Jump to content
MisterDevil

pt ai`mai viechi

Recommended Posts

dieci, pientru ca am fost rugat cat se poate de frumos sa dieschid ashest topic si sa nu mai arunc cu pietre in giamurile voastre voi inciepie cu incieputu, caci daca nu am incepe cu incieputu am inciepe cu mijlocu sau cu sfarcshitu, si deh, nu ar mai fi incieput asa... nu ?

era o vreme acum candva, cam prin perioada razboiului de 100 de spoturi, o vrieme in care cand se anunta un gather, lumea sa grabea sa ajunga la gheathar. cu chiloti sau fara, cu bani mai multi sau mai putini, cu chef mai mare sau mai in minus de baut, cu glume mai bune sau mai proaste, cu ochii mai beliti sau nu, si toti cu gandul ca "daca nu ma grabesc pierd spotu si apoi she fac ?". Eh, in ziua de azi la un gather vin maxim 5 persoane, care oricum nu mai joaca mu caci nah ... au pierdut si ei spotul magic candva si doar n`o sa stea in tarcuri .. nu ?

asa ... unde eram ...

deci ne`am vazut si noi aseara astia din timisoara, uimitor de repede am ajuns la concluzia ca s-a cam micsorat populatia timisoarei, de parca i-a mancat pamantu, si mama lui de pamant totusi ca parca a disparut si ketchupu meu. cum sa facem noi gather in 5 persoane din care foarte probabil cel putin 2 erau gay . filozofand noi ce am filozofat pe acolo, am ajuns la concluzia ca mai trebuie un gather, mai pe weekend asa, sa ajunga si lui cr1sty salaru... sa`si permita si el..., dar nu orice fel de gather... ceva pt cei mai batrani, pentru cei care nu mai joaca de mult, si care oricum nu citesc forumu, si pt ce ma mai agit .......

concluzie :

sambata, next weekend de dragul zilelor bune

alta concluzie :daca nu ai chef sa vii nu mai posta draq, mai pe romaneste "impusca-te"

cealalta concluzie : daca iti e frica ca pierzi spotu ... zi si punem un gm sa puna pauza la joc

probabil ultima concluzie : daca stai cu un suc in fata toata seara, e ok... dar sa dai bere celorlalti

ultima concluzie : ne vedem sambata pe la 7(19:30) la fantana

P.S. : in timisoara

Link to comment
Share on other sites

Guest ruddyrullz

Eram sigur ca o sa fie o plsneala. :rofl1:

Chiar ma bucur ca am apelat la tine sa vi cu initiativa (poate eu eram prea dur cu micutii) ;;)

Tsu si Thora vor fi acolo. :right:

Link to comment
Share on other sites

Probabil le e rusine. Intr-un fel nici nu ma mira faptul ca "playerii" astia noi, sa folosc un limbaj adecvat, nu-si fac aparitia. Mai bine stai si te injuri/ameninti cu altii decat sa te distrezi la o bere sau un suc.

Dragii mei, asta e si scopul, sa adunam cat mai multi jucatori noi in special. Care suntem mai "old" ( ma rog, mai nou si daca ai jucat pe sfarsitul bazei trecute de date te numesti "old" =)) ) pe Serveru asta nici nu se pune problema sa nu venim sau sa nu ne strangem.

Oricum o spun cu parere de rau. Nu mai este ceea ce-a fost odata...

Link to comment
Share on other sites

Faza e ca nu numai noi am ramas din Timisoara care jucau/joaca. Mai sunt si altii, dar se pare ca nu au "curaj" sa vina sau eu stiu ... le-o fi frica ca-i mancam ?

Nu are rost sa-i enumar ca nu-i frumos, dar pot pune linistit peste 6-7 persoane care chiar au jucat ( poate chiar joaca ) si erau active si nu le-am vazut fata in viata mea. Nu va mananca nimeni oameni buni !

Rudy, ia te rog legatura cu Ender daca poti, sau lasa-mi pe Messenger numarul lui.

Link to comment
Share on other sites

Uhm ... oricum 99% tot "noi" venim asa ca ar trebui sa facem gather regulat in fiecare sambata :rofl1: si sigur in fiecare saptamana va reusi sa vina macar prin rotatie cate unul mai "nou" sau pe care nu l-am mai vazut de multa vreme :))

p.s. de la Marge aud "poate" de 1 an de zile...acum e insurat si in renovari...e cam greu pentru el :whistle:

Link to comment
Share on other sites

am inceput productia de molotov pt cei care sunt din tm si nu vin

Im taged right =))?

Apropo vas injura dami iau iara suspend unde fras si putrefactie ati fost la ghaderu trecut ca la 19:00 fix am fost acolo si am gasit vantu si pietrele pe scurt miati tras o tzeapa :sef:

PP.S Im there

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...