Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

salve salve.....incet incet ne adunam :)

1. Godblue da-i un mail in joc si lui Doxxx sa vedem cand va gasim pe am2 on in joc ca sa va ia in guild (si pogo e in aceeasi situatie deoarece Doxxx a fost plecat zilele astea)

2. avem si un dezertor (Black.Hawk).....nu e nici o pierdere ptr noi, dar as prefera sa nu i se acorde sprijin (party, iteme, etc....in cazul in care dati peste el).

Posted

Neatza loome :beer:

sa aveti o duminca placuta (chiar dc nu e soare - more time for muuuuuuu) :bananadance2: :bananadance2:

`neatza ...la noi s-a "deschis" si soarele :)

Posted

salutare ingerasi :beer:

toricik , la cununie se servesc si ceva prajituri s.a.m.d., poate ne aduci si noua :yum:

nu nu nu se aduce nimic de acolo =)) , dar a fost prajitura Petre Roman ... O.o

Pentru inceput HI ALL si ma bucur ca va revad ,mereu am sperat ca vom fi iar impreuna ,cu Myk am discutat ,Kenjyi cindva de mult,cu Vic m-am intalnit pe un servar, Pisu am mai auzit asa de el , cu restu abia astept .Acum sa trecem la lucruri serioase, daca sintetzi pe aici am hoatrit ca e cazut sa ma reapuc si eu de LINK .am un dw cu numele GodBlue,cu 125 lvl ,daca se poate as vrea sa intru si eu in guilda:HEAVEN FOREVER.Pentru incheiere as dori sa o salut in mod special pe THORA fara ea cred ca restu eram istorie FELICITARI SI }{}{}{ si nu in ultimul rind ms MYK ca ai lasat mesajul acolo si am dat de voi,heave fun si sper sa fim cit mai multzi din vechea garda :clap: :clap: :clap: http://img223.imageshack.us/my.php?image=avataresupermarphabylau.png

Vai ma bucur tare mult sa te revad God :-* sper sa reusesti sa dai cumva de Doxxx si sa revii acasa }{}{}{

salve salve.....incet incet ne adunam :)

1. Godblue da-i un mail in joc si lui Doxxx sa vedem cand va gasim pe am2 on in joc ca sa va ia in guild (si pogo e in aceeasi situatie deoarece Doxxx a fost plecat zilele astea)

2. avem si un dezertor (Black.Hawk).....nu e nici o pierdere ptr noi, dar as prefera sa nu i se acorde sprijin (party, iteme, etc....in cazul in care dati peste el).

uhhh dar de ce ? :sad:

p.s. ce buna e papa la un gratarel afara, pacat ca ne-a prins ploaia in timp ce ne prajea soarele =))

p.s.s. ati vazut ce spammer nou avem? luk mami baga tare :">

Posted

NEWS!

alianta down :-? dc stie care va dc, bine, dc nu, tot bine :dontknow:

ps. acu a ajuns si pacilea soarele

Guys, au avut loc niste restructurari, in urma unor neintelegeri Pheonix a fost data afara din alianta Teroare. Eternity au facut alianta cu DarkSide si pe urma li s-a alaturat si guild-ul Teroare dupa desfintarea completa a aliantei Teroare.

'Miscarile' acestea s-au precipitat destul de recent (sambata seara), dupa cum i-am spus si lui Mykidutza pe pm, sper ca ne mai putem suporta in party-uri :)

numai bine!

Posted

p.s.s. ati vazut ce spammer nou avem? luk mami baga tare :">

ii :D bag bag ;;)

hai vii la un party? xD

Guest Doxxx
Posted

Salutari lume!

AM revenit. :D

Myki in seara asta sunt on. Da-mi add ca sa fim siguri si sa tinem contacul mai bine: lil_doxxx.

Facem alianta cu Maniacii daca vor, sa vorbim.

Posted

welkom dox.

da luk...sry de party..mi-a pikat netu :comp2::comp2: :comp1:

nu`i nik :D... dar acush numai am loc sa te iau :(

Posted

Neatza loome!

np. nu am shomat niciodata :)....numai sa nu vrei nu gasesti spot sau party :))

ps. ptr pogo si GodBlue...dc nu dati de doxxx in joc, dati un trace dupa id mess (lil_doxxx) ca sa stabiliti o intrevedere :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...