Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lixandra

Sugestie: Harta Exile

Recommended Posts

Posted

Sa presupunem ca un caracter ia 99, adica blocat pentru totdeauna in exile, si are pe el un set cu optiunile cele mai bune. Evident ca oamenii (ca si admini) pot fi dusi de nas foarte usor, indulciti, pupati in dos, etc. Poate ruga un admin (mai sarac cu duhu sa zicem, care nu prea e el corect cateodata), sa-i dea trace sa-l ajute sa-si mute setul pe alt acc. Eh, cum vedeti voi aceasta sugestie intr-un final? Nu intelegeti, ca acest lucru nu se poate face. (da, pentru ca nu se vrea!)

Posted

Sa presupunem ca un caracter ia 99, adica blocat pentru totdeauna in exile, si are pe el un set cu optiunile cele mai bune. Evident ca oamenii (ca si admini) pot fi dusi de nas foarte usor, indulciti, pupati in dos, etc. Poate ruga un admin (mai sarac cu duhu sa zicem, care nu prea e el corect cateodata), sa-i dea trace sa-l ajute sa-si mute setul pe alt acc. Eh, cum vedeti voi aceasta sugestie intr-un final? Nu intelegeti, ca acest lucru nu se poate face. (da, pentru ca nu se vrea!)

Sau roaga un amik sa isi dea ss vreo 5 zile pe un caracter lvl 50 si sa faca un mic trade :))

Posted

Sau roaga un amik sa isi dea ss vreo 5 zile pe un caracter lvl 50 si sa faca un mic trade :))

Chiar, si-asa.

Si totusi, nu aduce niciun "plus" serverului, poate playerilor. (unora dintre ei)

Posted

scuzati ca ma bag si eu aiurea asa ...

cand iei suspend inseamna ca ai facut geva grestit(sau ai trisat) si trebuie sa suporti consecintele.

ideea nu ar fii asa rea daca ar fi posibil cand esti in exile ( avand suspend ) sa-ti scada X lvl's pe zi ....... ( ex: ss 5 zile = - 30 lvl )

just a game :)

Posted

prost gandit...daca it da move exile ITI IESE DIN JOC ;)

adik daca selectezi caracteru ala te scoate din joc nu are ce trade sa faca

Dar nu e asa buna sugestia pt ca daca iti pui mintea un pic la contributie iesi f rpd din exile

Scurt...denumesti orice alta harta map5 si in loc de exile te da lorencia de ex

Pe s3 si oriunde gasesti varianta cu move exile pt banati harta nu exista in client de aia te scoate din joc :)

Posted

Dar nu e asa buna sugestia pt ca daca iti pui mintea un pic la contributie iesi f rpd din exile

Pe s3 si oriunde gasesti varianta cu move exile pt banati harta nu exista in client de aia te scoate din joc :)

Deci, ori ca e suspendat, ori ca e mutat in exile, e acelasi lucru, sa inteleg, nu? Iar faza cu schimbatul hartii nu cred ca merge, sau cel putin pe 0.97d nu mergea. Am incercat sa schimb arena cu lorencia, sa vad de se poate intra low lvl, n-a mers, de fapt nu s-au potrivit hartile, dadea eroare.

=> nu te poti misca in exile sa te bati ca puscariasii mai Zadirion, ne pare rau ca ai vrut sa experimentezi pe fetita in randul celorlati puscariasi si n-ai apucat.

Posted

Deci, ori ca e suspendat, ori ca e mutat in exile, e acelasi lucru, sa inteleg, nu?

dap move exile=ss :)

de obicei pe alte sv se dadea cate o zi exile pt cei care deranjau eventele faceau spam pe global si ilegalitati mai mici :)

Posted

dap move exile=ss :)

de obicei pe alte sv se dadea cate o zi exile pt cei care deranjau eventele faceau spam pe global si ilegalitati mai mici :)

Am inteles, mersi frumos. Cei cu fanteziile lor de exile, visati in continuare. -_-

Ori ca-ti arata caracterul blocat cu galben in randul nick-ului din switch caracter, ori ca dai click pe el, vezi harta exile pentru cateva secunde si-ti iese din joc, tot dracul ala e.

Guest Monstruletz
Posted

Iar pe tine cine dracu te-a dat la scoala? Ca nu a nimerit cladirea corecta. 8-|

Nici nu trebuie sa am treaba cu "script sau bd", dar vad ca toti va dati aere ca stiti cateceva. Teorie stie toata lumea, cand ii pui in practica se uita ca vitelul la poarta noua. :) Ce atata, se poate, merge, exista, cand nu stie niciunul dintre voi sa faca asta. Sau doar vreti sa aratati lumii ca stiti, si daca stiti degeaba stiti, ca tot nu sunteti in stare sa legati 2 cuvinte sa va faceti intelesi daramite sa puneti in practica ce balmajiti.

Mai era unu pe-aici de-si dadea talente ca "frateeee am avut eu server de muuuu, stiu sql si toate cele", cand a fost intrebat cateva banalitati, s-a facut ca ploua si n-a mai postat. Hai treziti-va, mici mari tehnicieni ce esteti, nu suntem la otv.

