InsAnE_2010 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Winnetou I & II - Karl May----------------------------------------------------------------http://ipremii.com/index.php?r=Yk1M - dati si voi un click aici k nu va doare mana.plzhttp://www.joci.in/membrii.php?id=2154 - Faza tare /:check out :)
logs Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Pentru cei dezamagiti. Pentru cei dezorientati. Pentru cei in cautarea unor repere pentru a continua in aceasta societate romaneasca disfunctionala si bolnava,Dan Puric - Despre omul frumos"Poate ca acesti oameni frumosi suntem noi si am uitat. Suntem reeducati astfel incat sa ne blestemam conditia de romani, sa purtam cu umilinta aceasta haina pe care Dumnezeu a dat-o fiecarui neam prin care este un popor aparte. Omul frumos se afla printre noi, el doar trebuie sesizat, recunoscut." (Dan Puric)
fanaticaldoll Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 în ideea lansată de logs, recomand Rascumparata prin iubire - Francine Riversun roman superb, un roman despre Dumnezeu, despre dragoste, despre ... noi :)
cristik112 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Toate cartile sunt frumoase in felul lor de afii depinde ce va place sa cititii/de exemplu mie imi plac cartile de aventura da in lumea asta mai degraba te uiti la un film decat citesti
eleodor Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Alice Sharpe - copie la indigoRecomand tuturor! M-a captivat in totalitate
_SkeLeTon_ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cronicile wardstone,se pare ca cartea a 3-a nu este buna deloc,pana acum prima parte cea mai buna,cred ca lungesc povestea...
logs Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Am reusit in sfarsit sa citesc ceva de Herta Muller (laureata premiului Nobel pentru literatura pe 2009).Animalul inimiiO carte trista despre zbaterea omului prins in dictatura, despre universul fricii si minciunii in care se traia in Romania comunista. Sentimentele autoarei fata de uratenia care o sugruma si metafora 'animalului inimii' care se chinuie in fiecare individ sunt elementele cele mai puternice ale cartii.Mi-a lasat un gust amar cartea dar o recomand pentru toti cei care vor sa inteleaga mai mult despre ceea ce am fost si care vor sa caute explicatii pentru felul in care suntem acum.
Lancelot Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Neagu Djuvara Amintiri si Povestiri mai deochiate:) in stilul caracteristic al maestrului..o carte monografie cu amintiri dintr-o epoca apusa :) de citit pentru cei interesati
[CostinV] Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 va recomand niste poezii de nichita stanescu , pentru ca sunt foarte interesante , si romanul Amurg de Stephenie Meyer
Denisutz Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Amurg & Twilight de Stephenie MeyerIon Creanga (tot romanul)Jules Verne - Insula cu elice ( deocamdata)
Kesselring Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Al cincilea as - Rodica Ojog Braşoveanu . Îmi recomandă şi mie cineva nişte cărţi a căror temă principală să fie misterul? Aş fi zis romane poliţiste însă nu doar ele , ceva fascinant cu foarte multe răsturnări de situaţie , cu persoaje extrem de bine conturate , dramă , haz şi un final incredibil .
logs Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Al cincilea as - Rodica Ojog Braşoveanu . Îmi recomandă şi mie cineva nişte cărţi a căror temă principală să fie misterul? Aş fi zis romane poliţiste însă nu doar ele , ceva fascinant cu foarte multe răsturnări de situaţie , cu persoaje extrem de bine conturate , dramă , haz şi un final incredibil .Hai sa incepem cu 2, asa, primele care imi vin in minte:Numele trandafirului a lui Umberto Eco - care e ceva mai mult decat doar un roman de mister... a fost pentru mine pentru un timp cea mai buna carte citita si mai recent aparuta Barbati care urasc femeile, prima din seria Millenium a lui Stieg Larsson. Doar pe asta am apucat sa o citesc dar sunt aparute si urmatoarele, Fata care s-a jucat cu focul si Castelul din nori s-a sfaramat(la editura Trei).
logs Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Alchimia dorintei - Tarun Tejpal (aparuta la Nemira)Pasiune, abandon, erotism halucinant - o poveste de iubire in doua acte, cu India contemporana si vechiul Paris ca toile de fond.... inca mai rumeg despre ea, e o carte tulburatoare...
Guest Dunk[sm] Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Va recomand Baronul Munchausen de Gottfried August Burger. Este o carte cam veche, dar frumoasa. Am citit-o si mi-a placut.
.Clark Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jules Verne - Insula cu eliceDefapt toate de la Jules Verne.In general pentru copii.
Guest deles Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cititi asta: Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului Jean CarperCarte asta va va raspunde la multe intrebari despre diferite situatii din viata de zi cu zi.Creierul ne conduce!
Godless1859 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Recomand "Himera credintei in dumnezeu" de Richard Dawkins.
Lemonade Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Norwagian Wood - Haruki Murakami Read onlineCartea prezinta viata amoroasa a unui tanar (posibil chiar autorul). In ciuda faptului ca Toru Watanabe a avut multe femei sub asternuturi, acesta ramane fidel sentimental doar uneia, Naoko, o adevarata enigma pentru el. Pe parcursul romanului, Toru traieste povesti de iubire ciudate, spectaculoase, romantice si in final, dureroase.