bunny Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ca exista sau nu, mai bine ne traim noi viata fara frica in noi ca ne invadeaza omuletii verzi. Ozn-uri si alte alea am vazut si noi prin filmulete\documentare, dar totusi stiti vorba aia, pana nu-l vad eu cu ochii mei, nu cred. oO
DenY Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ca exista sau nu, mai bine ne traim noi viata fara frica in noi ca ne invadeaza omuletii verzi. Ozn-uri si alte alea am vazut si noi prin filmulete\documentare, dar totusi stiti vorba aia, pana nu-l vad eu cu ochii mei, nu cred. oOasa e cum spui tu .dar iti mai pui intrebarea ... oare suntem singuri in tot acest univers ? Eu nu prea cred .tin minte eram la scoala ....si a venit vorba despre dumnezeu si ca el a creat lumea si ca oamenii au construit piramidele .Asta e imposibil ca oamenii sa fi construit piramidele .Un Bloc de Beton sau ma rog ce o fi ala cantarea vreo 20 de tone ... cum lau ridicat oamenii pana in varf fara nici un ajutor , fara nici o tehnologie . Au incercat acu cu tehnologia care este acum si nu au reusit . totusi cum sau construit ?oOOmuletii verzi rulzzz :> :rofl1:
<<Amar3to>> Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 si yo sunt de parere ca exista ceva ...nu suntem singuri ...chiar sa fim singuri in tot universul asta ?Nu as prea credeAcum cine mai stie ....poate facem un gather cu ei :D
DenY Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 si yo sunt de parere ca exista ceva ...nu suntem singuri ... chiar sa fim singuri in tot universul asta ? Nu as prea crede Acum cine mai stie ....poate facem un gather cu ei :D da amare ii invitam la un suc / bere :rofl1:
Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 exista... la cat de mare e universul -_- nu ai de unde sa stii cu siguranta, dar sunt sanse mari... asa cum exista oameni... ma rog... acu extraterestru se numeste si o bacterie de pe alta planeta, nu neaparat un umanoid or smth.