eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ' date='Jan 6 2010, 23:58' post='4617849']eu ma refeream la adevarata putere din Romania.. ca sunt cativa tigani foarte bogati nu inseamna nimic.. de ce? pentru ca ei au furat mai mult pe fata, pe cand ai nostri romanasi albi au fost invatat sa fure fara sa ne dam noi seama.. probabil de aia nici nu vrem sa-i educam.. sa nu ajunga si la ei cumva secretul succesului p.s. erou Hitler? ms ca m-ai facut sa rad.. daca citeai mai bine vedeam ce am scris si in paranteza :P daca se poate vb frumos cu ei.. de ce sa nu o facem? eu chiar am niste amici tigani si sunt de treaba la majoritatea dintre romani a ajuns sa le fie frica de tigani si asta ii intarata si mai tare.. si la asta ma refeream cand ziceam de ignoranta.. Dar de ce sa ii educam noi?Ei nu se pot educa?.....sau sunt cumva prea prosti pentru a se educa singuri? Incepi sa imi dai dreptate Dani!
SpAnCHoC Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nazismul si Comunismul nu a adus nimic bun pe aceasta lume.
Domino628 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Eugen, era sa uit, am trucat o poza cu o fapta buna de-a lui Hitler, idolul tau, ti-o dau ca s-o pui wallpaper: ps: daca vi se pare normal ce vedeti acolo consultati un psihiatru.
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ' date='Jan 6 2010, 23:58' post='4617849'] daca citeai mai bine vedeam ce am scris si in paranteza :P daca se poate vb frumos cu ei.. de ce sa nu o facem? eu chiar am niste amici tigani si sunt de treabala majoritatea dintre romani a ajuns sa le fie frica de tigani si asta ii intarata si mai tare.. si la asta ma refeream cand ziceam de ignoranta.. Termina te rog cu frazele de genu,ca mai am un pic si ma dau cu capu de pereti cand vad ceea ce scrii.Nu traiesti langa tigani,dar crezi ca-i poti schimba,ma bucur pentru tine ca ai vise marete.
Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dar de ce sa ii educam noi?Ei nu se pot educa?.....sau sunt cumva prea prosti pentru a se educa singuri? Incepi sa imi dai dreptate Dani!nu incep sa-ti dau dreptate.. ci pur si simplu ei s-au obisnuit cu ideea de a nu munci si de a li se da mura in gura.. noi i-am invatat asa deci noi trebuie sa-i dezvatam (ex cersetoria si frica fata de ei).. la asta ma refeream..'p.s. Loyd, doar teluri marete am :P
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ' date='Jan 7 2010, 00:03' post='4617880'] nu incep sa-ti dau dreptate.. ci pur si simplu ei s-au obisnuit cu ideea de a nu munci si de a li se da mura in gura.. noi i-am invatat asa deci noi trebuie sa-i dezvatam (ex cersetoria si frica fata de ei).. la asta ma refeream..Ai dreptate,noi i-am invatat ca am fost buni cu ei si le-am dat,i-am ajutat,noi suntem prostii aia.Acum ii dezvatam,funie si sapun.
octavian_tavi_3 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ai dreptate,noi i-am invatat ca am fost buni cu ei si le-am dat,i-am ajutat,noi suntem prostii aia.Acum ii dezvatam,funie si sapun.Pun eu intrebarea urmatoare: Romania a fost singura tara unde au venit tiganii? De ce nu aud in Franta, Anglia, Germania ca au probleme cu rromi lor? Pentru ca acele state i-au integrat in societatea lor. Nu i-au exterminat, nu i-au gazat, le-au oferit educatie si o sansa.Si iar repet daca te-au batut/te-au furat unii tiganii (cred ca nu ti-au facut asa ceva toti rromi pe care i-ai vazut), unde era politia, ai facut reclamatie ?Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii.Hitler a stiut ce sa zica ca sa manipuleze pe toata lumea.
