Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

mersi de compliment dar inca odata: dati o palma i dute intreabo pe maicata cum se scrie corect

In nici un caz ca tine :| "mersi de compliment dar inca odata: dati o palma i dute intreabo pe maicata cum se scrie corect" mai bine dai shut down decat sa scrii asa :|

Posted

Din cauza certei voastre o sa se ajunga la inchiderea topicului , incetati odata ca nu intereseaza pe nimeni corecturile pentru greseli gramaticale si alte tampenii , mai bine asteptatii sa vedem cum decurg lucrurile ..sau dati-va cu parerea pentru o solutie , orice e mai productiv decat o cearta.

Posted

invata sa scri cocalare dezbracat =))

verbele se scriu cu un singur 'I' analfabetule :)) :clap: :clap: :nanana:

Macar aici pe forum sa mai invatati cate ceva #-o

Era o zicala: "Mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

OT: sa ne dam cu parerea la ce? Rr db sau rollback 17 Apr. ? Aceeasi Marie cu alta palarie.

Posted

Din cauza certei voastre o sa se ajunga la inchiderea topicului , incetati odata ca nu intereseaza pe nimeni corecturile pentru greseli gramaticale si alte tampenii , mai bine asteptatii sa vedem cum decurg lucrurile ..sau dati-va cu parerea pentru o solutie , orice e mai productiv decat o cearta.

Asta e adevarul. Da`o dracu de gramatica, mai bine sa imi recapat rr`ul.

+1 oldman

Posted

iaca pt ce m-am stresat eu

AM fost hackariti 100% si nu mai ziceti ca a fost bug am fost hackariti de cineva .....

Si eu impartasesc opinia ta, nu a fost bug dupa parerea mea, ci a modificat cineva ceva in baza de date, care lasa impresia ca nu este asa de securizata cum se spunea.

Guest [Sm]Neo
Posted

Rb nu cred ca e convenabil si app lancelot daca se poate sa ne informati si pe noi cu privire la ce problema aveti ar fi super..

Oricum in caz de rb cred ca 30% din jucatori se vor lasa daca nu mai mult..

Bafta!! :beer: :hail: :pray:

Posted

eu zic totusi sa se faca un chestionar cu 2 optiuni

1. sa se dea roll back

2. sa se dea rr db

bineinteles daca chiar nu se mai poate face nimic

Zicea unu ceva de global mai devreme :)) (glumesc). Oricum e aiurea situatia, foarte aiurea !

EDIT: Ma voi alatura si eu in tabara celor care se lasa de link (din nou) in caz ca nu se rezolva problema, si mi-am amintit de ce m-am lasat pe 97d. Pacat ca era destul de ok bd-ul.

Guest pralooo
Posted

idem. Scri cu 2 i. Adica "scrii"

sa mori tu? du-te la peste mananca niste rame

Guest Marvin
Posted

deja pag7 :))

mai bn il inchideti de tot sau deschideti iar 97d gasiti ceva sa nu se de-a d/c :tiphat:

Posted

mai au de sapat 2 gradini si's gata

Macar aici pe forum sa mai invatati cate ceva #-o

Era o zicala: "Mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

OT: sa ne dam cu parerea la ce? Rr db sau rollback 17 Apr. ? Aceeasi Marie cu alta palarie.

hai la cs pe bucuresti 2 :D

Posted

as fi de acord sa se dea rr db in cazul in care s-ar mari xp-ul la 40-50X si dropul rate-ul ar fi mai mare timp de 2-3 saptamani.

si sa ne dea si 2-300 de puncte nebagate asa de inceput :D

Posted

deja pag7 :))

mai bn il inchideti de tot sau deschideti iar 97d gasiti ceva sa nu se de-a d/c :tiphat:

lasama ma si cu 97d-ul tau..... dupa ce ca iti iei in prostie d/c de la toti obsedati mai are si bug-uri

(stati voi linistiti ca shadowbug inca functioneaza)

Posted

Daca am fost hackariti o sa se intample si a doua oara.....cine a facut odata poate sa mai faca odata...100% se mai merita sa nu dormi?

Posted

Nu stiu de ce va dati cu parerea, niciodata pe linkmania nu a fost luata in considerare parerea playerilor. Nu e democratie, nu a fost niciodata si poate ca e mai bine asa. Parerea mea e: nu imi pasa ce faceti (mie-mi convine oricum) dar reparati odata problemele. Am chef sa ma joc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...