Jump to content
Lancelot

Cum reactionati la manele?

Recommended Posts

Posted

Referitor la "roackeri" , voi daca sunteti la un botez / o nunta / un banchet , credeti ca toata seara veti asculta rock sau house sau hip-hop

Ce vorbesti?! :huh: .. eu personal ascult rock si cand ma duc la o petrecere sau la ce stiu eu ce nu am pretentia sa ascult rock ascult orice la petrecerea respectiva(bine inteles ca inafara de manele ..)

@OT:

Cum reactionez?! :-? .. intai il rog sa inchida telefonu`(sau la ce asculta el maneaua) daca vad ca nu merge nici cum reactionez violent :D ... n`am eu treaba ca ascult ei manele dar in unele situatii devine prea enervant .. am intalnit oameni pe strada care or inceput sa urle ceva de genu` "da-le G*ta" si etc acuma hai sa fim seriosi .. or avea ei gusturile lor ... da nici in halu` asta :blink: ...

Posted

Nu suport manelele, nu suport manelistii, ma enerveaza la culme.

Cand sunt intr`un taxi si soferul asculta manele il rog frumos sa schimbe.Daca sunt in autobuz si cineva asculta manele pe telefon, tac si nu zic nimic.Daca asculta pe strada tare ma uit urat la ei, dar nu le zic nimic, ma bufneste un ras cand trec de ei.La petreceri cu clasa de ex, sau cu altii care nu fac parte din grupu` meu si se baga manele ies din camera respectiva si ma duc cat mai departe sa nu aud manelele.

Din cate am vazut eu, nu rock`erii se leaga de manelisti pe strada, ci invers. Mi s`a intamplat de atatea ori.

Nu cred ca oamenii cu o inteligenta peste medie, asculta manele. Zic asta pentru ca nu cunosc.

Pentru cei care asculta hip-hop sau cum se numeste (gen 50 Cent) alea sunt manelele Americii, deci tot manelisti sunteti :P

btw, ascult toate subgenurile de rock + punk.

Guest n00bletzel
Posted

Stau in rehova de 10 ani ce reeactie sa mai am :))

Posted

Detest orice se numeste si suna a manea iar situatiile in care nu pot sa evit aceste prostii, recurg la ignoranta, si chiar da rezultate.

ps: divvtm e manelar :(

Posted

Nu suport manelele, nu suport manelistii, ma enerveaza la culme.

Cand sunt intr`un taxi si soferul asculta manele il rog frumos sa schimbe.Daca sunt in autobuz si cineva asculta manele pe telefon, tac si nu zic nimic.Daca asculta pe strada tare ma uit urat la ei, dar nu le zic nimic, ma bufneste un ras cand trec de ei.La petreceri cu clasa de ex, sau cu altii care nu fac parte din grupu` meu si se baga manele ies din camera respectiva si ma duc cat mai departe sa nu aud manelele.

Din cate am vazut eu, nu rock`erii se leaga de manelisti pe strada, ci invers. Mi s`a intamplat de atatea ori.

Nu cred ca oamenii cu o inteligenta peste medie, asculta manele. Zic asta pentru ca nu cunosc.

Pentru cei care asculta hip-hop sau cum se numeste (gen 50 Cent) alea sunt manelele Americii, deci tot manelisti sunteti :P

btw, ascult toate subgenurile de rock + punk.

OFF: huoooo roacaru`, nebunii .. huoooo...taia-v-ash ca unii dintre voi sunt mai rai ca manelistii .. :)

OT: daca's beat...reactionez frumos, manelele reprezinta muzica de petrecere, deci daca's beat => sunt la petrecere => merge ... acceptabil

daca nu's : indiferent, ma doare'n paishpe atata timp cat nu le aud pt mult timp... si nu ascult in timpul liber, daca's in taxi/autobuz etc nu ma deranjeaza pt ca nu stau 3 ore in taxi, stau 3 min..

