dvL Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n plm!Astept sa argumentati.aici ar merge pedepsit :)
Gambit Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 un primt mai vechi spus de un admin -_- http://img147.imageshack.us/my.php?image=dovada.jpg
Sam Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oooooooook. Am vazut cateva plangeri in care reclamatul ia suspend pentru "plm" "smf" si alte actiuni pasive, (ma rog, smf nu-i chiar pasiv, e figurativ pasiv), cu alte cuvinte replici ca semn de punctuatie (vorba lui ty). Insa, sa va dau cateva exemple, mai degraba v-as pune la o incercare. Unde ati da voi suspend in aceste 3 faze, luand in considerare ca replicile astea ca semn de punctuatie sunt pasive si nu afecteaza niciun player in mod direct, ca persoana fizica!Exemplul 1:vasile: Ce-ai facut ma la scoala?gheorghe: Plm, am stat.Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n plm!Astept sa argumentati.Acest "plm" e discutabil, sa fim seriosi, toti il folosim, dar toooooooooooooooooooti! macar odata pe zi, in viata reala, cu siguranta ca obisnuita a ajuns si-n joc.btw una e sa zici "smf", o actiune ce nu afecteaza pe nimeni, nici macar pe cel care o spune, e doar figurativ. Iar "stf", una e cand ii zici unui prieten, alta e cand chiar ai ceva cu persoana respectiva. Exemplul 3:bobitza: Bai, stf, ce m-ai speriat!ghitza: rofliar un alt char, florinel sa zicem, il posteaza pe bobitza zicandu-i un "stf" amical unui prieten. TOTI facem asta in fiecare zi. Nu cred ca i-am zis vreodata stf unui prieten si altul sa se bage sa ma loveasca pentru ce-am zis, sau mai stiu eu ce astfel de exemple.Deci, astept raspuns la cele 3 exemple, cui i-ati da suspend, si cui nu. nu merita nici 1 suspend.. pai ala cu exemplu 2 stii de ce a zis asa? ca nici bine nu a ajuns costica pe spot si era si in trecere si sa trezit un boschetar sa tipe NOO KSSS sa moara mama dak nu te postez.. si omu era in trecere.. deci no suspend la nici unu... corect ar fi sa poate omu sa injura nu mai va uitati ca este minori ca aia stie mai multe ca parintii lor...
Paul156 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n plm!Astept sa argumentati.Exemplul 3:bobitza: Bai, stf, ce m-ai speriat!ghitza: rofldoar astea 2
Guest MinimaLove Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nici 1 suspend :) ca nu suntem la biserica in curand o sa apara la plangeri ... X:da un jwl lu yY:ms(ma sugi) X:postX:sal yY:re(retardatule)X:postX:fdsgsdgdfhY:ce ? (cocalar electronic)X:post
Guest this_animal_is_highli_dangeros&# Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 In exemplul 1 se vede clar k expresia "plm" nu are nici o legatura cu jignirea vrreunei persoane ....Vas recomanda cu drag Teo@caffe deko..."Pula mea" .....Chiar daca persoana va fi postata ...topicul va fi inchis imediat....fara sanctionarea vreunuia dintre ei ....Sunt 2 variante aici ...cand sa zici "No ks" ..1)am vazut prin joc,cand treci pe langa un spot mai dai din greseala ...intr un monstru ...si e imposibil sa nu auzi pe unu No ks ...si te deranjeaza faptu asta pentru k u nici nu aveai in cap sa faci ks ...si unele persoane de mai oftica ...si le mai trag cate una ....(cu toate k ar trebui sa se abtina)..iar altele nu ....si cred k aceste care nu zic nimic sunt cele mai avantajate....asa....2)a 2 varianta e atunci cand vine cate un "nesimtit" k nu pot sai zic altfel...pentru k asta e ....vine ..si iti face akolo ks ...1min jumate ....mai pleaca ...iar mai vine mai baga 1 min jumate ...si tot asa pana iti sare tzandara ....si zici "no ks " iar daca raspunsul este unul in genul "Da da-te-n plm" ...ar trebui sanctionat ....Intr o astfel de plangere ....in ambele cazuri inculpatul sa primeasca un suspend ....de maxim ...si repet maxim 3 zile ...pentru k suntem si noi oameni ...si nu e chiar atat de grav...Aici poti sa zici "stf" unui amic,prieten tovarash ...sau ceo mai fi el ....pe guild ....pe alianta...pe PM ...pe post ...dar vas sfatui daca sunteti amic bun cu persoana respectiva sa specificati si numele ....sau nickul acesteia....pentru a evita neplacerile...X: -Uite frate ce zice ala!! injura pe server...Y: -mai da' na facuto cu intentie ....si nu e nici injuratura....X: Ce frate ,gata ..daca e V.I.P ....nu ii dati suspend k injura si pe ceilalti ii nenorociti...Si trebuie sai dai akolo1-2-3 zile k astfel citesk si alti si sar si ei cu gura ..si asa se distruge echilibru asta ...dintre jucatori....si admini ....Daca este specificat un nume caruia ii este adresata expresia,iar persoana in cauza nu va posta ....si va posta alta ,zicand k uite ce spune ala ....aceasta persoana va primi un suspend de 5 zile ...+ un warn ...10-20 %Daca expresia nu este urmata de un nick sau un nume ...oricine poate posta acest lucru ca si cand i sar fi adresat lui ....in acest caz ...inculpatul va primi un suspend ...de maxim 3 zile ...
