ShadyMonto Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Nu mie frica dar anestezia doare.....cea cu injectie aia urasc cel mai mult. Da chiar asa ..anestezia aia de cate tipuri poate fi(mai e si altfel decat cu injectie?) ? ...si unde se face? in gingie? E adevarat ca iti amorteste toata gura si nu prea mai poti vb clar + ca salivezi ?
Guest Snoop` Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 mie imi este frica de dentisti nici nu vreau sa aud de ei :sef:
Mew2 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Da chiar asa ..anestezia aia de cate tipuri poate fi(mai e si altfel decat cu injectie?) ? ...si unde se face? in gingie? E adevarat ca iti amorteste toata gura si nu prea mai poti vb clar + ca salivezi ? Mai exista anestezia cu spray care e folosita la copii pana in 12-13 ani
_alexa_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 votat: NUniciodata nu mi-a fost frica de dentist.nu se poate spune ca doare anestezia... mai degraba e o usoara intepatura :nanana:
The Connection Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 nu am sa uit niciodata cand o dentista mi-a scos nervii de la 2 masele , mi-a pus o solutie care durea foarte mult , si trebuia sa ma doara pentru cam 1 saptamana..si tot 1 saptamana nu am mai putut sa dorm..Mi-e drica de toti dentistii si de toate aparatele lor a durerii ...de injectii mai putin..numai cand imi ia sange..cand imi pune o substanta ..nu:)
Guest AgIcA Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 mi-e personal nu mi-e frica de dentisti deoarrece eu am avut si am si in prezent o groaza de probleme........dentista mea a foarte intelegatoare si dragutza. :)
balena Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mi-e personal nu mi-e frica de dentisti deoarrece eu am avut si am si in prezent o groaza de probleme........dentista mea a foarte intelegatoare si dragutza. :) Nici mie nu imi este frica de dentisti dar in schimb nu imi plac restu doctorilor ... :D Nu vreau sa am niciodata nevoie de ei .
cLeaR_loves Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nu imi plac nici un fel de doctori ... nu cont k sunt dentisti sau de alt fel :) I hate doctors :angry1:
Guest Xtazy Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Da imi este frica de dentisti :(.Nici macar nu vreau sa aud de ei.
Silvinho Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 inainte imi era frica... dar dupa ce am inceput sa merg la alt medic, mi-a disparut frica
CrazyD3M0N Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 mi-a scos o masea si n-am fost anesteziat! plm!voted DA, iar dentistu l-am lasat fara dinti