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pun eu intrebarea urmatoare: Romania a fost singura tara unde au venit tiganii? De ce nu aud in Franta, Anglia, Germania ca au probleme cu rromi lor? Pentru ca acele state i-au integrat in societatea lor. Nu i-au exterminat, nu i-au gazat, le-au oferit educatie si o sansa. Si iar repet daca te-au batut/te-au furat unii tiganii (cred ca nu ti-au facut asa ceva toti rromi pe care i-ai vazut), unde era politia, ai facut reclamatie ? Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii. Hitler a stiut ce sa zica ca sa manipuleze pe toata lumea. Tu imi amitnesti de Mazare Il respect pe Mazare pentru ca prin atitudinea sa a deranjat o "clasa" prezenta in romania. Dupa cum se vede evreii fac gura cat sura... hai sa ii compatimim... saracutii, s-au speriat de Mazare, nazistul... Sunteti penali! Ma faci sa rad cu ideile tale precum ca evreilor le este frica de un nou holocaust Tot ce vor sa faca este sa atraga atentia asupra lor si sa ceara despagubiri in continuare, totul este legat de bani dar nu stiu cat le va merge pentru ca lumea sa saturat de acuzatiile de antisemitism.. Si eu cred ca Hitler este un bun nationalist. A fost singurul care a luptat impotriva bolsevicilor si evreilor mafioti! Hail Hitler! Edit: 6 milioane de morti sunt gogosi servite frumos si ambalate in filme regizate chiar de evrei cam asa s-a ajuns la cifra de 6 milioane de victime, si asta doar pentru ca Israelul sa primesca despagubiri de miliarde, iar apoi sa construiasca prin parcuri monumente ale holocaustului
Trayus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daca stam sa ne gandim,Hitler a fost unul dintre putinele genii ale lumii.Einstein a fost geniu in fizica.Michael Jackson a fost geniu in muzica.Hitler a fost geniu in razboi.Scopul lui a fost deplasat.Dar,i s-a permis sa faca tot ceea ce a facut,nici Dumnezeu nu a intervenit.Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii.Stii ce a patit Ucraina pentru ca le-a dat graul si alte resurse necesare?I-au macelarit.Noi am fost folositi pe post de carne de tun,pioni in prima linie.Si te mira ca foloseau resursele noastre?Si imperiul roman facea la fel.
Whiplash Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pun eu intrebarea urmatoare: Romania a fost singura tara unde au venit tiganii? De ce nu aud in Franta, Anglia, Germania ca au probleme cu rromi lor? Pentru ca acele state i-au integrat in societatea lor. Nu i-au exterminat, nu i-au gazat, le-au oferit educatie si o sansa.Nu. Tarile occidentale au adoptat o politica foarte buna in ceea ce priveste imigratiile, avand in vedere ca deja se confrunta cu destule minoritati problematice. Tiganii sunt facuti pachet si trimisi inapoi de unde vin, adica de la noi, ca asta e poarta lor catre Europa. Si in virtutea statutului nostru de sclavi pe care il avem in UE, negociat cu grija de politicieni calici, noi suntem obligati sa le acordam drepturi si sa-i crestem. Asta in conditiile in care toti ceilalti ii expulzeaza.Si iar repet daca te-au batut/te-au furat unii tiganii (cred ca nu ti-au facut asa ceva toti rromi pe care i-ai vazut), unde era politia, ai facut reclamatie ?Ti-a dat prin minte ca politia nu face nimic?Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii.Iesirea Romaniei din razboi a fost un complot pus la cale de comunisti si realizat cu ajutorul unor politicieni mişei care i-au tras sforile regelui Mihai in asa fel incat sa-l dea jos pe Antonescu. Cauta si vezi cum i-au rasplatit comunistii dupa, atat pe ei(liberalii, marele partid istoric PNL), cat si pe Mihai I de Hohenzollern(doar numele i-a mai ramas).
octavian_tavi_3 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ti-a dat prin minte ca politia nu face nimic?Pai vezi... care e problema ... nu avem justitie si nici politie si asta din vina cui e?PS tarile din ue nu iti trimit cetatenii lor de origine rroma la noi in tara, trimit doar infractorii/cersetorii romani, indiferent de etnie ...