Guest Bogdan
Posted

5 : chiar nu toti ascultatori de manele sunt inculti . Uite ca tot veni vorba , tu cu toate olimpiadele tale esti mult mai prost decat multi useri de pe forum (si nu numai) care au ascultat manele la ocazii sau nu.

6 : esti comic . Inceteaza sa te mai faci de ras , pe nimeni de aici nu-l intereseaza viata ta privata : imaginea de la scoala , cand borashti tu , sau ce ai fumat ultima oara .... in numele persoanelor neinteresate : nu-ti mai da atata importanta , noua chiar nu ne pasa. 8-|

^:^)^ ^:^)^ tipule! esti noul meu idol! :hello: glumesc... fain raspuns i-ai dat ! :cool2:

Cat despre thread care acu ceva timp (ani) nu ar fi rezistat 10 minute ... vorba aia ... mi se rupe !

Febra manelelor a trecut la majoritatea, mai sunt foarte putini care inca asculta manele foarte foarte foarte foarte foarte nasoale la volum maxim si cu geamurile larg deschise la apartament... poate si o boxa pe balcon si totodata mai sunt foaarte putini "meseriasi" cu dacia 1300 din 1980 care trec in "mare" viteza pe strada cu maneaua data la maxim.

Estia...interpretii...si-au facut destula reclama ca sa poata trai mult timp de acum incolo pe picior mare asa ca nu-i mai prea intereseaza mediatizarea mai nou, ceea ce e bine.

Despre manelari ... dân partea mea ... poa sa asculte pana crapa manele unde vor ei atata timp cat nu ma deranjeaza volumul...din nou...mi se rupe! daca aia place la om aia sa faca. Despre roacari, la unii ma uit cu dispret si ma intreb ce motiv mai are sa traiasca cand ii vad cum arata...dar si aici ... sunt cazuri izolate ... si de viata lor mi se rupe... eu imi vad de viata mea si de cea a grupului in care traiesc ... house & minimal non stop sa sune in boxe si eu sunt linistit

am vazut ceva acu si m-am gandit de mult la asta dar nu am zis-o

"Pentru cei care asculta hip-hop sau cum se numeste (gen 50 Cent) alea sunt manelele Americii, deci tot manelisti sunteti" (rtk a scris-o) TRUE !!! TRUE !!! TRUE!!!

Posted

1 : la o nunta/botez se asculta si manele/muzica lautareasca

2 : daca tie nu-ti place , altora poate . Nu toti sunt oi . Inceteaza sa-ti impui parerea , nici macar nu o faci cum trebuie.

3 : manelarii in topicul asta nu au sarit cu gura & atacuri . Voi da.(curios)

4 : Burne a stiut cum sa-si redea frumos ideile si parerile , fara a imita vreo gorila . Apropo de asta , asemenea lui am blestemat si eu multe majorate si strangeam din dinti cand imi vedeam consoarta "destrabalandu-se"

5 : chiar nu toti ascultatori de manele sunt inculti . Uite ca tot veni vorba , tu cu toate olimpiadele tale esti mult mai prost decat multi useri de pe forum (si nu numai) care au ascultat manele la ocazii sau nu.

6 : esti comic . Inceteaza sa te mai faci de ras , pe nimeni de aici nu-l intereseaza viata ta privata : imaginea de la scoala , cand borashti tu , sau ce ai fumat ultima oara .... in numele persoanelor neinteresate : nu-ti mai da atata importanta , noua chiar nu ne pasa. 8-|

=)) =)) =))

1. m-ai demonstrat ca esti mai prost ca mine

2. te asigur ca esti mai oaie ca mine

3. stii de ce mi-am sarit eu asa din pepeni? pentru ca majoritatea au zis "petrecere fara manele nu exista".. "nu poti sa nu ai manea in pc".. si chiar au insistat.. iara focul nu arde daca nu are oxigen

4. burne e om matur, eu am 17ani si sunt impulsiv..

5. dupa cum am mai zis "ce se aseamana se aduna".. cand o sa ai ocazia sa ma cunosti atunci o sa ai dreptul sa imi zici cu sunt.. si avand in vedere ca ne-am contrazis acum cateva zile si ti-am demonstrat ca am o cultura mai vasta decat a ta poti trage singur concluzia..

