Stef Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Da, asa e, ca te-ai jucat tu cataclism si stii mai bine ce o sa bage si o sa scoata. In afara de cateva informatii date de blizz nu poti sa ai habar cum va influenta patchul overall. Asa ca DA, te bagi si tu aiurea in seama wowfanboy ca mi-am permis eu sa imi exprim o idee ce nu este in concordanta cu perspectiva ta bolnava despre un joc ce va apune in curand.Nyuu esti ratat? kthxbye, daca eu nu stiu cum o sa influenteze cataclism jocul atunci de unde stii tu ca jocul va apune? no shit sherlock, bafta cu prostia de aion, ahh apropo aion nu merge pe sistemul l2? farm, farm kill some moobs kill more moobs, kill again and ding? that's fun shit no?
Guest aionsoul Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 pt cei care joaca aion privat va astept pe Aionsoul.no-ip.biz pt mai multe detali intrati pe site/forum ms
Aenon Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Nyuu esti ratat? kthxbye, daca eu nu stiu cum o sa influenteze cataclism jocul atunci de unde stii tu ca jocul va apune? no shit sherlock, bafta cu prostia de aion, ahh apropo aion nu merge pe sistemul l2? farm, farm kill some moobs kill more moobs, kill again and ding? that's fun shit no?hai ca te-ai dat in petec cu afirmatiile tale. Ti-am scris o data si iti mai repet : go back to your grave wowfanboy.Ah, jocul va apune. Mai citeste si tu alte informatii nu doar cele puse la dispozitie de blizz. Sunt atatea site'uri serioase de jocuri care spun cam acelasi lucru numai ca intr-un mod mai bland.Cat despre Aion, nu e pe sistemul l2... ma rog, bine ca te bagi si tu ca un căcat sa comentezi ceva ce, intr-un mod evident, n-ai jucat niciodata.
Aenon Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Poze noi :D :http://img265.imageshack.us/gal.php?g=aion0116l.jpg
DarkAngel Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Bai, n-am timp sa citesc tot topicul sa vad ce si cum, asa ca va arunc niste intrebari scurte. Vreau sa ma apuc de Aion so...Cat costa pe luna?Cum pot plati?Vreau sa ma apuc de asta pt. ca WoW-ul nu mai are nici un farmec imo si Cabalul e prea "solo game" pt mine (poti face orice dungeon solo).Eventual daca e cu realms gen wow lasa-ti si voi niste info...care cum unde jucati.Thx
2ndAldguth Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Vreo 15 euro prin credit card. Exista si NCsoft time cards de 2 luni cu care poti extinde timpul.Eu cu amazoana Nyuu suntem pe telemachus.Ce level ai pe assassin? :o
Guest Kaiba Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 @Nyuu Citeam si eu threadu' si mi-au sarit in ochi doua lucruri care se bat cap in cap: atitudinea ta de grammar nazi si asta: p.s. intr-un / intr-o se poate scrie si intrun / intro conform DOOM . Nu stiu ce DOOM ai citit tu. "Intr-un" se scrie cu cratima toata ziua. "Noul" DOOM a introdus scrierea intr-un cuvant a pronumelor negative ca "nicio" si "niciunul", dar de aici pana la "intrun" mai e cale lunga.
Aenon Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 @Nyuu Citeam si eu threadu' si mi-au sarit in ochi doua lucruri care se bat cap in cap: atitudinea ta de grammar nazi si asta: Nu stiu ce DOOM ai citit tu. "Intr-un" se scrie cu cratima toata ziua. "Noul" DOOM a introdus scrierea intr-un cuvant a pronumelor negative ca "nicio" si "niciunul", dar de aici pana la "intrun" mai e cale lunga.ha-ha grammar nazi XD - Nici eu nu stiu ce DOOM am citit, eram la biblioteca - nu tin carti in casa, ocupa loc aiurea.23- pe SIN, inca o bara si am 24, dar e FOARTE booring si asa o sa ramana...cel mai bun char cu care m-am duelat pana acum a fost clericul.Sper ca patch'urile 1.9 si 2.0 o sa schimbe multe. Abia astept 2.0 = level cap 55 ^________^ btw 2.0 showoff - http://news.mmosite.com/content/2010-04-23...on_show,1.shtml ^____^ vreau cleric!