Guest MuFantasy Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Oooooooook. Am vazut cateva plangeri in care reclamatul ia suspend pentru "plm" "smf" si alte actiuni pasive, (ma rog, smf nu-i chiar pasiv, e figurativ pasiv), cu alte cuvinte replici ca semn de punctuatie (vorba lui ty). Insa, sa va dau cateva exemple, mai degraba v-as pune la o incercare. Unde ati da voi suspend in aceste 3 faze, luand in considerare ca replicile astea ca semn de punctuatie sunt pasive si nu afecteaza niciun player in mod direct, ca persoana fizica!Exemplul 1:vasile: Ce-ai facut ma la scoala?gheorghe: Plm, am stat.Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n plm!Astept sa argumentati.Acest "plm" e discutabil, sa fim seriosi, toti il folosim, dar toooooooooooooooooooti! macar odata pe zi, in viata reala, cu siguranta ca obisnuita a ajuns si-n joc.btw una e sa zici "smf", o actiune ce nu afecteaza pe nimeni, nici macar pe cel care o spune, e doar figurativ. Iar "stf", una e cand ii zici unui prieten, alta e cand chiar ai ceva cu persoana respectiva. Exemplul 3:bobitza: Bai, stf, ce m-ai speriat!ghitza: rofliar un alt char, florinel sa zicem, il posteaza pe bobitza zicandu-i un "stf" amical unui prieten. TOTI facem asta in fiecare zi. Nu cred ca i-am zis vreodata stf unui prieten si altul sa se bage sa ma loveasca pentru ce-am zis, sau mai stiu eu ce astfel de exemple.Deci, astept raspuns la cele 3 exemple, cui i-ati da suspend, si cui nu.hai sa vedem de ce luam mereu partea negativa?PLM pote insemna multe: Pe la magazin sau Party La MineExemplul 1:vasile: Ce-ai facut ma la scoala?gheorghe: Pe la magazin, am stat.Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n PARTY LA MiNE!STF : sati traiasca familiaExemplul 3:bobitza: Bai, Sati traiasca familia, ce m-ai speriat!ghitza: roflsi deci de ce sa acordam SS????////////////////////////////////////////////////ar trebui sa se acorde suspend celor ce jignesc in mod abuziv si direct alt plyer din afara clanului sau aliantei!Toate discutzile ce se deschid in interiorul si respectiv pe chatul de guild @ sau aliantza @@ ar trebui moderate de catre Guild Masters si cei care se afla la conducerea acestora....Nu au treaba admini cu ce limbaj folosim noi pe aliantza!Si daca cuiva nu ii convine limbajul meu pe aliantza sau guild este liber sa plece! bye bye!Ma repet: Admini si Moderatori LinkMania nu ar trebui sa isi bage nasul in chatul de Guild sau Aliantza!Sunt discutzii private intre colegi de guild care trebuiesc remediate de catre Guild Masters! Doar asta e rolul lor!