6. oamenii dau exemplu pe altii.. eu ma dau explu pe mine.. ce e asa de special?

si nu vreau sa imi impun stilul de muzica.. dar cand thade a zis ca are 40go de rock si nicio manea astia au zis ca e imposibil sa nu ai nicio manea in pc, ca oricat de rockar te-ai da cand esti manga asculti manele si ca botez/nunta/party fara manele nu exista.. si toti au impus asta.. de aia am reactionat asa..

inca ceva manele!=muzica lautareasca!=muzica populara.. dar imi place ca voi spune lucruri in necunostinta de cauza si apoi ziceti de altii ca sunt prosti (nu e prima data cand faci asta)..

si inca ceva: am zis eu ceva de populara sau de muzica lautareasca? nu am nimic cu astea si chiar mi se par potrive unor evenimente precum nuntile.. dar cand spui ca manelele is potrivite pentru asa ceva demonstrezi ce grad de bun simt ai tu defapt..

ps: ma astept sa imi zica cineva ca "!=" <=> "=" =))

Posted

Bv, stii C++ 8-|

Acum ma dau si eu mare 8-|

SilenR, bv ai vazut greseala, acum daca imi spui si de ce e cu 2 de i, ai nota de trecere

Posted

Bv, sti C++ 8-|

Acum ma dau si eu mare 8-|

ultimul post aici: stii se scrie cu doi de i =))

inca ceva.. sa raspund si eu la intrebarea pusa de lance: de obicei nu reactionez prea frumos.. in rest le ignore cand sunt cu o fata..

Posted

treaba sta asa multi care sunt useri pe linkmania si asculta se ascund ba ca imi plac unele manele ba ca le ascult cu o ocazie ba c anu acult eu recunosc imi plac (nu toate) dar imi plac

Posted (edited)

Manele = Prostie Maxima!!!si cu asta am spus tot!

prost esti tu ma .

pana la urma ce aveti cu manelele ? daca asa isi castiga lumea banu ... cantand la o nunta , un majorat , un videoclip pe taraf ... nu inteleg ce va fute pe voi la icre ca ala canta manele ? Va ofticati voi ca ala are un S sau un E class in fata casei si voi o amarata de dacie care inca putin si cade capota de pe ea ? Sau ca ala care canta isi schimba femeile ca pe chiloti si voi stati cu una de 4 ani de zile ca nu se uita alta la voi ?

Treziti-va fratilor , gusturile nu se discuta , si incetati sa ii criticati pe altii .

Suspend 3 zile. Viata mea

Edited by Lancelot
Posted

Motivul pentru care sunt interzise topicurile cu si despre manele in sectiunea Muzica, este pentru ca intotdeauna se ajunge la jigniri, injurii . . . etc. Cred ca si acest thread a luat-o intr-acolo. N-as vrea sa va dau cate un warn la toti cei care au jignit si sa inchid topicul (prea curand). Asa ca va rog... sunt sigur ca puteti discuta civilizat SI POSTA ON TOPIC.

Sa vedem cum vor decurge lucrurile de acum inainte, pe urma aplicam (sau nu) sanctiuni.

Si eu detest manelele, dar:

1. Nu ma arunc pe asfalt atunci cand circul pe strada, iar de la cineva din casa se aud manele.

2. Nu deviez de la traseul dorit, daca observ ca inainte canta manele in ultimul hal

3. Nu imi pun mainile la urechi si urlu cat de tare pot doar pentru ca aud manele

4. Nu ma dau cu capul de toti peretii daca ma aflu la un chef iar cineva a pus manele

5. Nu dau cu masina peste toti manelistii care-i vad pe trecerile de pietoni (eventual cu pietre :D j/k)

Posted

Cu muzica in sine nu am nimic , ma deranjeaza doar oamenii care o fac ( inculti de ultima speta , care profita de alti inculti care arunca dupa cantareti cu bani "fara numar" ) , acasa nu ascult asa ceva , in oras nu merg in cluburi de manele ( in viata mea am fost de maxim 10 ori si doar pt ca nu aveam cu cine altcineva iesii in momentul acela decat cu prieteni care merg acolo sau aveam prietena manelista :whistle:) dar daca merg la o petrecere la cineva acasa sau in vreo excursie unde inevitabil se baga si manele nu ezit sa dansez si sa incerc sa ma simt cat mai bine , doar nu o sa imi caut un colt linistit si o sa stau ofticat in timp ce prietenii mei isi fac de cap.Un singur lucru am de zis mai urat cu privire la asta , urasc urmatoarea chestie : mergi intr-un club de manele il calci pe unu pe "ciocate" si incepe sa se incoarde si sa injure in fata ta , mergi in orice alt club cu alte genuri de muzica , il calci din greseala pe unu si de multe ori isi cere el scuze. E un fapt marunt dar cred ca evidentiaza diferenta cea mai mare intre cei de care zice Teddy "ca sunt cocalari" si cei care mai au si alta cultura muzicala.

Posted

si eu am multe parere despre rock-eri dar le tin pt mine nu le fac publice k sa ma dau mare sa ies in evidenta ... k am nus cate zdemii de GB de metalica sau nus ce...

se da disparut ...sa fim seriosi ... :)) nu am zis de toti aici ..dar sunt destui de astia

Te rog din suflet sa nu mai dai de perete cu gramatica ca nu ti-a facut nici un rau.Ma dor ochii cand citesc asa dezacorduri.

Manele = Prostie Maxima!!!si cu asta am spus tot!

Sa stii ca ai spus-o! :|

Acuma nu inteleg de ce trebuie toti sa va certati aiurea.Fiecare si-a spus parerea, e de ajuns.

Posted

SilenR suspend 3 zile poate te mai potolesti cu stelutele alea indecente..eu ti-am inteles varsta si dorinta de teribilism..dar deja exagerezi.

@ Bogdan esti invitatul meu sa faci un thread cu adevarat filozofic pe tema pietrei filozofale si a Versetelor Satanice

@@ nu zice nimeni ca cei care asculta manele sunt maimute..dar imi e greu sa cred ca as putea purta o discutie prea civilizata cu un fan infocat al acestui gen

Posted

prost esti tu ma .

pana la urma ce aveti cu manelele ? daca asa isi castiga lumea banu ... cantand la o nunta , un majorat , un videoclip pe taraf ... nu inteleg ce va fute pe voi la icre ca ala canta manele ? Va ofticati voi ca ala are un S sau un E class in fata casei si voi o amarata de dacie care inca putin si cade capota de pe ea ? Sau ca ala care canta isi schimba femeile ca pe chiloti si voi stati cu una de 4 ani de zile ca nu se uita alta la voi ?

Treziti-va fratilor , gusturile nu se discuta , si incetati sa ii criticati pe altii .

1 la mana frate ,daca stai cu o femeie 4 ani de zile inseamna ca sta cu tn pt ca te iubeste, nu sta pt banii tai

2.ar trebui sa iei warn pt limbaj ...eu am luat pt mai putin...

3.cand vad ce scrii imi readuc aminte de ce nu ii halesc pe manelisti!

Posted (edited)

=)) =)) =))

1. m-ai demonstrat ca esti mai prost ca mine

2. te asigur ca esti mai oaie ca mine

3. stii de ce mi-am sarit eu asa din pepeni? pentru ca majoritatea au zis "petrecere fara manele nu exista".. "nu poti sa nu ai manea in pc".. si chiar au insistat.. iara focul nu arde daca nu are oxigen

4. burne e om matur, eu am 17ani si sunt impulsiv..

5. dupa cum am mai zis "ce se aseamana se aduna".. cand o sa ai ocazia sa ma cunosti atunci o sa ai dreptul sa imi zici cu sunt.. si avand in vedere ca ne-am contrazis acum cateva zile si ti-am demonstrat ca am o cultura mai vasta decat a ta poti trage singur concluzia..