DraxX10 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 (edited) ha-ha grammar nazi XD - Nici eu nu stiu ce DOOM am citit, eram la biblioteca - nu tin carti in casa, ocupa loc aiurea. Ce smecheri esti tu , sau asa vrei sa pari cica ocupa loc aiurea, :crazy: nWb Inceteaza cu offtopicurile, daca vrei sa te legi de felul in care scrie o faci pe PM. Edited April 28, 2010 by Forbidden
Aenon Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ce smecheri esti tu , sau asa vrei sa pari cica ocupa loc aiurea, :crazy: nWb Si iaute cum se trezesc toti trolli sa comenteze :))
inkredibil Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 pt cei care joaca aion privat va astept pe Aionsoul.no-ip.biz pt mai multe detali intrati pe site/forum ms Aham si a murit de vreo 2 zile si maretul AionSoul . Daca va apucati de facut server tinetil nonstop 24/24 magarilor
2ndAldguth Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Eu fac o pauza acum. Probabil ca o sa revin dupa patchul 1.9. More xp ftw.
2ndAldguth Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Huh? Eu pe retail. La fel si Nyuu. Restul nu stiu si nu ma intereseaza :-??
Aenon Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 mie pe 19 mi se duce sub'ul si n-o sa-l reinoiesc o luna-doua, o sa revin direct in patch'ul 2.0; in plus am sesiunea.
2ndAldguth Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Pentru cei care vor sa se apuce de aion, este oferta limitata pe d2d.co.uk.Pentru inca 5 zile puteti sa cumparati jocul la pretul de 15 gbp.http://www.direct2drive.co.uk/2/8511/produ...y-Aion-Download
xela01 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 eu cica ma chinui sa fac server de Aion :)) ma chinue talentu..........dupa o sa ma chinui sa fac un siteforum e usorsi daca reusesc toate astea o sami permit sa tin serverul 24/24 7/7 :D
Aenon Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 eu cica ma chinui sa fac server de Aion :)) ma chinue talentu..........dupa o sa ma chinui sa fac un siteforum e usorsi daca reusesc toate astea o sami permit sa tin serverul 24/24 7/7 :Ddar...infinite aionul merge super, no lag, multi player, gladiator class 99% working (sunt cateva stigma de level mare care merg partial) templar 95% and so on...mai trebuie implementate instantele si summoning skillul si o sa fie 90% retail (sunt multe chestii care emuleaza incorect, dar macar emuleaza ceea ce se intampla pe retail- like gahering skill lol )
xela01 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 am mai jucat pe un server.... am facut pana la lvl 70 in parti full de warrior...........apoi am dat de un roman GM ma facut lvl99 ala ii max acolo ........eram cleric cel mai slab caracter daca nai un set bun de haine.......am jucat cam 2 saptamani si mam lasat :D
2ndAldguth Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 am facut pana la lvl 70 in parti full de warrior...........apoi am dat de un roman GM ma facut lvl99 ala ii max acoloGay -_-
DraxX10 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Gay -_-Poftim Cultura :), si pe tine te apuca ?.Eu o sa joc cand o sa faca skille la spirit master cele de summon xD
Aenon Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Poftim Cultura :), si pe tine te apuca ?.Eu o sa joc cand o sa faca skille la spirit master cele de summon xDPe mine m-a plictisit pana peste cap SM'ul, e el imba atat PvP cat si PvE dar e booring de jucat cu el, are niste rotatii plictisitoare.am mai jucat pe un server.... am facut pana la lvl 70 in parti full de warrior...........apoi am dat de un roman GM ma facut lvl99 ala ii max acolo ........eram cleric cel mai slab caracter daca nai un set bun de haine.......am jucat cam 2 saptamani si mam lasatSubscriu la ce a zis arrow :)