SWAt2000 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Eu cred ca ar trebui pedepsite toate 3, ca deh...ce ar fi daca toata lumea ar vorbi pe normal chat asa ?ai vedea numai dialoguri gen " x: oooo salut vasilee y: stf ba ghitza, ce set tare am"sau "x: plm ce plictiseala y: stf sa-ti treaca"Nu cred ca va este lene sa scrietzi "pe la magazin, am stat" "sa-ti traiasca familia, mersi de party" sau "da-te-n party la mine" (aici in caz ca se considera ca asta ar insemna aceste prescurtari)Este doar parerea mea...iar despre guild chat sau ally, no way, oricat de vulgar ar vorbi cineva.. nu trebuie postat :D
magyi Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 mda , bun post bunny este cat se poate de expresiv. parerea mea ca in aceste cazuri numai costica ar trebui sanctionat pentru ca este clar : nu neaparat pentru limbaj dar in primul rand pentru nesimtire , costica face ks si il ignora constient playerul care detine spotul.de asemenea in acest caz eu as acorda suspend nu numai daca nu ar fii folosita expresia "plm". cel mai tare este faza ca sunt playeri care cunosc regulamentul si se feresc de suspenduri la limita . exemplu : Exemplul 2:marinica: No ks!costica: Da da-te-n spanac!in cazul in care nu exista ks pe o perioada de mai mare sau minim 2 min , costica nu va primi suspend. ceea ce eu consider ca este GRESIT ! nesimitirea este clara in cele doua cazuri , si daca marinica este mai aprig la manie poate urma o expresie de genu` : marinica: mars ma da`te`n kkt . si ia ghiciti cine va fii sanctionat ? exact : marinica !eu nu cred ca asa ar trebui rezolvata o plagere de acest gen. vb lui bunny , toti folosim aceste expresii , si la bine si la rau . conteaza doar contextul in care sunt folosite si e fiecare le interpreteaza cum vrea , sau cum stie. eu as sustine ca nu ar trebui sa posteze pentru limbaj DECAT persoanele care care sunt aduse eventualele injurii.in primul exemplu gheorghe nu are nici cea mai mica intetie de a aduce vreo injurie cuiva , no suspend ever.sar`ma bunny ca ne tii ocupati p`aci cu topicuri d`astea. :cool2: ati da suspend pentru asta : player1 SM : ce are mane serverul ? player2 BK : plm , nu stiu ...sau pentru asta : player1 SM : ce are mane serverul ? player2 BK : nu stiu ma sa`mi bag pl`n el !sper sa nu iau ss . :hail: Good Day :tiphat:
bunny Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 ati da suspend pentru asta : player1 SM : ce are mane serverul ? player2 BK : plm , nu stiu ...sau pentru asta : player1 SM : ce are mane serverul ? player2 BK : nu stiu ma sa`mi bag pl`n el !sper sa nu iau ss . :hail: Good Day :tiphat:Primul nu, al doilea da. Prima expresie e ca semn de punctuatie acel "plm" dar a doua expresie se refera clar la server, e o actiune, isi baga ceva in el de server. :D Pe cand prima, o actiune pasiva, daca-i pot spune asa. :) Totul tine de context, iar daca regula de limbaj ar trebui schimbata, trebuie sa fie si cumva formulata. Nu poti pune 2 exemple cum ai pus tu de exemplu, ca playerii interpreteaza incontinuare si vor spune, dar de ce, ca n-a fost asa, a fost chiar invers, ma incadrez la exemplul 1 si nu 2. Si multe multe altele. Sincer, sunt in pana de idei de a formula o regula de limbaj si sa exemplific cele 2 idei de limbaj, pasiv-activ.Dar, avand in vedere regulamentul in sine, tin sa-i accept replicile lui pogo, ceea ce rezulta suspend la amandoi. Dar, ca parere personala doar al doilea ar trebui sa ia suspend, insa dupa regulament, as da la amandoi.
razvan.ro Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Injuriile prescurtate aduse unui player trebuiesc sanctionateEx:1.stf ioane! 2.fmm ioane!Injuriile prescurtate aduse unui item sau goblinului nu ar trebuii sanctionateEx: 1.fmm de scut! 2.stf goblin hot!Orice alte injuraturi neprescurtate sa fie sanctionate indiferent cui ii sunt adresate.Iar ca o paranteza ... eu nu consider expresiile "plm" si "smf"ca fiind injurii.voi ce ziceti?
bunny Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Orice alte injuraturi neprescurtate sa fie sanctionate indiferent cui ii sunt adresate.Iar ca o paranteza ... eu nu consider expresiile "plm" si "smf"ca fiind injurii.voi ce ziceti?Normal, pentru ca sunt actiuni pasive, am mentionat in primul reply. (mai putin smf, dar tot pasiv e, ca n-ai cum sa te f*ti singur, if you know what i mean).
bunny Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 right ... so ... ce zici de parerea mea ?Da sunt de acord, mi-a placut formularea, dar nu stiu cat dintre players vor intelege. Serios ca unii sunt si analfabeti, fara misto. :| O sa te intrebe de ce ai dat suspend acolo si acolo nu? Si te vor injura pe la banati pana te plictisesti.
