Jump to content
Lancelot

Locuri de pierzanie ale linkmaniacului

Recommended Posts

Posted

baruri ( cafenele ) / restaurante : beta { doar vara o ard , iarna f.rar } , Amsters , Cafe do Brasil , Domino , Mindfluid , Grill , Casa Taraneasca , Crazy, Bueno , Scoica.

cluburi : Wish , Two , Goa , XXI , megalos , cireasa ( inainte mergeam , acuma vin toti cioroii + muzik de kkt , animatoarele praf ) , Crush , Gossip , mai nou frecventez si zoom.

ps;cam prin astea o ard prin cta.

Posted

Craiova

PUB Murphy's ... muzica buna, atmosfera placuta... locul perfect in care sa-ti bei cafeaua de dimineata sau sa servesti mancare

iar la subsol au club...muzica buna again \:d/ fete frumoase \:D/

Posted

................

cluburi : ........ Two ...........

Club Two ruleaza incet in topul cluburilor , am fost acum 1 saptamana cand a fost DjRyno( din intamplare ) si am ramas :o , super frumos de la infrastructura & dotari la muzica & animatoare :wub: . Din pacate un pic cam piperat .... oricum pt un cluber este un must see!

Din barurile un semnez prezenta : Schnel (parca asa se scrie) , Integra (sa le mai destind atmosfera :P ) , Albu's (pt o mancare foarte buna si extrem de ieftina , servirea lasa loc de imbunatatiri ;;) ) , Asterix Pub , si as mai adauga si cateva cofetarii :P (cand stau la cate o poveste)... cat despre Scoica doar renumele a ramas de dughena aia de restaurant. (gandaci // extra toping de salam 20lei la o piza de 30 de lei ---LOL---) si multe altele)

LE:ca tot am vorbit de dughene , worst club : Bourbon

Posted

heh...nu stiu ce legatura are in general cu majoritatea localurilor de care ati pomenit, dar daca se intampla sa cautati noaptea tarziu (chiar si la 4-5 dimineata) un barulet unde puteti servi mancare gatita, calda si buna (incepand de la ciorbe, la friptane) si foarte ieftina, asta pentru ca v-ati saturat de fast-fooduri...si daca sunteti din bucuresti..mergeti cu incredere la Papillon, care este fix vis-a-vis de ATF, pe Agricultorilor. recomand cu incredere, au si alcool.

Posted

Tg-jiu...

Cluburi:New life,Enigma,Kaiser,Heaven,Caractere

Restaurante:Dantex,Dantex Original :)....etc..sunt multe pe centru

Cel putin pe astea le frecventez eu :wub:

Posted

sunt si prin cluj :P dar nu le stiu eu mai pe toate :P eu majoritatea timpului mio petrec cu ochii in calculator ..dar in cluj sunt mult parcuri dragutze..p`acolo imi piert timpu q prietenii :D:P

Guest irecafa
Posted

in bucuresti la cafeneaua actorilor si la facultate :)

Posted

' date='Jun 9 2008, 15:05' post='2832496']

Timisoara , in complex :))

acolo chiar ca e viata :>

p.s Happy se numeste rai pt mine :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...