Esc@pe' Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 DaNu7z-BK xD nubule ! yah:X m`am uitat si 15 cade intr`o sambata :blink: :( sper sa fiu la tm :D
Diablo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pentru a avea topicul deschis pana pe data de 15 as propune sa o lasam mai usor cu spam-u ...Nu vreau sa facem 2000 de posturi in 3 sapt si sa ne intalnim o mana de oameni , like usual ... vrem sa facem ceva mai frumos , stim ca putem si stim ca multi isi doresc asta . :)
Guest ruddyrullz Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Observ ca merge bine pana acum topicul, o mana de oameni si-a anuntat deja prezenta. Sper sa pot lua legatura cu niste jucatori vechi cu speranta sa poata veni si ei. Pana atunci toate cele bune.
thoricik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Vin si eu daca primesc martisor si floricele de 8 martie :whistle:
Diablo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Daca e cineva dintre timisoreni care vor sa vina dar nu ii lasa parinti va rog anuntati-ma si am sa incerc sa iau legatura cu ei pentru a-i convinge si de a le oferi garantia ca nu veti pati nimic #-o Chiar nu intaleg de ce nu vine lumea , poate l-am anuntat prea devreme :error: desi m-as mira Lume va chemam sa bem o bere / un suc impreuna , nu e vorba de torturi sau mai stiu eu ce va imaginati ... :blink:
mircea_dbv Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 distractie placuta, sa iasa ceva frumos. sa nu va certati, tinand cont ca veti fi multi deci e posibil sa se incinga spiritele...asteptam poze cu fiecare.tu n-ai cu ce face spam,ah?go read a book :violent: puteti conta si pe prezenta mea :) :tiphat: mai vb la telefon/mess
M a n i a k Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 e prea devreme ca sa promit... dar daca nu sumt probleme vin si eu, ca mi-e dor de voi :)
thoricik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 e prea devreme ca sa promit... dar daca nu sumt probleme vin si eu, ca mi-e dor de voi :) ohhh asta da surpriza :D :D sper sa nu apara nici un fel de probleme si sa poti ajunge Raducu
Guest d4gl3s Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 sper sa pot sa vin si eu sa nu intervina ata treaba ,ca as vrea sa beau si sa mai stam la o caterinca cu lume noua... :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
AntIpatyK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Chiar nu intaleg de ce nu vine lumea , poate l-am anuntat prea devreme :error: desi m-as mira Lume va chemam sa bem o bere / un suc impreuna , nu e vorba de torturi sau mai stiu eu ce va imaginati ... :blink: platesti tu drumu??? :rofl1:
Guest G0L|@7H_MG Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 si io ma bag .... mai vb pana atuncea have fun :dance: :dance:
thoricik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 sper sa pot sa vin si eu sa nu intervina ata treaba ,ca as vrea sa beau si sa mai stam la o caterinca cu lume noua... :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: Nu esti tu cel cumva care a initiat acest topic de gather Tm si a uitat sa apara sau sa anunte ca nu poate veni? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=212613 p.s. poate de aceasta data ajungi
AntIpatyK Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 si io ma bag .... mai vb pana atuncea have fun :dance: :dance: sa platesti drumul??? Nu esti tu cel cumva care a initiat acest topic de gather Tm si a uitat sa apara sau sa anunte ca nu poate veni? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=212613 bad .. bad... bad thoricik ...
beetle23 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Vin si eu daca primesc martisor si floricele de 8 martie :whistle: adik pop corn, da ? uite, si mai pune si ca arata ca un martisor. inca nu stiu ce si cum, mai vb pe mess
Esc@pe' Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 din kta lume e in timisoara numa atatia? :blink: ha frate ce drq ^:^)^
Diablo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 multa bafta cu gatheru!:)Tu nu vi ? sau esti tot prin italia ? :D@ john™ : iti pui reminder la telefon sa te anunte cu cateva ore inainte :P
[teposu] Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Multa bafta cu gatheru .. dc nu poate voi veni cu toate ca distantza...:beer:
xMarius Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ya HF and to bad i can`t come. busy busy busy