MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 iesi la agatat elfitze :))...sau , pardon....mai scoate si tu fata in oras maniacule :nanana:
Guest sir_Frosty Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 M-am intalnit azi cu Andra deja. Altceva ca am iesit cu elfa azi. :P Cred ca ma bag sa joc niste Guitar hero sau CoD4.
MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 mai bine bagi un film si o bere...e mai relaxant **
Guest Doxxx Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Apopo de film.. Ma mai uit odata la "Inside". Cel mai tare film horror. RECOMAND! Dar fara bere...Ca o dai pe toata afara :)). De fapt mai bine sa nu ai nimic in stomac.
MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 sau daca vrei un joc clasic BETON incearca Devil May Cry 3 for PC........e super tare...si scenariul si muzica si filmuletzele (vezi pe youtube imagini dc vrei intai).
Guest sir_Frosty Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Errr cica trebuia sa fie postul meu :D ala. ^^ DMC 3? Sa-mi rup padul in doua? Nu prea am chef de anime.
MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ce-am innebunit? :blink: .....de aia exista situri de torrente :hail: hai ca ne mai auzim si maine....srv off = somn usor b-(
solo_boy Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 hai ca daca se da rr db va fur heavanul =)) =)) hmm doamne dai rr db ca sa incepem toti de la ) :cool2: :cool2:
Brook Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 poopa la ingerashi , hon kiss u ! mai stai si u on dupa ora 00:00 ^^ spor la lvl
MYKIDUTA Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Neatza all ! si un weekend minunat :)ps. ce bine se doarme fara muuuuu :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: ps2. welkom noilor vzitatori :tiphat:
kenjyi Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 sau daca vrei un joc clasic BETON incearca Devil May Cry 3 for PC........e super tare...si scenariul si muzica si filmuletzele (vezi pe youtube imagini dc vrei intai).Mi-am facut si eu un cont pe srv asta cica nou, m-am chinuit 2 zile sa dau de cineva cunoscut (adica am stat pe spotul lui Godric), dar n-am avut succes.Myki, rusine! Aflu de la altii ca ai jucatAtlantica ?? :sef:
MYKIDUTA Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 1. pai nush unde a avut el spot........eu oricum am fost aproape in fiecare zi din ultimele 2 saptamani on, asa ca, ptr rezolvarea problemei da pm/mail in joc pe nick Mykidutza sau Doxxx (el a lasat si id mess pe forum, asa ca se putea rezolva problema mai rpd ^^)ps. pana si teo a fost on ultima saptamana..... :-?? 2. ce e aia ATLANTICA???? trimite-mi link pe mess ca nu imi dau seama ce joc e momentan :)gata...mi-am adus aminte....inka mai am contul activ ;)).....mi se pare ca intrasem sa vad cum e, dar cere prea multe resurse ptr pc meu +ca am reinstal windosu..asa ca am abandonat ;)....back to MU :comp1:
pogo_mg Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 abia am facut lvl 7 si iar se da rr db ?? :rofl2: :rofl2: :rofl2:asa nu ma joc :))
MYKIDUTA Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 tztztztzt....nimic , nimic ........cam neseriosi astia dp link, la cate orgolii isi aroga cu #cel mai tare furnizor de jocuri on-line# :angry1: am vazut serv private mai mici, care au reactionat mai bine la situatii de criza de genul asta :comp1: ps. ce face lumea? cum e :beer: ?
MYKIDUTA Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 dau rr :crazy: :crazy: uratule..ai luat top page si postul 200 ^^........ai castigat......2 zile pauza de MU...premiul intra in vigoare de...ieri :comp1:
Guest sir_Frosty Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 dau rr :crazy: :crazy: uratule..ai luat top page si postul 200 ^^........ai castigat......2 zile pauza de MU...premiul intra in vigoare de...ieri :comp1: =)) Eu joc niste Guitar hero III! Cine vrea sa facem un guitar battle? :kar: