Roxelly Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 in craiova nu prea avem cine stie ce baruri/terase dupa care sa fim innebuniti ... intr-adevar, cum a zis Raduuu, terasa de la Niva e foarte draguta vara, Murphy's e dragut, imi placea Rendez-Vous, pt ca avea ceaiuri foarte bune, dar acum nu mi mai plac oamenii care vin .. si in rest.. :-/ .. suc la pliculet pe bordura :dontknow: .. imi mai place Sofia bistro
Cosmejn Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Slatina:1) Pizza Napoli - in orasul vechi, se face cea mai buna pizza din oras (parerea mea :D)2) Academia de Biliard 3) La Dolce Vita - restaurant, langa academia de biliard4) King's - club5) Mazilu - bar + terasa ;d
afroMAN Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 hehee...tg-jiu` e full de cluburi sh de baruri... :) Caractere Regal Keops Life Shooters .... sa mai spun??.... )
Ayana Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Sa ma dau si eu cu parerea...Baia Mareclub: Havana in centrul vechi.. atmosfera ok, preturi nu f mari, animatoare, lume civilizata, nu am avut niciodata problemese mananca bine si ieftin la: grill plus (salata de paste cu pui si ciuperci e yum yum)pentru iesiri romantice: Lostrita la 20 km de oras, Budapesta (deasupra la RFN - aici nu garantez ca nu am mai fost de o buna vreme dar era unul dintre cele mai classy restaurante)pentru iesit in timpul zilei la un suc: Chez Philip in centrul vechiVad ce imi mai amintesc :)
Guest fZr Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 bucuresti In sector 5 la marean vanghelie care este pe persoana fizica. ;)))
Adi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 timisoara- BIRTURI ( ) Ma rog, terasele din centru la un suc.
greedy91 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 in craiova nu prea avem cine stie ce baruri/terase dupa care sa fim innebuniti ... intr-adevar, cum a zis Raduuu, terasa de la Niva e foarte draguta vara, Murphy's e dragut, imi placea Rendez-Vous, pt ca avea ceaiuri foarte bune, dar acum nu mi mai plac oamenii care vin .. si in rest.. :-/ .. suc la pliculet pe bordura :dontknow: .. imi mai place Sofia bistrode acord cu ce ai zis , iar din aceasta cauza prefer sa ma duc in spate la institut cu o buceaga :rofl2: p.s. nici aici nu scap de tine ? :rofl2:
FLOW Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bucuresti : Regie ... Club H (herastrau)...Valea Regilor...multe altele :dooh:
Roxelly Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 de acord cu ce ai zis , iar din aceasta cauza prefer sa ma duc in spate la institut cu o buceaga :rofl2: p.s. nici aici nu scap de tine ? :rofl2: la naiba baiete .. parca esti scai ) :crazy: bleah buceaga ... am mai vazut un local ... Moments .. pare dragut, ma gandesc sa i fac o vizita..sa vad cum e ... si in centru se mai deschide Peroni, care arata foarte foarte bine ... dar sunt convinsa ca va fi plin de fitosi, copilasi plini de bani, dupa cum se pare ca va fi
greedy91 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 la naiba baiete .. parca esti scai ) :crazy: bleah buceaga ... am mai vazut un local ... Moments .. pare dragut, ma gandesc sa i fac o vizita..sa vad cum e ... si in centru se mai deschide Peroni, care arata foarte foarte bine ... dar sunt convinsa ca va fi plin de fitosi, copilasi plini de bani, dupa cum se pare ca va fi scai ? mai degraba raie :rofl2: moments e exact unde stau eu , nu e chiar asa interesant , daca vrei sa faci o vizita pe la blocu meu , incearca deja vu , e pe aceeasi strada si e foarte dragut . il recomand :cool2:
iNm Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Asta e cel mai adevarat club in care am fost , tot respectul ( l-am prins pe Sava cand mixa , isi lansa parca piesa sunshine ) mi-a placut enorm si faptul ca erau estimativ cam 5 fete pe un baiat. Ice parca pt fete intrarea e libera si baietii platesc 10 ron , cel putin eu atat am platit.Si am sa incerc sa ajung si in 7 martie in Heaven la ATB :D Ca si cluburi in Oradea frecventam ft mult Red club ... acum rebranduit de ceva vreme in Light click me dar acum parca nu imi mai prea place.In rest cluburi de muzica electronica doar in Heat ce merg ( rar ce e drept ) acum parca e in renovare click me dar de ceva vreme la recomandarea lui Radu am tot mers prin Heat pub fratele mai mic al Heatului , numele zice tot , respecta conceptul de pub dar ce face deliciul meu este ca aici se tin niste after partyuri super reusite http://img223.imageshack.us/img223/2968/s8000374xs8.jpg & http://img223.imageshack.us/img223/9841/s8000383wx3.jpg si aici bagandu`se doar muzica electronica.In rest am cam renuntat la mersul prin cluburi si prefer cafenelele , frecventez ft des sky , semiramis , Lion si Irish pub ( pt astea nu stau sa caut poze , is cafenele clasice , iar ultimul este local amenajat in stil irlandez :D ) Uitasem de http://www.casapiratilor.ro/oradea.html , Columbus si bineinteles Heat Club , proaspat renovat ^^ http://heatclub.ro/
HipnotykBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 in Ploiesti ce recomandati acum pe timp de vara ?:)
Velasquez Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 In arad , majoritatea prefera discoteca Nefertiti , Space sau Soho pe sezon de vara , cat pentru roackerii din arad NERV e "casa" lor :P
nimik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 din zona :-Las VegasBuc:-MAXX,Crystal si la biliard prin texas ^_^
Heinekener Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Las vegas? acolo ma duq eo in seara asta :wub: langa alexandriagossip [e inkis :(]
eleodor Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Slatina:1) Pizza Napoli - in orasul vechi, se face cea mai buna pizza din oras (parerea mea :D)2) Academia de Biliard 3) La Dolce Vita - restaurant, langa academia de biliard4) King's - club5) Mazilu - bar + terasa ;dSlatinean de-al meu :DLa Mazilu' si Fly e cel mai tare :D
~HHG~ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 poi eu sunt din timisoara...si depinde de starea de spirit:sa beau merg intrun bar....time ii zice....20 ron metru de tequilla...beau 2 mtri si merg aks pe 15 carari,dak vreau distractie bounce clar...hip-hop si rnb....vai ce e rup nigarii pacol..da sa vezi nigarele kmi curg balele.....setup e mai mult drum & base.....mergeam cu pretena inainte sa me despart de ea.....acuma merg cu nijte tovarasi....si nu in ultimul rand tequilla cand am chef de biliard
TeddyBear Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 numele la locatiile pe unde am fost nu le prea mai tin minte .. Library si Antic sunt 2 dintre ele :P
bga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Petrosani:nu prea is multe cluburi si nici terase1:Keops(dupa parerea mea cel mai tare club)2:Q13:Bella Italia4:terasele din centru unde poti sa bei un suc sau o cafea cu lapte dimineata:D
Edelweiss Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ' date='Jun 9 2008, 15:05' post='2832496']Timisoara , in complex da, daca vrei sa asculti manele printre... "stranieri" :P Timisoara are cam asa: party-uri: D'Arc (in special joia) Club30 (sambata, retro party) Maui (weekend, oldies) Beerhouse (weekend, de toate) locuri de stat la o bere: terasele din Unirii / de pe malul Begai restaurante delicioase, mai putin cunoscute: Taverna (p-ta Badea Cartan, mobilat ca un han din evul mediu, patronul sta cu tine la masa) DAF Junior (satul Giroc, aprox 4 km de Timisoara, e mancare f buna, multa si ieftina) Camelot (Complex Studentesc, se mananca cu mana, e cam scumpisor) Cam astea sunt recomandarile mele.
CrashOver Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 BUC- La Motoare de pe TNB, Que Passa, Valea Regilor, FunLand, Plaza (Bowling)...sunt o gramada nu imi vin in cap toate