Potco Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ^ Heineken. here :) (cel cu bluza gri) OFF: Imi pare foarte cunoscut locul, cumva in Spania - Reinosa? :-ss On: Quote
LoLz0r™ Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ah ce bine e jos :D upload images ASL pls :)). ON: Here. Quote
Juan Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dragose, te felicit pentru tinuta, te-ai costumat impecabil intr-un moment in care asa se cerea. Si Ioana este de apreciat in aceeasi masura pentru rochie, dar accentul se pune cam de fiecare data pe barbat, fetele au intotdeauna resurse. Va sta bine, sunteti ca doua picaturi de apa minerala ^_^ Quote
Dragos Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dragose, te felicit pentru tinuta, te-ai costumat impecabil intr-un moment in care asa se cerea. Si Ioana este de apreciat in aceeasi masura pentru rochie, dar accentul se pune cam de fiecare data pe barbat, fetele au intotdeauna resurse. Va sta bine, sunteti ca doua picaturi de apa minerala ^_^ Multumim Juan :wub: Quote
Phill Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 View post on imgur.com Rocker Adevarat! Cica :)) [ Tricoul verisoarei mele ] Quote
LoLz0r™ Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) DRG asta mare dulkeatza dha baiath :X. :)))) stiu stiu Edited May 27, 2012 by DRG Quote
Teodora. Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare: free picture hosting Una mai simpla :-?? image hosting Quote
Guest Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare: free picture hosting Una mai simpla :-?? image hosting O noua pretendenta in comunitatea linkmania. - cel de jos - ultimu din stanga Quote
Juan Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare: free picture hosting Una mai simpla :-?? image hosting Da si tu mai multe detalii despre tine, varsta (nu ca ar conta B-) ) , adresa, numar de telefon, id de mess, id de skype, facebook (neaparat), hi5 (eventual). Nu pentru mine, am un prieten bun, Ryan (e roman, dar e aspru ca un irlandez) , e dragut dar e timid. si ca sa nu fiu off-topic, iti dau un comm in stilul facebook: cool, baby :P hai ca pun si eu o poza cu mine ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu Quote
Ryan Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare: free picture hosting Una mai simpla :-?? image hosting Da si tu mai multe detalii despre tine, varsta (nu ca ar conta B-) ) , adresa, numar de telefon, id de mess, id de skype, facebook (neaparat), hi5 (eventual). Nu pentru mine, am un prieten bun, Ryan (e roman, dar e aspru ca un irlandez) , e dragut dar e timid si ca sa nu fiu off-topic, iti dau un comm in stilul facebook: cool, baby :P hai ca pun si eu o poza cu mine ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu Aha, pentru mine. Acum ma bagi pe mine in fata, te credeam mai tupeist. Quote
Teodora. Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Hahahaha :D Multumesc baieti, m-am distrat de minune cu voi. Eu sunt *Bogdan* si am zis sa fac o gluma cu voi sa vad ce reactie aveti. M-am distrat pe cinste, jur! :D Deci persoane asa de dependente ca unii de pe aici nu am vazut :D Playerii aia seriosi de pe server .. sa ii vedeti ce comportament aveau :)) Hahaha .. s-a aflat si nu mai are rost sa mai tin secret. V-am :* :D Quote
Joint_Pit Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau @ JoinT_Pit Quote
Crowley Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Mai trec si eu pe aici cu niste poze din Eforie Sud :D . View post on imgur.com ( dreapta ) ( primu` din picioare stanga Alin97 , al 2-lea eu ) ] ( cu un tovaras :D ) Va salut , multa bafta tuturor :D . Quote
Eric Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 (edited) Cel din dreapta Edited May 29, 2012 by Eric Quote