GodrIc Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Neata :DThis topic needs more spam, you kno` :>And like omg myki were have you been ? :o
MYKIDUTA Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Neata :DThis topic needs more spam, you kno` :>And like omg myki were have you been ? :o always here, old man :nanana:
MYKIDUTA Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 neatza all! si Pregatiri Fericite de Paste :))bre, da rusine sa va fie...pica topicul... :angry1: :angry1: :angry1:
-SomE- Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 #neatza neatza#hehe mam apucat si eu de s1 :P:P#primiti si pe mine ?
thoricik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 salutare ...aici \/\/_AK_\/\/spuneti-mi si mie cum fac semnul ala kre il am eu la nick , cum il fac pe forum ^^cu stima si respect , AKPai nu e greu de scris ai un semn pe tastatura in dreapta langa cel cu acoladele si paranteza patratata >> \ apoi mai jos tot in dreapta langa shift ai semnul >>> / si cu shift si tasta de langa zero apasate in acelasi timp >>> _ (deci nu e greu :D )neatza loome!.....eu tot nik ala il am..da nu prea joc :))ps. am o solutie ptr a ne recapata numele, dar e cam.....cu bataie, si avem nevoie de tt relatiile care mai joaca pe serv ^^. treaba ar fi cam asa: facem KOS pe membri actuali ai clonei pana ies din clan sau se lasa de joc, in cazul in care Gm lor nu intelege sa isi sckimbe numele clanului ^^ehh la lvl-ul nostru cam greu oricum am vazut ca nu prea activeaza nici in joc cine a facut guildul (cel putin asa se plangea unul din guild pe forum in topic la ei )#neatza neatza#hehe mam apucat si eu de s1 :P:P#primiti si pe mine ?te primim doar sa prind un pic de timp liber sa fac un guild :">Paste fericit tuturor !
thoricik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna... HRISTOS A INVIAT!
NoComment Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Neaţa! Câte topicuri aveţi oameni buni? :blink:Suntem peste tot :DHristos a inviat :D
thoricik Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Neaţa! Câte topicuri aveţi oameni buni? :blink:doar cate unu pentru fiecare versiune ;;)
Sly Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 doar cate unu pentru fiecare versiune ;;)Ete şi pe Thori, greu mai apari.Ce-ai facut, m-ai băgat la "appear offline"? Am vrut să-ţi urez un Paşte fericit, zilele astea, dar până o să apari şi la mine în listă...o să trebuiască să-ţi zic: Craciun fericit!Te pup, transmite-i şi lui ruddy: toate cele bune!
thoricik Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ete şi pe Thori, greu mai apari.Ce-ai facut, m-ai băgat la "appear offline"? Am vrut să-ţi urez un Paşte fericit, zilele astea, dar până o să apari şi la mine în listă...o să trebuiască să-ţi zic: Craciun fericit!Te pup, transmite-i şi lui ruddy: toate cele bune!hrrr pai nu apuc sa stau deloc pe calculator...mai mereu sunt la lucru iar cand ajung acasa seara calculatorul e ocupat de Rudy ca lucreaza de acasa de la 19-3 noaptea :rofl2:
Guest Doxxx Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Prieteni am refacut guilda Heaven ! :hello: Va astept cu cea mai mare placere :beer: . Nickul meu este Doxxx.
MYKIDUTA Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Prieteni am refacut guilda Heaven ! :hello: Va astept cu cea mai mare placere :beer: . Nickul meu este Doxxx.oky...baga lvl sa poti lua ^^
MYKIDUTA Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 haide bre :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: acum cand am reinceput aici, a disparut lumea?