MYKIDUTA Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Se joacă din plin. :> Neaţa şi aici! true :nanana:
GodrIc Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Hm, cred ca imi voi face si eu un lvl 1 dar mai exista bara din davias pe s1 ? :-?
MYKIDUTA Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Neatza`ps. ptr cei din clan: :-?? dc pun poze cu femei treceti mai des pe aici?
thoricik Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sal all....si eu sunt unu care incerca sa revina in rai....dar se pare ca Sf.Petru nui acasa(doxx).... yoy trebuie doar sa dai de Doxxx si te ia el :}{ Guys, au avut loc niste restructurari, in urma unor neintelegeri Pheonix a fost data afara din alianta Teroare. Eternity au facut alianta cu DarkSide si pe urma li s-a alaturat si guild-ul Teroare dupa desfintarea completa a aliantei Teroare. 'Miscarile' acestea s-au precipitat destul de recent (sambata seara), dupa cum i-am spus si lui Mykidutza pe pm, sper ca ne mai putem suporta in party-uri :) numai bine! Tot raul spre bine, cu alianta sau fara tot oameni suntem si este mereu un loc de Buna ziua! :"> neatza ^_^ se poate... mai greu cu vrutu :P spor ce ce cum greu eu am aproape 200 :"> neatza :D :P neata :D p.s. hai luk mai cu spor la spam :">
MYKIDUTA Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Hm, cred ca imi voi face si eu un lvl 1 dar mai exista bara din davias pe s1 ? :-?hai bre...ca ne ameninti de cateva zile si ..nik ^^dc nu e bara....o facem :bananadance2:
NoComment Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :angelbath: :wub:
MYKIDUTA Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Nite loome!NEWS!...welkom noilor veniti: spk_ si xol :P.......pozne de familie mai tarziu :beer:
i sin Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ce ce cum greu eu am aproape 200 :">hai că mă întreci ;;)btw neaţa ^_^
solo_boy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 sall allThora vad ca te-ai apucat serios de mu (chiaar daca szic tu ca nui asa :)) )Doxx iti surade ideea sa facem o alianta Haven&Konoha(Raiu cu satu de ninja combinatie mortala :D :D )
MYKIDUTA Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Neatza all!o zi insorita la tt lumea......ps. cica unii au teze...bft la pitici :))
GodrIc Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hai bre...ca ne ameninti de cateva zile si ..nik ^^dc nu e bara....o facem :bananadance2:Tot vreau dar nu apuc :P Pe weekend s-ar putea tho :)Morning and dont forget the " :blink: "
MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Neatza all!......cofieeeeeeee cofiiiiiieeeeee cooooofiiiiieeeee.......ca no fi....cafeat tot :crazy: vreau
MYKIDUTA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 bre...da macar degetu cu amprenta puneti aici dc nu aveti chef de scris :kar:
Guest sir_Frosty Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ma obisnuisem cu Mu, acum nu stiu ce sa fac. :)) Cand am si eu timp liber...se intampla ceva cu servarul.