Jump to content
Guest Rudy

GATHER MU TIMISOARA!

Recommended Posts

Posted

Pentru a avea topicul deschis pana pe data de 15 as propune sa o lasam mai usor cu spam-u ...

Nu vreau sa facem 2000 de posturi in 3 sapt si sa ne intalnim o mana de oameni , like usual ... vrem sa facem ceva mai frumos , stim ca putem si stim ca multi isi doresc asta . :)

Guest ruddyrullz
Posted

Observ ca merge bine pana acum topicul, o mana de oameni si-a anuntat deja prezenta. Sper sa pot lua legatura cu niste jucatori vechi cu speranta sa poata veni si ei. Pana atunci toate cele bune.

Posted

Daca e cineva dintre timisoreni care vor sa vina dar nu ii lasa parinti va rog anuntati-ma si am sa incerc sa iau legatura cu ei pentru a-i convinge si de a le oferi garantia ca nu veti pati nimic #-o

Chiar nu intaleg de ce nu vine lumea , poate l-am anuntat prea devreme :error: desi m-as mira :))

Lume va chemam sa bem o bere / un suc impreuna , nu e vorba de torturi sau mai stiu eu ce va imaginati ... :blink:

Posted

distractie placuta, sa iasa ceva frumos. sa nu va certati, tinand cont ca veti fi multi deci e posibil sa se incinga spiritele...

asteptam poze cu fiecare.

tu n-ai cu ce face spam,ah?go read a book :violent:

puteti conta si pe prezenta mea :)

:tiphat: mai vb la telefon/mess

Posted

e prea devreme ca sa promit... dar daca nu sumt probleme vin si eu, ca mi-e dor de voi :)

ohhh asta da surpriza :D :D sper sa nu apara nici un fel de probleme si sa poti ajunge :-* Raducu

Posted

sper sa pot sa vin si eu sa nu intervina ata treaba ,ca as vrea sa beau si sa mai stam la o caterinca cu lume noua... :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:

Posted

Chiar nu intaleg de ce nu vine lumea , poate l-am anuntat prea devreme :error: desi m-as mira :))

Lume va chemam sa bem o bere / un suc impreuna , nu e vorba de torturi sau mai stiu eu ce va imaginati ... :blink:

platesti tu drumu??? :rofl1:

Guest G0L|@7H_MG
Posted

si io ma bag >:) .... mai vb pana atuncea have fun :dance: :dance:

Posted

Vin si eu daca primesc martisor si floricele de 8 martie :whistle:

adik pop corn, da ? :happy1: uite, si mai pune si ca arata ca un martisor. ;;)

inca nu stiu ce si cum, mai vb pe mess

Posted

multa bafta cu gatheru!:)

Tu nu vi ? sau esti tot prin italia ? :D

@ john™ : iti pui reminder la telefon sa te anunte cu cateva ore inainte :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...