Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut

Recommended Posts

Posted

bun.. sa inteleg ca daca se va da restore la back-up-ul de pe 17 aprilie (iau cazul meu in calcul) contul care l-am creat in urma permanentului pentru dupe, |boom| nu va mai fi. deci contul -boom- va fi deblocat.

mie unu sincer nu-mi convine.. ar trebui sa o iau de la capat iar. as fi de acord doar in cazul in care mi se va lasa deblocat contul -boom- si mi se va scadea lvl-ul la cel care il am in momentul de fata pe |boom|

de acord cu tine dane pt ca si eu am facut exact acelasi lvl pe bk cum aveam pe acc blocat pt dupe daca tot e roll back ar fi corect sa se stearga tot dispar si jwl dupate si disparte si tot ... daca se da din 17 aprilie contul meu[plXu] iar nu mai e .... lvl 328 e greu de facut se duce munca mea intro zi .... bk ul [plXu] plXu mia fost blocat sper sa fie deblocat sau o sa ramanem pe dinafara? fara conturi ?

Posted

limba romana e grea pt uni eu am zis cu ce sint eu deacord ... stiu sa citesc

Esti tu de acord cu asta. Si eu sunt de acord cu asta, toti suntem de acord cu asta. Dar nu intelegi ca nu se poate? sa postat mai sus ca merge doar de la ultimu' restart si ala fiind pe data de 17. Prima data mi sa parut ca nu sti si am zis sa citesti, dar acuma vad ca sti si mi se pare aiurea post-ul tau.

Posted

bun.. sa inteleg ca daca se va da restore la back-up-ul de pe 17 aprilie (iau cazul meu in calcul) contul care l-am creat in urma permanentului pentru dupe, |boom| nu va mai fi. deci contul -boom- va fi deblocat.

mie unu sincer nu-mi convine.. ar trebui sa o iau de la capat iar. as fi de acord doar in cazul in care mi se va lasa deblocat contul -boom- si mi se va scadea lvl-ul la cel care il am in momentul de fata pe |boom|

raspunde-mi si mie la problema asta lance

Posted

parca va ludati ca aveti cele mai stabile fisiere de server, acum se vede ce bine a fost pus la punct serverul si cata grije are de el ca dea trebuie sa se dea roll back infine bafta cu serverele voastre si mai laudati-va ce buni sunteti :banghead::banghead::banghead: :clap:

Posted

mai bn lasam asa cum e fara roll back fara rr db nu ar fi mai simplu si asa sar deschide si servaru cn e pro sau contra pro no war va rog

Guest Psych0Jr
Posted

Lancelot te-ash ruga frumos sa ma contactezi putin pe messenger la id'ul psych0jr@yahoo.com .

Posted

daca ultimul db a fost pe 17 aprilie , decat sa se dea rollback mai bine dati un rr la server ... pana cand se va lua o decizie un banculet mic.

- Bula, ce ati facut azi la scoala?

- Am avut ora de chimie, si am facut o bomba.

- Si maine ce o sa faceti?

- Unde?

Posted

daca continuati sa postati aberatii si sa nu citit ce scriu eu il inchid si voi scrie doar cand e ceva imprtant de spus

PS nu :) conturile blocate pentru dupe etc nu vor fi niciodata deblocate :)

raspunde-mi si mie la problema asta lance

a raspuns dane...

Posted

daca tot nu se poate un rollback de vreo 2-3 zile, ar trebui sa lasati asa, cine crezi k mai are chef sa o ia de la 0, fara set fara nimic?

Posted

* rollback pana pe 17 nu cred ca poate fi considerata o solutie :| nici n-ar trebuii luata in considerare. Sincer daca stam sa ne gandim cate probleme au fost si cu dupe si cu altele..un fresh start nu ar fi chiar capat de lume cu un mic bonus de 5x , ca si cum ar fi fost cry wolf castigat.. no big deal , suficient cat sa inchida gura la multi cu vaicareala in cap . Si cand s-a incheiat cu beta stage lumea a fost f multumita si n-am auzit vreunu sa se planga ca si-a pierdut charul desi majoritatea incepusera sa creada ca nu se mai da rr.

*Lance intre voi adminii ce se vorbeste ? in caz ca nu se poate rezolva "problema" vedeti rr db ca pe o solutie sau mai degraba rollback la data de 17 ?

Posted

In sfarsit o informatie din surse autorizate.

Cred k cel mai bine ar fi ca pozitiile oficiale din partea staffului sa nu mai fie sub forma de topicuri deschise.

sa nu mai scriem toti in continuare.

Informatia si atat, ca un comunicat de presa.

Nu ar mai fi atitea speculatii.

PS Mie imi convine reset db.

:gun:

Posted

imi e cam mila pentru toti maniaci care au dormit in mu cu tel la cap :)

deasta tre sa jucati am 4fun usor usor..

Mai bn rr db , decat rollback 17 aprilie :|

Posted

lancelot 17 aprilie sau facut multe conturi de atunci printre care si contul meu si se sterge ... se sterg multe conturi mari ... linkmania pierde useri care nor sa mai joace pe langa ca linkmania e nici la jumate capaciteatea ei servaru plin .... lumea prefera rr bd decat rol back ... acest rol back e practic ca si un rr bd ... dati rr bd mai bine .... ar fi covenabil pt mai multi ca a pierdut totusi lumea zile si nopti sa joace pt ce pt ca intro zi in care nu se asteapta nimeni sa ii se stearga tot? ca sa gasit rezolvare la problema dupe? eu zic ca na fost o simpla problema tehnica.... deoaarece e ziua in care sa dupat PRIMUL JWL PE LINKMANIA .... eu unu mam asteptat la aceasta zi se rezolva azi un hack si maine merge altul ... in Mu hack nu poate fi oprit intodeauna se va gasi ceva deoarece e un joc jucat de multi oameni .... azi faci sa nu mearga 1 maine gasesti alta ce merge ... un rol back pt acele dupe ce nau reusit sa se stearga ? pt asta se da lance ? rol back ?

Posted

decat rollback si 0 mai bine sa inchida serverul d mu ca nu au nici o treaba nici unul din staff acum se vede cel mai bine cat de buni sunt ca nici deupa o luna de functionare nu ruleaza calumea

Posted

fara roll back ce drq mai bn asa cn vrea asa sa votam cu da sau nu

thu crezi ca ei ar vrea sa dea roolback? daka se rezolva problema nu se va da..dar daka nu se poate rezolva fara...se va da si asta e : :kar:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...