Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Esc@pe'

Cu ce ocazie se da roll back?

Recommended Posts

Posted

Si ati putea sa nu m`ai inchideti topicurile asa...macar 1 sa ramana...si cu raspunsuri utile :-j

Am impresia ca...pentru munca depusa,ar trebui sa stim si cu ce ocazie eventu asta? de roll back?

Si ce 2 zile ziceti acol...ca eu am 17,17 aveam acum aproximativ o saptamana :)

Si asa cu spamerii,se poate da warn/suspend pe forum.....de ce neaparat topic closed?

Asteptam o explicatie.

Posted

Pai e simplu,30% din server a dat rr la un level prematur . Da,stiu nu ai inteles .

Adic unii jucatori au dat rr la lvl 240,260,340,350,adic nu la level 400 cum se da normal .

Ti se pare corect fata de restul playerilor care au jucat corect,ca alti sa dea rr la lvl 200,si tu sa dai deabia la lvl 400 ?

Asta e motivul pentru care se da roll back,e ceva evident,ceva normal .

Posted

Si ati putea sa nu m`ai inchideti topicurile asa...macar 1 sa ramana...si cu raspunsuri utile :-j

Am impresia ca...pentru munca depusa,ar trebui sa stim si cu ce ocazie eventu asta? de roll back?

Si ce 2 zile ziceti acol...ca eu am 17,17 aveam acum aproximativ o saptamana :)

Si asa cu spamerii,se poate da warn/suspend pe forum.....de ce neaparat topic closed?

Asteptam o explicatie.

Topic-ul tau nu are sens.

A fost un bug , mai mult de jumatate de server avea lvl 2 . Dar punctele , itemele erau intacte

Momentan serverul este off Se lucreaza la problema ca toata lumea sa aibe lvl`ul care il avea.

Capisi?

Posted

Oricum oricare ar fi motivul, presupun ca nu este unul plauzibil pentru roll back. Roll back faci spre ex. cand prinzi pe cineva ca face dupe, si brusc stii cum sa rezolvi chestia. Ai facut ce aveai de facut, roll back. Happy happy, joy joy.

Macar anuntati cand revine serverul.

Tyrexel ai dat un reply super smecher. "O sa va anuntatm." CAND ?! UNDE ?!

Guest NessCaffe
Posted

Probabil a intervenit o eroare in baza de date care nu se poate rezolva si de aceea se da roll back.

Oare ce este asa greu de priceput ? :banghead:

Posted

Mda,super tare... :hail:

Am inteles,ms de explicatie..liquid... .nasoala treaba :blink:

restu,mergeti la femei,cei care stiti sa vorbiti "frumos".

Posted

mai roll back nu inseamna k o luati de la inceput..roll back inseamna sa dea serverul inapoi si poate sa il dea inapoi cu cateva ore inainte de intamplarea incidentului asa k nu va agitati atata

Posted

Nu are rost sa faceti spam aiurea .

Se va anuntza problema si sunt sigur ca se va si rezolva .

Si mai sunt singur ca nici un moderator nu stie care este problema , cand va fi rezolvata si nici care a fost cauza ei, asa ca nu va mai luati de ei .

vDragosh va rezolva problema cat de repede va putea.

Guest NessCaffe
Posted

Cafea, hai te rog, nu face pe desteptul. Auzi : a intervenit o eroare in baza de date =))) stii macar cum arata baza de date ?!

Nu fac pe desteptul dar atata timp cat s-a spus ca o sa anunte cand revine nu inteleg de ce atata tam-tam.

Si nu ... nu stiu cum arata baza de date, nu ma pricep la programare, sunt la Medicina. Poate ma lamuresti tu ... hackere.

Si app de locul unde se va anunta cand se rezolva ... ganditi si o sa va dati seama.

P.S. A little hint ... UNDE FACETI VOI SPAM !!

