Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dragose, te felicit pentru tinuta, te-ai costumat impecabil intr-un moment in care asa se cerea. Si Ioana este de apreciat in aceeasi masura pentru rochie, dar accentul se pune cam de fiecare data pe barbat, fetele au intotdeauna resurse.

Va sta bine, sunteti ca doua picaturi de apa minerala ^_^

Posted

Dragose, te felicit pentru tinuta, te-ai costumat impecabil intr-un moment in care asa se cerea. Si Ioana este de apreciat in aceeasi masura pentru rochie, dar accentul se pune cam de fiecare data pe barbat, fetele au intotdeauna resurse.

Va sta bine, sunteti ca doua picaturi de apa minerala ^_^

Multumim Juan :wub:

Posted

Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare:

prin_casa.jpg

free picture hosting

Una mai simpla :-??

simplu.jpg

image hosting

Da si tu mai multe detalii despre tine, varsta (nu ca ar conta B-) ) , adresa, numar de telefon, id de mess, id de skype, facebook (neaparat), hi5 (eventual). Nu pentru mine, am un prieten bun, Ryan (e roman, dar e aspru ca un irlandez) , e dragut dar e timid.

si ca sa nu fiu off-topic, iti dau un comm in stilul facebook: cool, baby :P

hai ca pun si eu o poza cu mine ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu

IWAK0.jpg

Posted

Ma plictiseam si am zis sa fac niste poze :glare:

prin_casa.jpg

free picture hosting

Una mai simpla :-??

simplu.jpg

image hosting

Da si tu mai multe detalii despre tine, varsta (nu ca ar conta B-) ) , adresa, numar de telefon, id de mess, id de skype, facebook (neaparat), hi5 (eventual). Nu pentru mine, am un prieten bun, Ryan (e roman, dar e aspru ca un irlandez) , e dragut dar e timid

si ca sa nu fiu off-topic, iti dau un comm in stilul facebook: cool, baby :P

hai ca pun si eu o poza cu mine ca sa nu ziceti ca sunt bulangiu

Aha, pentru mine. Acum ma bagi pe mine in fata, te credeam mai tupeist.

Posted

Hahahaha :D

Multumesc baieti, m-am distrat de minune cu voi. Eu sunt *Bogdan* si am zis sa fac o gluma cu voi sa vad ce reactie aveti. M-am distrat pe cinste, jur! :D Deci persoane asa de dependente ca unii de pe aici nu am vazut :D Playerii aia seriosi de pe server .. sa ii vedeti ce comportament aveau :)) Hahaha .. s-a aflat si nu mai are rost sa mai tin secret. V-am :* :D