Dropkillerz Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Pun eu intrebarea urmatoare: Romania a fost singura tara unde au venit tiganii? De ce nu aud in Franta, Anglia, Germania ca au probleme cu rromi lor? Pentru ca acele state i-au integrat in societatea lor. Nu i-au exterminat, nu i-au gazat, le-au oferit educatie si o sansa.Si iar repet daca te-au batut/te-au furat unii tiganii (cred ca nu ti-au facut asa ceva toti rromi pe care i-ai vazut), unde era politia, ai facut reclamatie ?Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii.Hitler a stiut ce sa zica ca sa manipuleze pe toata lumea. De cand au acele state tigani?
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pai vezi... care e problema ... nu avem justitie si nici politie si asta din vina cui e?PS tarile din ue nu iti trimit cetatenii lor de origine rroma la noi in tara, trimit doar infractorii/cersetorii romani, indiferent de etnie ...Iar toti tiganii sunt cersetori si imputiti....Hai ba ce dracu, ne mintim singuri?Tiganii au locuri speciale in licee si facultati (in vreme ce alti copii trebuie sa dea examene pt examene), au traguri de job-uri doar pt ei, festivaluri, ajutoare sociale, centre pentru integrare etc. Cati dintre ei accepta sa foloseasca aceste avantaje? Foarte putini. Pentru ca viata noastra facuta de reguli si cadre precise nu este pt ei. Scoala, serviciul, legile etc sunt toate ingradiri pe care mentalitatea lor le refuza....in cele mai multe cazuriIn ultimii zeci de ani, emigratii, in special islamicii, au creat cartiere in care politia intra cu frica, dar asta nu i-a impiedicat pe albii europeni sa exalte de fericire ca li se transforma societatea in una "multiculturala".Partea interesanta e ca multi musulmani sunt extremisti. Chiar si acum, sunt adeptii pe fata ai jigadului, care cere supunerea si uciderea tututor celor care nu cred in alah. Acestia vor fi din ce in ce mai multi in Europa. Sigur, atitudinea asta e usor diferita de corectitudinea politicax fara margini a majoritatii albilor.Nu ne ramane nimic de facut decat sa proslavim corectitudinea polititca si sa speram ca, atunci cand vor fi majoritari in Europa, islamistii vor da dovada de acceasi toleranta si corectitudine politica fata de minoritatea alba si crestina asa cum dam noi dovada acum.
octavian_tavi_3 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 De cand au acele state tigani?Sute de ani?http://en.wikipedia.org/wiki/Rroma
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sute de ani? http://en.wikipedia.org/wiki/Rroma Hai octaviane termina cu cacaturile ca esti enervant... Ce scrie pe wikipedia The Romani (also Romany, Romanies, Romanis, Roma or Roms...Nu iti vine sa ii trimiti la gazare cand citesti asa ceva? Nu era mai bine..... Ciorile (also imputit,jegosi,murdari.... ) Numai incerca sa ne arati cat de IEUROPEAN esti ca nu ne intereseaza. Si un banc misto Alexandru Rosetti, invitat in Israel, este dus sa viziteze si muzeul memorial al Holocaustului de la Yed Vashem. Acolo da peste o statistica a victimelor inregistrate pe tari, in care Romania era trecuta cu 500.000 victime. Om cu crestere aleasa, Rosetti citeste si nu zice nimic gazdelor. Cand se intoarce la ambasada Romaniei, se duce la ambasador si il ia la rost, cum de admite asemenea ineptii. "Lasati domnule academician ca inca e bine", ii raspunde ambasadorul. "La inceput au vrut sa ne treaca cu 600.000, dar am mai discutat cu ei, am mai dus cateva roti de cascaval, icre negre, niste Murfatlar, si au lasat la 500.000! Mai mult n-am putut! N-am avut cu ce!"