Si ce-mi mai plac mie fictiunile astea cu "cine dracu te-a bagat in staff?" cand ei nici nu erau inregistrati si habar nu au de activitatea mea sau a altor gms in staff. Ca si cum te-ai naste azi, si l-ai intreba pe Basescu, da pe tine cine te-a facut presedinte? =))

Nu sunt expert am avut grija de un server facut de o firma de hosting si daca primeai suspend pur si simplu stateai si te plimbai prin exile si sa te omori cu cei care m-ai erau pe acolo altceva nu puteai sa faci si faza sa denumesti harta sa o schimbi cu lorencia nu merge iti da eroare.

Voi vreti sa fie cat mai simplu serverul dar nici asa nu stiti sa aveti grija de el...

Oke gata nu mai zic nimik sa zica EXPERTII LinkManiaci (de asta se duce serverul de tot)

Posted

Pe s1 harta exile e GOALA adica fara mobi acu dupa ce ca iei exile mai vrei si mobi pe harta a?:)) cand ti se da ss nu vrei si un set ceva jwl asa bonus

E:Pana la urma de ce iei suspend? ca sa nu poti juca :)

Posted

si faza sa denumesti harta sa o schimbi cu lorencia nu merge iti da eroare.

Si eu ce-am zis? o_O

Am incercat sa schimb arena cu lorencia, sa vad de se poate intra low lvl, n-a mers, de fapt nu s-au potrivit hartile, dadea eroare.

Oke gata nu mai zic nimik sa zica EXPERTII LinkManiaci (de asta se duce serverul de tot)

Ok, il asteptam pe Zadirion.

Posted

daca vreti credeti daca nu ,asta e se poate modifica o harta ca din map5 exile sa ajunga lorencia de ex

e testat :) nu de mine dar stiu sigur ca se poate

Posted

daca vreti credeti daca nu ,asta e se poate modifica o harta ca din map5 exile sa ajunga lorencia de ex

e testat :) nu de mine dar stiu sigur ca se poate

Uite ca pe S1 n-am incercat, chiar o sa incerc. Pe 0.97d stiu sigur ca nu merge. Tu ai mentionat de S3, probabil ca acolo merge, who knows. :)

Posted

Nu se poate da /move exile nici aici si nici pe 97d trebuia sa mergi pe jos insa aici poarta nu merge so daca nu ai suspend nu poti intra exile

Cristal zicea k dak ai 99 pt dupe dar totusi poti intra in joc..iti rogi un prieten sa ia ss pt 5 zile..fac trade in exile si ii ce avea pe cont mai bun sau ce dupa el si si'a recuperat itemele..... ca a pierdut caracterul cu n rr nu e problema face altu..

Posted

Nu se poate da /move exile nici aici si nici pe 97d trebuia sa mergi pe jos insa aici poarta nu merge so daca nu ai suspend nu poti intra exile

Cristal zicea k dak ai 99 pt dupe dar totusi poti intra in joc..iti rogi un prieten sa ia ss pt 5 zile..fac trade in exile si ii ce avea pe cont mai bun sau ce dupa el si si'a recuperat itemele..... ca a pierdut caracterul cu n rr nu e problema face altu..

Hai mai, e la mintea cocosului... cum sa mai intri cand ai 99 :)? 99 inseamna cont blocat. Sugestia asta a fost pentru suspendarile "usoare" :).

Posted

pai in ipoteza in care se accepta ideea respectivul avea voie sa intre pe cont k sa astepte sa'i treaca suspendu:)) dar daca e doar pentru suspenduri "usoare" merge ;)

Posted

De unde sa incep :D.

Se poate face dar nu se vrea.

A-ti auzit cumva de Town Teleport Scroll oare pentru ce se foloseste aia va las pe voi sa va ganditi.

Admin-ul poate sa dea teleport lui x din exile chiar daca ii da eroare....cum ? va las sa o descoperiti singuri.

Caracterul se poate scoate si din Baza de Date sau din MuEditor etc...sau un script.

Si pe 97d se poate face sa nu iesi din exile modifici in gate.txt il gasesti in serverul de mu>>data.

Cam atat am avut de zis o zi buna :tiphat:

Posted

Lexa,sincer,e aiurea sugestia.

Lasa suspendul sa fie suspend.Serverul abia a mers o luna si ceva si ne complicam cu alte chestii.

Posted

Sugestia a venit cand server-ul mergea bine. E un "punct de atractie" harta Exile folosita in modul asta. E un fel de teaser pentru fraier ca a luat suspend. Cat despre teoriile cu amicul care ia suspend 5 zile, face trade, etc... :)). 99 inseamna cont blocat, si atat, deci se exclude varianta "trade-urilor".

De fapt, nu vrea sa se faca filtrul ala de cuvinte, d-apai asta :). Ma rog, in fine, poate vorbesc aiurea dar asa da de inteles.

Posted

Daca cei de la link reusesc sa faca imposibila iesirea din exile cat timp ai ss, greu ar fi sa faca sa nu mearga trade-ul/store-ul in exile? ;)

Oricum e server down momentan, iar prima prioritate este sa revina :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...