uTzu Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 baruri ( cafenele ) / restaurante : beta { doar vara o ard , iarna f.rar } , Amsters , Cafe do Brasil , Domino , Mindfluid , Grill , Casa Taraneasca , Crazy, Bueno , Scoica.cluburi : Wish , Two , Goa , XXI , megalos , cireasa ( inainte mergeam , acuma vin toti cioroii + muzik de kkt , animatoarele praf ) , Crush , Gossip , mai nou frecventez si zoom.ps;cam prin astea o ard prin cta.
frankie Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 CraiovaPUB Murphy's ... muzica buna, atmosfera placuta... locul perfect in care sa-ti bei cafeaua de dimineata sau sa servesti mancareiar la subsol au club...muzica buna again \:d/ fete frumoase \:D/
razvan1987 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Iasi:-Club Viper vis a vis de Mall-Iulius Mall in Tudor-Moldova Mall -Club Cannabis in copouetc..iar cluburi de noapte-El Divino(Biblos) Best Of-Planetetc
ShadyMonto Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ................ cluburi : ........ Two ........... Club Two ruleaza incet in topul cluburilor , am fost acum 1 saptamana cand a fost DjRyno( din intamplare ) si am ramas :o , super frumos de la infrastructura & dotari la muzica & animatoare :wub: . Din pacate un pic cam piperat .... oricum pt un cluber este un must see! Din barurile un semnez prezenta : Schnel (parca asa se scrie) , Integra (sa le mai destind atmosfera :P ) , Albu's (pt o mancare foarte buna si extrem de ieftina , servirea lasa loc de imbunatatiri ) , Asterix Pub , si as mai adauga si cateva cofetarii :P (cand stau la cate o poveste)... cat despre Scoica doar renumele a ramas de dughena aia de restaurant. (gandaci // extra toping de salam 20lei la o piza de 30 de lei ---LOL---) si multe altele) LE:ca tot am vorbit de dughene , worst club : Bourbon
zetulescu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bucuresti : Fuchsia , Lapataria lui Enache , Gossip......terasele din Cismigiu :) ....si cam toate terasele unde se vinde Beck's
eleodor Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 http://diviziad.ro/Ce stil de a face reclama.Pai prin Slatina mai mult pe la biliard(Academie)
uzzylicious Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Baia Mare...Imbiss - fast food...Cuba : clubChicago,Scotish...
[Leonard] Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 club crush [my favorite] in Constantawebsite : http://www.clubcrush.ro
Iulian1990 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Iasi- Club Viper - Moldova Mall etaj 5 - Micky Mouse- The Legend - Apache club
noghri Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 heh...nu stiu ce legatura are in general cu majoritatea localurilor de care ati pomenit, dar daca se intampla sa cautati noaptea tarziu (chiar si la 4-5 dimineata) un barulet unde puteti servi mancare gatita, calda si buna (incepand de la ciorbe, la friptane) si foarte ieftina, asta pentru ca v-ati saturat de fast-fooduri...si daca sunteti din bucuresti..mergeti cu incredere la Papillon, care este fix vis-a-vis de ATF, pe Agricultorilor. recomand cu incredere, au si alcool.
Luci Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Tg-jiu...Cluburi:New life,Enigma,Kaiser,Heaven,Caractere Restaurante:Dantex,Dantex Original :)....etc..sunt multe pe centru Cel putin pe astea le frecventez eu :wub:
bogdy_m12 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 sunt si prin cluj :P dar nu le stiu eu mai pe toate :P eu majoritatea timpului mio petrec cu ochii in calculator ..dar in cluj sunt mult parcuri dragutze..p`acolo imi piert timpu q prietenii :D:P
[teposu] Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Campina Club Insidio ... Pizzeria Julia ... Terasa Erik ... etc
frankie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 in craiovaniva, terasa e superba, pacat ca trebuie sa treci printr-o grota ca sa ajungi la terasa :D
Guest irecafa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 in bucuresti la cafeneaua actorilor si la facultate :)
iNm Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ' date='Jun 9 2008, 15:05' post='2832496']Timisoara , in complex acolo chiar ca e viata :> p.s Happy se numeste rai pt mine
iGARFiELD Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 oradea, toate terasele decente fara fitze si figuri unde se serveste bere rece si la fel terasele din baile felix/baile 1 mai(asta pe timp de vara).