Dropkillerz Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Tu chiar crezi ceea ce ii scris acolo?
Whiplash Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sute de ani?http://en.wikipedia.org/wiki/RromaUite-te atent acolo. E o harta cu distributia populatiei de tigani din Europa. Normal ca nu ni-i trimit pe ai lor, ca ai lor sunt numeric neglijabili, fata de cati sunt la noi. Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te ca vreunul din statele occidentale ar avea politicile de integrare a animalelor pe care le are Romania. N-ai mai vedea picior de tuciuriu pe aici.
octavian_tavi_3 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 The Romani (also Romany, Romanies, Romanis, Roma or Roms...Nu iti vine sa ii trimiti la gazare cand citesti asa ceva? Nu era mai bine..... Ciorile (also imputit,jegosi,murdari.... )Numai incerca sa ne arati cat de IEUROPEAN esti ca nu ne intereseaza.Romanian=român in englezaRomania=România in englezaCare-i treaba?<Loyd>Avnd in vedere ca toti profesori de istorie pe care i-am avut au zis cam acelasi lucru: "Tigani au fost peste tot in Europa si s-au integrat, cateodata fortat, cateodata liber, numai la noi inca nu s-a intamplat asta"Am dat link-ul spre wikipedia, ca nu cred ca gasesc o copie a manualelor de istorie pe net ca sa iti arat ce scrie si acolo.Uite-te atent acolo. E o harta cu distributia populatiei de tigani din Europa. Normal ca nu ni-i trimit pe ai lor, ca ai lor sunt numeric neglijabili, fata de cati sunt la noi.Si daca citeai mai mult aflai si cea facut Hitler, de nu prea mai sunt asa de multi pe acolo.
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Romanian=român in englezaRomania=România in englezaCare-i treaba?<Loyd>Avnd in vedere ca toti profesori de istorie pe care i-am avut au zis cam acelasi lucru: "Tigani au fost peste tot in Europa si s-au integrat, cateodata fortat, cateodata liber, numai la noi inca nu s-a intamplat asta"Am dat link-ul spre wikipedia, ca nu cred ca gasesc o copie a manualelor de istorie pe net ca sa iti arat ce scrie si acolo.Care e treaba? Treaba e ca TIGANUL este cioara,nigger pe englezeste. Nu Roman! Tigani prin Europa nu sunt,adica nu in numar mare,aia au alte probleme cu musulmanii asa cum americanii au cu ciorile.Hai sa termin cu vorba despre ciori. Chiar acum cateva zile mi-au intrat 3 ciori in curte :( si nu prea imi face bine sa discutam despre animale.
SpAnCHoC Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daca stam sa ne gandim,Hitler a fost unul dintre putinele genii ale lumii.Einstein a fost geniu in fizica.Michael Jackson a fost geniu in muzica.Hitler a fost geniu in razboi.Scopul lui a fost deplasat.Dar,i s-a permis sa faca tot ceea ce a facut,nici Dumnezeu nu a intervenit.Iesirea Romaniei din razboi l-a scurtat cu cel putin 6 luni, daca Romania nu ar fi intors armele, Hitler ar fi tinut cu dintii de ea, stiti de ce, pt ca tancurile si avioanele si submarinele germane functionau cu petrol romanesc, asta o stiau si aliatii.Stii ce a patit Ucraina pentru ca le-a dat graul si alte resurse necesare?I-au macelarit.Noi am fost folositi pe post de carne de tun,pioni in prima linie.Si te mira ca foloseau resursele noastre?Si imperiul roman facea la fel.vai ce specimen esti!Einstein a fost geniu in fizica.Michael Jackson a fost un "om fara minte".Ce canta el nus e nuema muzica.Hitler a fost un om cu probleme mintale in razboi.
