Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Guest DigitalAssassin
Posted

bun.. sa inteleg ca daca se va da restore la back-up-ul de pe 17 aprilie (iau cazul meu in calcul) contul care l-am creat in urma permanentului pentru dupe, |boom| nu va mai fi. deci contul -boom- va fi deblocat.

mie unu sincer nu-mi convine.. ar trebui sa o iau de la capat iar. as fi de acord doar in cazul in care mi se va lasa deblocat contul -boom- si mi se va scadea lvl-ul la cel care il am in momentul de fata pe |boom|

Boom mai ai si curaj sa deschizi gura! LOOOOL

BAN scrie pe tine! :))

Posted

Boom mai ai si curaj sa deschizi gura! LOOOOL

BAN scrie pe tine! :))

acuzi dupari dar de primeai jwl de la ei nu faceai atata scandal asa ca te rog frumos sa taci ca faci spam dejaba...

lance deci pana la coada se da din 17 ? se sterg acc celor ce au dupat?

Posted

@ Daca s-ar apela la varianta roll back..conform datelor care le detin..ultimul back-up dateaza din 17 aprilie :)

Ma adresez staffului.

Cum e posibil ca pe un server cu pretentii cum se considera LM sa nu se mai dea save DB de o luna de zile?

Mai ales pe o versiune noua care nu a trecut de faza de testari pentru ca buguri noi apar pe zi ce trece... ori sunteti inconstienti ori mai degraba incompetenti... si sincer nu stiu cine ar vrea sa mai joace pe un server unde nici macar simpla functie de SAVE FILE nu se aplica... eu la informatica dupa NEW document am invatat SAVE AS... voi ce ati invatat?

Posted

acuzi dupari dar de primeai jwl de la ei nu faceai atata scandal asa ca te rog frumos sa taci ca faci spam dejaba...

lance deci pana la coada se da din 17 ? se sterg acc celor ce au dupat?

ba da tu cata pasta mai ai !??

Posted

:-j Sper sa nu se apeleze la roll back de pe 17 aprilie......ce dracu :blink:

acum aveam un rr si 325+ 330 nush ,atunci aveam 280+ 300 max,atata munca,pentru ce? sa pierd tot intr`o fractiune?

#-o

Linkmania,nu era un server asa..... :-j

E prea de tot,badjocora.... :comp1:

Posted

Sper sa nu se apeleze la roll back de pe 17 aprilie......ce dracu :blink:

acum aveam un rr si 325+ 330 nush ,atunci aveam 280+ 300 max,atata munca,pentru ce? sa pierd tot intr`o fractiune?

#-o

daca u te plangi eu ce sa mai zic mai aveam 5 lvl sa dau rr:))

Guest DubLeCriMe
Posted

Ma adresez staffului.

Cum e posibil ca pe un server cu pretentii cum se considera LM sa nu se mai dea save DB de o luna de zile?

Mai ales pe o versiune noua care nu a trecut de faza de testari pentru ca buguri noi apar pe zi ce trece... ori sunteti inconstienti ori mai degraba incompetenti... si sincer nu stiu cine ar vrea sa mai joace pe un server unde nici macar simpla functie de SAVE FILE nu se aplica... eu la informatica dupa NEW document am invatat SAVE AS... voi ce ati invatat?

Ai dreptate Aisha nu a fost in stare sa salveze si el DB macar la 2-3zile :|

Posted

eu o sa joc si daca se da rollback si daca se da rrdb..... in data de 17 nici nu aveam cont.....

Pe cei ce au avut level mic,normal ca nu va deranjeaza,va e tot una,dar pe cel ce a dat rr,e ceva munca care se va pierde daca se va da roll back :)

Posted

Parca pierdeti 4 ani de experienta in IT. E un joc, da`ti`l dracu.

E un joc,adevarat,dar u ai avut lvl 150+ din kte am inteles din posturile tale nu un rr si 330+ diferenta de la cer la pamant...u stii cat am tras pentru rr`u ala? tinand cont ca ma joc de pe laptop....laso drq de treaba.....nu suntem la tabara de tigani aici.... :|

Posted

terminati cu spamul... mutati-va la diverse... nu intereseaza pe nimeni problemele voastre de lingvistica...

Aisha ce spam.....cum sa nu se faca gura...ai muncit si u pentru rr`u ala...stii kt ai tras si cum... :) deja e prea de tot.

Guest Motanelu*
Posted

verbele se scriu cu un singur 'I' analfabetule :)) :clap: :clap: :nanana:

De acordul subiectului cu predicatul nu ai auzit???asta se facea in clasa a 7-a

"Invata sa scrii..."asa e corect :beer:

Posted

E la persoana a 2`a agramatule. Ce scoala faceti voi ma ?

mersi de compliment dar inca odata: dati o palma i dute intreabo pe maicata cum se scrie corect

Posted

E un joc,adevarat,dar u ai avut lvl 150+ din kte am inteles din posturile tale nu un rr si 330+ diferenta de la cer la pamant...u stii cat am tras pentru rr`u ala? tinand cont ca ma joc de pe laptop....laso drq de treaba.....nu suntem la tabara de tigani aici.... :|

Si eu tot de pe laptop joc. Am jucat si eu Mu o gramada escape, te aveam si pe mess si pe tine si pe frati`tu...Dar niciodata nu mi`a parut rau ca am luat ban sau ca am pierdut ceva ingame. E joc da`l dracu. Daca nu sunt in stare sa administreze un server, ce poti sa faci.

Joc si silkroad. Xp x1. Max lvl 100 si am luat ban la 79. Asta e xD

Posted

Aisha ce spam.....cum sa nu se faca gura...ai muncit si u pentru rr`u ala...stii kt ai tras si cum... :) deja e prea de tot.

Man u crezi ca numai tu ai pierdut ....din treaba asta...si nu ne vaitam..de parca sunteti niste copii

Posted

joaca table escape :P

ce te plangi atat ca oricum tu ai stat afk mereu :))

asta e ... macar sa avem garantia ca nu se va mai intampla si dupa ce o luam iar de la capat (rr db sau de pe data de 17).

Posted

pai sa se rezolve. iar dak nu....decat rollback mai bine rr db. si mai faceti o copie la db din 3-4 zile. ca nu e asa greu, numa na...

Posted

De acordul subiectului cu predicatul nu ai auzit???asta se facea in clasa a 7-a

"Invata sa scrii..."asa e corect :beer:

mersi de compliment dar inca odata: dati o palma i dute intreabo pe maicata cum se scrie corect

Ba terminati cu copilariile astea,aici subiectul e roll back nu analfabetismul.

Man u crezi ca numai tu ai pierdut ....din treaba asta...si nu ne vaitam..de parca sunteti niste copii

Ba,esti belea......inseamna k u nu iesi din casa,nu`ti pasa ce se intampla pe serv asta,sau ai avut cont de 200+ nu o mai dati va rog in copilarii......se subantelege unu din faptele de sus la toti cei care o dati in figuri din astea..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...