6. oamenii dau exemplu pe altii.. eu ma dau explu pe mine.. ce e asa de special?

La un moment dat voi fi nevoit sa iti desenez , iar atunci cand o voi face ma voi asigura sa am carioci colorate fiindca ma indoiesc de priceperea ta daca as schitza ceva cu un creion negru.

1. Stiu ca "a fi mai prost ca tine" este un lucru greu de realizat mai ales cand nu reusesc sa-mi dau seama cu ce a fost eronata afirmatia mea de la pct-ul 1 incat sa merit o astfel de catalogare. Poate oi avea buna-vointa a ma lamurii si pe mine

2. Ei uite aici ti-ai dat in petec . Reciteste afirmatia , de data asta cu atentie . Apoi raspunde-mi la intrebarile : de ce sunt oaie ? de ce te consideri oaie ?

3. Cel care insista erai tu . Tu ai deschis geamul sa "intre oxigenul" sa arda focul . Majoritatea nu a declarat deloc ce afirmi tu . 8-|

4. Nu te scuza deloc , linkmania nu este un troleu sa aiba scaune separate pt "persoane cu deficiente" de comportament.

5. Aici chiar am ras , si nu o zic doar de dragul de a o tasta =)) . Ce cultura generala? :)) Eu venisem cu date istorice (pe care initial le-ai contrazis : :blink: ) si tu o ardeai intruna ca Iisus s-a nascut in casa lui Mos Craciun :lol: (asta numesti tu cultura??? aici fiecare user este liber sa-si formeze o parere , nu vreau sa dezgrop discutia de atunci). Si da atunci am cedat eu lasand cuvintele cum ca tu prezinti un mit si nu o legenda , presupun ca nici acum cand imi citesti postul nu sti diferenta dintre mit si legenda.

6. Te intrebi ce e asa de special ?? Pai in ultimele cateva saptamani de cand o arzi pe forum , de mentionat : fara voia noastra & lipsiti de interes am tot aflat : cine / ce si cum e cu prietena ta , cand e nascuta ea , ce fel de persoana esti tu la scoala , cat bei tu , ce ai fumat tu , de cand nu mai fumezi tu , unde vomitai tu , ce tare esti tu , ca ai plete nu stiu cum , ce prieteni ai tu ... intradevar nimic de mama si tatal tau (asta din cate imi amintesc eu).

si nu vreau sa imi impun stilul de muzica.. dar cand thade a zis ca are 40go de rock si nicio manea astia au zis ca e imposibil sa nu ai nicio manea in pc, ca oricat de rockar te-ai da cand esti manga asculti manele si ca botez/nunta/party fara manele nu exista.. si toti au impus asta.. de aia am reactionat asa..

inca ceva manele!=muzica lautareasca!=muzica populara.. dar imi place ca voi spune lucruri in necunostinta de cauza si apoi ziceti de altii ca sunt prosti (nu e prima data cand faci asta)..

si inca ceva: am zis eu ceva de populara sau de muzica lautareasca? nu am nimic cu astea si chiar mi se par potrive unor evenimente precum nuntile.. dar cand spui ca manelele is potrivite pentru asa ceva demonstrezi ce grad de bun simt ai tu defapt..

Tu ai incercat sa-ti impui stilul de muzica . Max 1 pers a zis ca Thade are macar o manea in calculator . Prea putine persoane au zis ca "rockar beat danseaza oricand pe manele" . In propozitiile urmatoare ai o problema grava ori cu logica ori cu acordurile , uneori cu amandoua ... asa ca nu ma avant in afirmatii ca cine stie ce naiba ai vrut sa spui cu adevarat.

@Mehico : sa ii spui unei persoane ca este mult mai proasta decat cateva elemente ale unui grup vast de persoane nu este o jignire , este o constatare .

LE : Lancelot , de dragul conversatie scoatei suspendul :) .... cuvinte obscene din partea lui nu's si in plus au fost jigniri mult mai grave de-a lungul timpului ramase nesanctionate ( a se vedea cazul de neuitat al lui L!nux ).

SilentR : Cand te vei intoarce sper sa ai destula coloana incat sa stai drept si sa continuam , asta daca mai ai ceva de adaugat .

Constatarile, le tii pentru tine nu le faci public, altfel pot fi considerate jigniri.

:tiphat:

Edited by ShadyMonto
Posted

nu am nimic cu manelistii...

sunteti prea agitati...

prea tarziu sa ma cert sau sa comentez...

@@ nu zice nimeni ca cei care asculta manele sunt maimute..dar imi e greu sa cred ca as putea purta o discutie prea civilizata cu un fan infocat al acestui gen

Eu sunt un asa zis fan al manelelelor,am 33 ani,2 facultati,1 master,salar bunicel,nevasta,copil om la casa mea,nu-s tigan,nu am nimic cu tiganii,te invit sa purtam orice discutie pe orice tema vrei tu si promit ca va fii civilizata...

Nu inseamna ca daca esti fanul unui gen de muzical poti caracteriza un om sa stii de la mine .

Pana la urma fiecare asculta ce isi doreste , gusturile nu se discuta , dar nu inseamna ca daca esti fanul unui gen muzical nu poti purta o discutie sau nu poti comunica cu societatea in care traiesti.

Asa ai lasat de inteles in replayul de mai sus ca si cum manelistii ar fii ultimii oameni...

Posted

In topicul acesta se face o discriminare incredibila!Nustiu ce mentalitate aveti voi sa ziceti URASC Manelele!Sau manele=Prostie Maxima!Frate daca nu iti place spune frumos nu cu deastea ca o sa pari :blink:

ON:Ascult Rock si House dar imi plac si manele unele dintre ele sunt chiar frumoase :cool2: Dar nu imi place sincer de Guta e cam urat :rofl1:.Cel mai mult imi Place Carmen Serban

Cand le aud pe strada/CluburiS.A depinde cum suna maneaua daca imi place ascult daca nu Il rog sa inchida sau depinde de circumstante ca nu tot timpul poti sa ii spui cuiva "Inchide ma aia ca numi place" sau plec ma departez

Posted

creator ` insa nu cred ca te va vedea cineva iesind cu telefonu pe strada si "tata`" gutza sa iti cante in ureche ca esti frumos cat 10 ` ai bani si masina clasa D si cine stie ce...

tu deja esti realizat ` si doar te relaxezi insa cei mai tineri in ziua de azi se regasesc in manele.

nu este vorba neeaparat de useri de pe forum ` nu o mai luati personal .

Posted

' date='Apr 29 2008, 23:34' post='2751059']

nu am nimic cu manelistii...

sunteti prea agitati...

prea tarziu sa ma cert sau sa comentez...

Eu sunt un asa zis fan al manelelelor,am 33 ani,2 facultati,1 master,salar bunicel,nevasta,copil om la casa mea,nu-s tigan,nu am nimic cu tiganii,te invit sa purtam orice discutie pe orice tema vrei tu si promit ca va fii civilizata...

Nu inseamna ca daca esti fanul unui gen de muzical poti caracteriza un om sa stii de la mine .

Pana la urma fiecare asculta ce isi doreste , gusturile nu se discuta , dar nu inseamna ca daca esti fanul unui gen muzical nu poti purta o discutie sau nu poti comunica cu societatea in care traiesti.

Asa ai lasat de inteles in replayul de mai sus ca si cum manelistii ar fii ultimii oameni...

Jos palaria Creator :tiphat: ..asta incerc si eu sa le explic de cateva post-uri incoace, dar am vazut ca ma cert mai mult cu peretii. Ai tot respectul meu prin postul asta.

Posted

subscriu ce a zis raifalm3n

Cand va aud: ascult rock, dar cand sunt beat merg si manelele. Vreti sa va dati mari? Ca esti beat e o scuza? Arata`mi mie un rocker adevarat care asculta manele cand e beat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...