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Si daca citeai mai mult aflai si cea facut Hitler, de nu prea mai sunt asa de multi pe acolo.Poate daca erau mai bine organizati, ne scapau nazistii de o ciuma :(
SpAnCHoC Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Care e treaba? Treaba e ca TIGANUL este cioara,nigger pe englezeste. Nu Roman! Tigani prin Europa nu sunt,adica nu in numar mare,aia au alte probleme cu musulmanii asa cum americanii au cu ciorile.Hai sa termin cu vorba despre ciori. Chiar acum cateva zile mi-au intrat 3 ciori in curte :( si nu prea imi face bine sa discutam despre animale.Mai bine mori in Plm sa scapam de un prost ca tine Dirlewange
Whiplash Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nu vor sa se integreze. E foarte greu de acceptat adevarul. Daca era vorba sa se integreze ar fi facut-o demult. La vremea reformelor agrare de la inceputul sec XX li s-a dat pana si pamant! Ce au facut? L-au refuzat. Sa nu cumva sa puna osul la treaba cioroii. E mult mai simplu sa te tii de gainarii si de cersit si umblat cu cortul. Sa nu-mi zici de identitatea culturala. Cat despre Hitler, parca vorbeam de prezent. Daca ar fi facut si la noi Antonescu acelasi lucru, n-am fi avut problema asta azi. Dar nu e numai asta. Tot la inceputul sec XX cand au inceput sa navaleasca imigrantii din toate partile, in Romania era singurul loc unde primeau cetatenie in bloc, fara niciun fel de proba, fara macar sa-i intrebe daca stiu limba romana. Conditie impusa Romaniei pentru recunoasterea unirii. Nici astazi nu se face asa ceva!
Dirlewanger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mai bine mori in Plm sa scapam de un prost ca tine Dirlewange Komisaru sunt, mai pmul de la mine? Mai arunca un ochi la el )))))) Cat despre Hitler, parca vorbeam de prezent. Daca ar fi facut si la noi Antonescu acelasi lucru, n-am fi avut problema asta azi. Dar nu e numai asta. Tot la inceputul sec XX cand au inceput sa navaleasca imigrantii din toate partile, in Romania era singurul loc unde primeau cetatenie in bloc, fara niciun fel de proba, fara macar sa-i intrebe daca stiu limba romana. Conditie impusa Romaniei pentru recunoasterea unirii. Nici astazi nu se face asa ceva! Greseala fatala pentru cei care habar nu au despre istoria romanilor. Sunt oamenii aceia , care se ocupa de istoriografia Romaniei,putini la numar ,care au sacrificat intreaga lor viata prin biblioteci,arhive ,care au afirmat raspicat ca in Romania nu a fost holocaust, dimpotriva Romania a fost rampa de plecare a evreilor catre Palestina.Baieti ,eu va recomand pentru lectura "Jurnal" al lui Paul Goma.Asta este doar o sursa. Inca ceva, Maresalul Ion Antonescu este unul dintre putinii nostri lideri politici care a a dorit din intrega lui fiinta sa dea verticalitate acestei natiuni.
SpAnCHoC Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Komisaru sunt, mai pmul de la mine? Mai arunca un ochi la el )))))) Greseala fatala pentru cei care habar nu au despre istoria romanilor. Sunt oamenii aceia , care se ocupa de istoriografia Romaniei,putini la numar ,care au sacrificat intreaga lor viata prin biblioteci,arhive ,care au afirmat raspicat ca in Romania nu a fost holocaust, dimpotriva Romania a fost rampa de plecare a evreilor catre Palestina.Baieti ,eu va recomand pentru lectura "Jurnal" al lui Paul Goma.Asta este doar o sursa. Inca ceva, Maresalul Ion Antonescu este unul dintre putinii nostri lideri politici care a a dorit din intrega lui fiinta sa dea verticalitate acestei natiuni. Te regasesti in el. La inteligenta esti :blink: