am gasit cu ban 99zile, dar i-am aratat lu fratemi niste tips&trics si a functionat..... mi-a trebuit doar 2 ore sa descopar cum functioneaza dupa ce au bagat noul pach

Posted
pana la urma nu is multi cu reset prematur ... aia puteau face max lvl 100 deci scadeti`le 500-600 puncte... adunati cate au mai ramas si pune`ti`le un lvl.. in caz ca au poza cu alt lvl sa puna daca nu sa fie multumiti ...
Posted

HAHAHA

am vazut discutzi despre un hdd ars .... voi chiar credetzi ca a fost ars?

lau inchis si vau trimis obligat aici!

-> asta nu e o problema!a fost a trecut!

Se face dupe pe server?

-> asta nu e o problema! se poate remedia foarte usor! daca doritzi mai multe informatzi despre cum se poate reduce dupe hack la 0% eu va pot deschide un topic informativ!

Dc au jumatate din players reset prematur?!

Asta e problema! Sigur nu este BUG nu mai spunetzi asta!

Si sunt la fell de sigur ca sa facut INJECT la db!

Nu cred eu ca DB ala se bulea el aja de la sine!

Oricum important este sa gasitzi problema.......cauza!Dupa care sa alegetzi solutzia cea mai buna! chiar daca asta inseamna roll back..... restore new fresh db!

chestia cu hdd ul zic ca e adevarata ...

Guest Marvin
Posted

u esti cu capu ,in loc sa avanseze,ei dau inapoi?Think a little.

:)) si ce vrei ma?sa joc o luna apoi rb rr db sa ars hdd si multe altele

Posted

pana la urma nu is multi cu reset prematur ... aia puteau face max lvl 100 deci scadeti`le 500-600 puncte... adunati cate au mai ramas si pune`ti`le un lvl.. in caz ca au poza cu alt lvl sa puna daca nu sa fie multumiti ...

pai cam asta e toata rezolvarea la problema asta...dar nu cred ca e asha usor precum pare.. :blink:

Guest Dinozaur
Posted

party plzqq :D

Posted

SE DA RB SIGUR......pt ca unii au inceput mai demult...asta este ce sa-i faci jucam iarasi mai putin.....si ne dormim si noi noptile.. jucam de fun si gata sa tragi tare nu se merita hackarii vad ca sunt pe faza

Posted

Jumatate din playerii de pe server au problema asta, toti care nu au fost conectati azi noapte....de aici se si deduce ca nu a fost bug, ci ca cineva si-a bagat gherutele in baza de date, dar nu putea modifica decat pe cei care erau off.

La mine mai mult de jumatate de guilda au statusul modificat, deci printr-o deductie cat de cat logica estimez peste 200 de caractere cu probleme.

Posted

Uite.. ar fi cel mai bine asa......ganditiva umpic..... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...