Dream Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Injuriile prescurtate aduse unui player trebuiesc sanctionateEx:1.stf ioane! 2.fmm ioane!Injuriile prescurtate aduse unui item sau goblinului nu ar trebuii sanctionateEx: 1.fmm de scut! 2.stf goblin hot!Orice alte injuraturi neprescurtate sa fie sanctionate indiferent cui ii sunt adresate.Iar ca o paranteza ... eu nu consider expresiile "plm" si "smf"ca fiind injurii.voi ce ziceti?Avand in vedere limbajul de balta care-l folositi in momentul de fata pe acest servar si cum sunteti foarte ingeniosi in aceste prescurtari care le folositi pentru jignirea unui player sau diverse motive acestea trebuiesc sanctionate.In momentul de fata sunt playeri de diferite varste,baieti sau fete si nu sunt deacord cu orice metoda care o aplicati voi pentru a jicni un player
SWAt2000 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ex: 1.fmm de scut! 2.stf goblin hot!potzi spune astea si pe guild chat, sau ally, si vei fi sigur ca nu te posteaza nimeni, pana atunci...eu nu's obligat sa-i vad toti astia care stau cu p*** in gura toata ziua cum "vorbesc" sau isi descarca nervii pe un joc oO
3XTR3M Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Atata timp cat discutiile respective sunt pe guild chat sau discutabil pe alliance chat eu n-as acorda suspend nimanui, probabil isi permit familiaritati obscene unul cu altul si oricum daca e vorba de o cearta, GM-ii vor rezolva problema repede.Daca discutia este pe public chat sau pe global as da suspend in cazul 2 clar, iar la celelalte cazuri as arata clementa dupa ce i-as avertiza ca nu e frumos sa vorbeasca asa pe public, ca nu e toata lumea obligata sa citeasca perlele lor, deci probabil un avertisment si la a doua abatere suspend.
Forbidden Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ok, am stat am citit 3 pagini in 2 minute +1 minut pana scriu aici.Sunt 3 solutii viabile:1. Un filtru pe cuvintele astea, este foarte usor de pus. In caz ca romanul este inventiv si pune puncte sau paranteze sau mai stiu eu ce, suspend. Filtrul este pun cu un motiv incalcarea lui duce la suspend.2. Ban la toti care spun prescurtarile astea pe orice chat. Nu toata lumea vorbeste asa, nu toata lumea apeleaza la scurtaturile astea in viata de zi cu zi.3. S-ar putea modifica putin regulamentul ca in cazul cuvantului noob, daca il repeti de mai multe ori sau il folosesti drept jignire esti pasibil de suspend. Daca nu te adresezi nimanui si nimeni nu se simte ofensat atunci treaba ta, fi cum esti. Problema este ca intotdeauna se va simti cineva ofensat.Deci si prin urmare cea mai buna solutie ar fi un filtru astfel ar rezolva problema moderatorilor, daca spui o prescurtare apare filtrul daca ai incercat sa treci de filtru iei ban. Simplu.
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Bunny,te complici degeaba.Stii ca am luat suspend si pentru plm si pentru insulte "subtile".Ar trebui sanctionat orice limbaj prescurtat,fie el activ sau pasiv, pentru a nu lasa loc de interpretari.Intotdeauna se vor gasi caposi cu o suta de reevaluari.
Prutus Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 vrei sa te descarci pe goblin? dati pm si injura acolo cat te tine :rofl1:
bunny Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Bunny,te complici degeaba.Stii ca am luat suspend si pentru plm si pentru insulte "subtile".Ar trebui sanctionat orice limbaj prescurtat,fie el activ sau pasiv, pentru a nu lasa loc de interpretari.Intotdeauna se vor gasi caposi cu o suta de reevaluari.Stiu, si eu am luat cand era birdy pe charu meu de i-a zis lui spiky un "daten plm:)))" amical, ceea ce m-a facut sa cred ca nu-l meritam, nu ii era adresat celui care m-a postat, dar na, dupa regulament, trebuie sanctionat tot.
Guest Sadi022002 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pe 97 nu erau acceptate nici un fel de prescurtari , dar aici cum au intervenit interesele personale sau ale aliantzei s-au gasit repede motive de tot genul pt a fi nepedepsitzi cei in cauza.Dc sa ne mai ascundem dupa degete cand asta este adevarul.
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pe 97 nu erau acceptate nici un fel de prescurtari , dar aici cum au intervenit interesele personale sau ale aliantzei s-au gasit repede motive de tot genul pt a fi nepedepsitzi cei in cauza.Dc sa ne mai ascundem dupa degete cand asta este adevarul.Hai ma lasati teoriile conspirationiste.Pe 97 Oddyzeus nu dadea suspend pentru "plm".
FuLg3r3k Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 doar in cazul 2, normal, as da suspend. daca nu ti se adreseaza tie de ce sa-l postezi? sa primeasca suspend pentru ce? pentru ca a vorbit cu un prieten asa cum vorbeste de obicei?eu in general n-am fost niciodata de acord cu postatul pentru limbaj neadresat. fie el pe global, guild sau party.dah in cazul nr 2 suspend :-" in rest :)) bunny nefondata !
Guest Kamikaze Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 un primt mai vechi spus de un admin -_- http://img147.imageshack.us/my.php?image=dovada.jpgacolo se referea la jignire, gen "prost, cocalar" etc. "plm" intra la categoria injurii.