Jump to content
ShoX

Aliens

Recommended Posts

Posted

Ca exista sau nu, mai bine ne traim noi viata fara frica in noi ca ne invadeaza omuletii verzi. Ozn-uri si alte alea am vazut si noi prin filmulete\documentare, dar totusi stiti vorba aia, pana nu-l vad eu cu ochii mei, nu cred. oO

Posted

Ca exista sau nu, mai bine ne traim noi viata fara frica in noi ca ne invadeaza omuletii verzi. Ozn-uri si alte alea am vazut si noi prin filmulete\documentare, dar totusi stiti vorba aia, pana nu-l vad eu cu ochii mei, nu cred. oO

asa e cum spui tu .

dar iti mai pui intrebarea ... oare suntem singuri in tot acest univers ? Eu nu prea cred .

tin minte eram la scoala ....

si a venit vorba despre dumnezeu si ca el a creat lumea si ca oamenii au construit piramidele .

Asta e imposibil ca oamenii sa fi construit piramidele .

Un Bloc de Beton sau ma rog ce o fi ala cantarea vreo 20 de tone ... cum lau ridicat oamenii pana in varf fara nici un ajutor , fara nici o tehnologie . Au incercat acu cu tehnologia care este acum si nu au reusit . totusi cum sau construit ?oO

Omuletii verzi rulzzz :> :rofl1:

Posted

si yo sunt de parere ca exista ceva ...nu suntem singuri ...

chiar sa fim singuri in tot universul asta ?

Nu as prea crede

Acum cine mai stie ....poate facem un gather cu ei :D

Posted

si yo sunt de parere ca exista ceva ...nu suntem singuri ...

chiar sa fim singuri in tot universul asta ?

Nu as prea crede

Acum cine mai stie ....poate facem un gather cu ei :D

da amare =)) ii invitam la un suc / bere :rofl1:

Posted

exista... la cat de mare e universul -_- nu ai de unde sa stii cu siguranta, dar sunt sanse mari... asa cum exista oameni... ma rog... acu extraterestru se numeste si o bacterie de pe alta planeta, nu neaparat un umanoid or smth.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...