Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Esc@pe'

Cu ce ocazie se da roll back?

Recommended Posts

Posted

Eu sunt din timisoara:))

mi-a fost lene sa dau replay la @Razvanel!

si am zis sa nu mai fac spam :)) (de parca nu as face) =))

Posted

Un banc..sa va mai amuzati si voi un pic..

Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se rezema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn. - A zis nevasta-mea ca ti-o s...e ea, numai ia cotul de pe interfon!!!

Guest DigitalAssassin
Posted

hahahahha:)))

Posted

Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se rezema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn. - A zis nevasta-mea ca ti-o s...e ea, numai ia cotul de pe interfon!!!

:)

Posted

am si eu unul: INTREBARE: Cum trece un emo granita Raspuns: In mai multe pungi :)

Posted

Tare ala cu emo:D...Inca unu care mie imi place f mult....

Vine Alinuta acasa si-i gaseste pe toti plangand.

- Ce ati patit mai?

- A murit bunicu...

- Cum asa?

- Pai, sa vezi... l-am adus sa vada si el casa. Era pe balcon si s-a daramat cu el.

- Si a murit bunicu!

- Nu... a cazut, da' s-a prins de tocu' de la geam... a alunecat si iar a cazut...

- Si-a murit bunicu!

- N-a murit mai... a picat in copacu' din curte...

- Si a murit bunicu!

- Nu...a fost catapultat pe acoperis, de pe care a alunecat si a tras toata tigla dupa el...

- Si a murit bunicu!

- Nu... ca s-a prins de burlan... da' s-a desprins cu el cu tot... si a ajuns la etaju' 2... da s-a rupt cu el si a picat prin tavan la etaju' 1...

- Si a murit bunicu!

- Nu, mai... s-a rostogolit pe scari pana la parter...

- Si a murit...

- N-a murit mai... da' l-am impuscat noi ca ne darama casa

Posted

Bula se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l suparat, tatal sau il intreaba:

- Ce s-a intamplat Bulisor, te-a refuzat?

- Da... Mi-a tras si o palma!

- Cum asa? Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"

- Vai! Asta era! Am gresit formularea. I-am spus: "Ai o fatza de mi se opreste ceasul!

Guest Cleste
Posted

sunt o multime de programe ce securizeaza serverele da un sarch pe google si ai sa vezi...acuma nu stiu ce foloseste linkmania ca nu ma intereseaza:D dar banuiesc ca e securizat calumea

Ce tot vorbiti de securitate ma? Inainte sa vorbiti ceva ganditi :| Eu am fost furat pe toate DB-urile in afara de beta :| Parola o stia doar mama :| :bananadance2: !!! Keylogger nu puteam sa iau ptr ca aveam doar jocul in pc !!! Vorbiti voi de securitate :| Ce dreq ma ..cunosc o gramada de playrei care sau trezit fara seturi , rare..etc !!! Nici 1 server din lume nu poate fi securizat 100% nici makr 50% :error: :error: :error:

Posted

Ce tot vorbiti de securitate ma? Inainte sa vorbiti ceva ganditi :| Eu am fost furat pe toate DB-urile in afara de beta :| Parola o stia doar mama :| :bananadance2: !!! Keylogger nu puteam sa iau ptr ca aveam doar jocul in pc !!! Vorbiti voi de securitate :| Ce dreq ma ..cunosc o gramada de playrei care sau trezit fara seturi , rare..etc !!! Nici 1 server din lume nu poate fi securizat 100% nici makr 50% :error: :error: :error:

bancul tau lasa de dorit :-j

serios acum :din toti cei care au fost furati pun pariu ca cel putin 50% aveau conturile date pe la "prieteni farte buni" care i-au facut de iteme....

set divine lk dsr dd set spirit lk dsr ref pe versiunea 97d ma trezesc intr-o dimineata si nu mai erau pe cont...dupa 3 luni....le vad pe forum....post(prietenul meu cel bun caruia i-am dat parola) true story:X

Posted

ata poti sa scrii pe intuneric?

- Hai sa incercam!!

- Bine tata,am stins lumina,acum semneaza carnetul de note

pt cei care aveau in general note mici..si care curios..is pierdeau de fiecare data carnetul de note dupa 2-3 saptamani dupa ce primeau altu...:

Guest Cleste
Posted

bancul tau lasa de dorit :-j

serios acum :din toti cei care au fost furati pun pariu ca cel putin 50% aveau conturile date pe la "prieteni farte buni" care i-au facut de iteme....

set divine lk dsr dd set spirit lk dsr ref pe versiunea 97d ma trezesc intr-o dimineata si nu mai erau pe cont...dupa 3 luni....le vad pe forum....post(prietenul meu cel bun caruia i-am dat parola) true story:X

Vb de mine..spuneam de altii in general :) Prieteni buni care o patesc la fel ca mine si nu 1 data.. :gun: !!! Asta cum o explici?:)

Posted

Vb de mine..spuneam de altii in general :) Prieteni buni care o patesc la fel ca mine si nu 1 data.. :gun: !!! Asta cum o explici?:)

prostie din partea lor???:)) ce sa zic...

Care e diferenta dintre o gaina?

-Are picioarele paralele, mai ales stangul :)

Posted

Bula era la 16 ani tot in calasa a IV-a.

Invatatoarea, ca sa scape de el, ii zice ca il primeste o noapte la ea in pat, daca trece clasa.

Bula se pune pe carte si iese premiant. :bananadance2: :bananadance2:

Invatatoarea este nevoita sa-l primeasca la ea in pat. =(( =((

Obosita, invatatoarea adoarme in timpul actiunii... :dance: :dance:

Cand se trezeste in miezul noptii, zice:

- Nu ai terminat nici acum, Bula?!?!

- Nu sunt Bula, doamna invatatoare, sut Costel, din banca a patra...

- Dar Bula unde este?!?!

- E la usa, vinde bilete... :kar: :kar:

Posted

Mama mama! Cand o sa mai mancam budinca??

- Cand o sa ii mai curga lu Bunica puroi de la picior....

Alinuta merge la taica-sau:

- Tata, ce este un travestit?

- Alinuta, n-am timp de prostii! Taci si desfa-mi sutienul!...

Alinutza era in camera cu iubitul ei. Mama fetei ii spune ca daca baiatul o saruta sa strige mere, daca ii pune mana pe sani sa strige pere, iar daca ii pune mana mai la subsol sa strige gutui.

Dupa o jumate de ora Alinuta icepe sa strige:

-SALATA DE FRUCTE!!

-SALATA DE FRUCTE!!Vine Alinuta suparata acasa. Ma-sa o intreaba:

-De ce plangi scumpete?

-Mami, la scoala, toti copii rad de mine si imi zic ca am dintii mari...

-NU e adevarat draga mea, dar totusi...ridica capul mai sus ca zgarii podeaua...

Hai taticule, lasa-ma sa ma joc cu bunica....

-Nu se poate draga.

-Te roooog.

-Bine, daca insisti, dar sa sti ca e ultima data cand o dezgrop

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...