Posted

mai roll back nu inseamna k o luati de la inceput..roll back inseamna sa dea serverul inapoi si poate sa il dea inapoi cu cateva ore inainte de intamplarea incidentului asa k nu va agitati atata

Asa merge cu o zi...nu ar fi rau...da nu cu o saptamana,sau stiu eu... :D

Posted

eu acum o saptamana aveam 340 pe mg acum am 393. Pai asa e teroare, muncim si stam nonstop ca sa dam rr si acum ne luati munca:(

Posted

Oricum oricare ar fi motivul, presupun ca nu este unul plauzibil pentru roll back. Roll back faci spre ex. cand prinzi pe cineva ca face dupe, si brusc stii cum sa rezolvi chestia. Ai facut ce aveai de facut, roll back. Happy happy, joy joy.

Macar anuntati cand revine serverul.

Tyrexel ai dat un reply super smecher. "O sa va anuntatm." CAND ?! UNDE ?!

tie ti se pare corect sa nu fie rool back ? azi aveam lvl 2 (0 rr) si set GD 1100 pct str. nu ca nu as fi de acord sa am lvl 2 dar mai aveam putin si dadeam rr :) si nu mai era nevoie si in loc de lvl 2 (0 rr) aparea lvl 1 (1 rr)

Posted

Ptr care se stiu in servere bravo lor si ptr cei care habar nau chestia cu rr instant dupa relog la diverse caractere este de la script sau cand se umbla in db, simplu.

Posted

daca au fost hackeri....am jucat pe niste servere de-a lu unu gigi fast si mereu erau hackuite serverele lui cu ceva de genu...ori aveam toti numele la fel ....eram toti elf...aveam lvl 1 acuma cine stie ce s-a intamplat...ori hackeri ori s-a dat peste cap baza de date cine stie daca se poate remedia fara rr la db.....acu de s-ar da macar roll back...

Posted

Cafea, hai te rog, nu face pe desteptul. Auzi : a intervenit o eroare in baza de date =))) stii macar cum arata baza de date ?!

Deschide paint-ul si deseneaza-mi te rog cum arata o baza de date in mintea ta

Posted

probabil se va da un rollback de 3-4 ore maxim...pentru ca acum 3-4 ore a aparut problema asta!

nu se va da in nici un caz cu 1 zi sau 1 saptamana!.....e usor de dat rollback...de asta nu inteleg de ce dureaza atat.

probabil ceva hackeri nu au ce face si deaia este "problema" asta.... sa mai intamplat si pe alt server!...dar acela nu era asa securizat ca linkmania....poate au reusit sa treaca de toate securitatile si sa intre in baza de date....cine stie :-??

Posted

Eu cred ca-i cu multi de 0 si 1 ...coduri binare parca le spunea si s-o fi strecurat un 2 printre ele care a stricat tot feng shui-ul...iar acum il cauta pe 2 sa-l "dileasca" :))

Posted

Eu cred ca-i cu multi de 0 si 1 ...coduri binare parca le spunea si s-o fi strecurat un 2 printre ele care a stricat tot feng shui-ul...iar acum il cauta pe 2 sa-l "dileasca" :))

=)) de acord cu tine

Posted

Stati asa .. asta nu e nimic; v 0.97 era si este o versiune limitata, controlabila mai din toate puntele de vedere foarte putine scheme puteai sa faci dar 1.0 e mai caterinca deaia si cei de la webzen au facut episoadele 1,2,3,4 blabla ca sa fie in pas cu moda si sa repare buguri peste buguri si nu numai..

Posted

probabil se va da un rollback de 3-4 ore maxim...pentru ca acum 3-4 ore a aparut problema asta!

nu se va da in nici un caz cu 1 zi sau 1 saptamana!.....e usor de dat rollback...de asta nu inteleg de ce dureaza atat.

probabil ceva hackeri nu au ce face si deaia este "problema" asta.... sa mai intamplat si pe alt server!...dar acela nu era asa securizat ca linkmania....poate au reusit sa treaca de toate securitatile si sa intre in baza de date....cine stie :-??

securizat?:)) hai sa te intreb ceva. Ce zici Zhyper e securizat? ca iti trimit o lista cu vreo 800 de conturi si dau si conturile mele pline FULL FO. securizat super tare nu exista sa sti asta. Orice e posibil. Dak prastia de colegul meu a spart cacatu ala de zhyper :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...